www.volleyball.lviv.ua - Волейбол у Львові

Тема у розділі 'Новий сайт', створена користувачем Yelik, 4 сер 2009.

1. Yelik

Yelik Well-Known Member

Як я вже описав http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=44043&page=2 ідея створення прийшла спонтанно після пошуків залу для гри у волейбол. Я собі подумав: "Як би було добре, щоб інформацію про зали для гри у волейбол можна було знайти в одному місці, а їздити і шукати підходящий!" Також не міг набрати команду і потрібні були гравці. Тому ідея трансформувалась в сайт(вірніше тільки форум) www.volleyball.lviv.ua
    Не судіть строго це мій перший форум :)

Волейболісти всього Львова об`єднуймось! :good:

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А "на базі" ЛФ Вам "об'єднати" всіх волейболістів не пасує? [​IMG]

3. Yelik

Yelik Well-Known Member

Я займався пошуком спочатку суто волейбольних сайтів(2шт нікого зі Львова), потім просто по львівських форумах, також по 2-3чол. Якби вроді люди є, хочуть грати і навіть збираються, але об`єднати все до купи не можуть :sad: Та і не переконаєш людей з одного львівського форуму, перейти спілкуватись про волейбол на інший(наприклад центрики не підуть сюди). Тому вирішив зробити суто волейбольний форум, де без будь-яких упереджень можуть збиратись любителі волейболу :)
    А сам волейбольний форум не може ніяким чином забрати аудиторію ні в одного іншого загального форуму в силу своєї вузької спеціалізації.

4. Yelik

Yelik Well-Known Member

В шапці сайту додали "волейбольну нотку" :)

5. Yelik

Yelik Well-Known Member

На базі форуму відкрили інформаційний розділ про волейбол Блог volleyball.lviv.ua Там про вибір м'ячів, сітки, взуття, правила, амплуа гравців і т.д.

а де твій аватар? :)