Народ, Львів став небезпечний для життя. Сьогодні біля банкомату приват банку стояв старенький дідусь, я курила собі з боку... І тут то старе гівно, сорі за слова далі зрозумієте, каже ой дівчино я туво не бачу ніц, поможіт зняти гроші...я старий, а то пеншія... Та я як порядна дівчина кажу та типу ок: пхаю карту старий каже пінкод 4444, я вводжу знімаю 950грн, даю йому в руки він сука дякує, цілує руку, примовляє... та я собі на тролейбусі їду додому. Через годинки так 4-ри дзвонить мені невідомий номер, я піднімаю а там кажуть о Галицький райвідділ міліції... Шановна ..... терміново прийдіть на Мартовича 2, ввашому районі вчора під вікнами підрізали пацана...Напишете шо нічо не бачили все. Та шо я дівчина доросла, на морозі газую туда. Там дятьки в пгонах люб'язно мене запрошують, а тоді кладуть переді мною заяву на стіл. А там той сука дед пише шо я такато така в такій годині в такому то місці вкрала з його карти 950грн. Він пішов в міліцію, зв'язався з приват банком, по гарячих слідах вони мене найли за 4 години з копійками показують мені відео з камери відеоспостереження де дійсно я знімаю гроші, все вкартинці...І шо я в старого вкрала карту... я в шоці... і мені шиють статтю...Я дзоню знайомому юристу той прилетів, кароче все розрулили. Я написала на старого заяву, хай тепер шукають... Не допомагайте незнайомцям на вулиці!!!!