Ви не написали головного-матеріалу карти. Якщо то пластик або якась синтетична "бомага" з домішками хімії-то скоріш за все то-явище-термоусадка.Принтери (лазерні) під час друку нагрівають матеріал,на якому друкують-до значної температури,ось деякі зразки і "зіщулюються"
мда... нефайний вибір. по якості з них я б вибрав 3140, але є проблеми з його заправкою (хоча може мільці вже й навчились то робити). Решта три практично одинакові, тому обирайте за дизайном
Щось глухо з ними. Зупинився на HP P1005. Заправка коштує 50 грн, правда ресурс картріджа малий (700-1000 стор.) і сам він не дуже живучий (2-3 заправки і треба робити регенерацію, яка коштує приблизно 175 грн). Але, які тут можуть бути варіанти я вже не знаю
Знову передумав, тепер остаточно. Вирішив купити Samsung ML-1640. Він дешевий (приблизно 100$). Почитав, що поміняти прошивку можна самому і картрідж заправляється просто. А так як мені для дому потрібно, то ще не знати коли я ті 700 стартових видрукую.
Не раджу купувати щось з нових Xerox якщо щось станеться, то місяць-два очікування на гарантії вам гарантований В самого HP 1005 як приношу на заправку то сервісники трохи матюкаються але заправляють. Так що раджу щось з HP або Canon але це якщо багато друкувати. Якщо мало то Самсунга точно хватить
Порадьте принтер В мене стоїть отака байда. EPSON Stylus CX4300 Series З три роки тому поставив тото снпч Три роки друкував і документи,і фотки і не парився. Недавно пропали кольори,заніс на сервіс,прочистили. Привіз,почав друкувати - пропав синій колір. Всьо друкує блядо-рожевим. От,сидю і думаю - чи варто звязуватись з лазерним принтером? Там,кажуть,заміна картріджів вартує,чи не цілий той принтер. Чи мурижитись з отим?
В мене вже майже рік лазерка (БФП)- тішуся нею, як тойво цвішком. За той весь період лишень раз його заправляла (90 грн) і маю чистий спокій ( а друкую я багатенько і кожного дня). Наразі в мене стоіть картридж- стартер, як мені казали-його вистарчає на 3-4 заправки.