Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. yasam

yasam Well-Known Member

За податки має бути гідна пенсія, а щоб на старість маразм не призвів до голосування за дебілів, право голосу забрати.

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

А пенсія має бути диференційована і розділятись по коефіцієнту відповідно до поточного стану видатків на податки, а не стала ставка пенсії яку до виборів підвищують на 10грн і тим купляють ваші голоси.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Напевне так. Але мова йде про тих, хто не платить в ПФ. Барига платить? Ні. От нехай і смокче півника.

Я на свою не жаліюсь.

3. yasam

yasam Well-Known Member

Я за вас радий, але треба трошки і людиною бути, а не свинкою з іменним коритом.

4. VasMT

У мене корито не іменне, а номерне. За номером 0112. Я це корито сто дванадцятим в Україні із землі викопав. А не шабашив, ховаючи від держави свої прибутки.

5. Oxid

Oxid Well-Known Member

я думав, що тут про розіл України

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

Ні. Тут про ЗБЕРЕЖЕННЯ її цілісності в сучасних межах.

• Подобається Подобається x 3
  7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вам ще докази треба?!
    Якщо найбiльший ворог "за" - значить правильне рiшення завжди "проти".

8. yasam

yasam Well-Known Member

Ну якщо він ваш ворог, то він не ворог України

9. talavoda

talavoda Well-Known Member

Звернення інтелігенції Львова

Ми вимагаємо від Верховної Ради, новопризначених членів уряду та в.о. Президента України проводити зважену культурну і мовну політику

Україна пережила трагічні дні. Сотні дітей нашої Вітчизни загинули, тисячі поранених. Ми зі сльозами на очах ховаємо найкращих, тих, кого вбив режим Януковича. Водночас ми з тривогою чуємо запальні фрази про необхідність наступу на схід і південь України. Ми закликаємо Верховну Раду до виваженості. Злочини режиму мають розслідуватись без зволікань, а всі їх натхненники, організатори та виконавці повинні понести суворе покарання. Але розслідування злочинів і притягнення вбивць і бандитів до відповідальності не слід підміняти «судом Лінча» чи полюванням на відьом. Найважливіше, аби покарання убивць було невідворотним й у країні були проведені послідовні та глибинні реформи.

Ми свідомі того, що впродовж десятків років на сході й півдні України проводилась політика свідомої культурної колонізації та деукраїнізації, заручниками якої стали пересічні люди. Але ми проти цькування людей через місце проживання чи мову спілкування, бо скористають з цього лише вороги України.
    Ми вимагаємо від Верховної Ради, новопризначених членів уряду та в.о. Президента України проводити зважену культурну і мовну політику. Тисячі мешканців сходу й півдня України дезорієнтовані й не розуміють, що відбувається, позаяк чують лише московську пропаганду. Ми маємо шанс збудувати нову, чесну й справедливу Україну і зберегти її територіальну цілісність. Але ми не повинні нав’язувати донеччанам чи кримчанам галицького способу життя. На Майдані пліч-о-пліч з українцями стояли росіяни, поляки, білоруси, вірмени, євреї, грузини, татари та інші.

Всіх їх об’єднала щира любов до України і ненависть до тиранії. І за це вони заплатили страшну ціну – ціну власної крові.

Ми повинні шанувати культурні й мовні потреби мешканців сходу й півдня, аби вони не почувалися чужими в Україні. Ми повинні продемонструвати принципово нову якість України, котра не буде штучно ділити своїх громадян на різні «ґатунки». І ми закликаємо не дозволити політичним маргіналам спекулювати на крові й намагатись знищити територіальну цілісність нашої Держави.

Юрій Шухевич

Ігор Калинець

Мирослав Маринович

Іван Вакарчук

Роман Іваничук

Тарас Возняк

Антін Борковський

Звенислава Калинець

Наталія Іваничук

• Подобається Подобається x 3
  10. mmx

mmx Active Member

Тут про розділ України, якого не буде. Який iснує лише в мрiях деяких громадян.

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

Ждать он как раз может, это не является преступлением.
    Даже в Латвии и Эстонии по сей день есть пенсионеры, которые ждут того же.

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

На жаль, сьогоднi це так. Крим - трошки хворий , але не клiнично хворий.
    Севастополь - мiсто з набагато серйознішими проблемами.
    Тому що там :
    1) Десятки тис. з 2 паспортами.
    2) Флот и 20-30 тис. зайнятих у флотi.
    Вони залежать вiд РФ, усi фiнансовi зв'язки - з РФ. Не з Донецьком та Черкасами, не з Одесою та Ужгородом, а з РФ.

Це -корiння проблеми "Севастополь".
    ==============
    стаття "Про 01 и 27 регионы (АР Крым и Севастополь)", автор taki-net.

Останнє редагування: 25 лют 2014
    • Подобається Подобається x 2
  11. Stashinsky

Stashinsky Active Member

Ну що, в знак поваги і єднання завтра цілий день буду використовувати тільки мову. Сподіваюсь, що жахливого суржика не вийде, буду старатися.

• Подобається Подобається x 2
  12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Сьогодні спілкуємося українською :)
    З 9-00 було понад 15 дзвінків по роботі - з них 7 українською :)
    Один обізвав бандерівками (пошуткував) - у мене всі колеги досить вільно спілкуються українською (у однієї з колег - тато з Львівщини)
    Більшість про акцію не знає.

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Елика, Вы знаете, что вчера горсовет Бандерштадта-Лемберга, трудясь аки пчелиный улей, принял постановление о присвоении Антонио Бандерасу звания "Почетный житель Львова".

Теперь сотня Антонио Бандераса едет к вам, расскажите местным, пусть отряды выставят!

*шутка юмора, я любя :give_rose: *

14. ELiKA

Хай їдуть :) , бо у нашої влади проблеми - тітушек випустили, а як "запустити назад" не знають...

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Я думал, самый большой враг - Путин, а не стрыйский пенсионер...
    Вот вы то почему (или почем?) политику Путина на раздел Украины поддерживаете - большой вопрос...

16. ELiKA

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та просто свято переконаний, бамбук, ще з 90-их - лише розкол допоможе Украiнi. На жаль, поки був завжди правий, iншого виходу далi не бачу. Залишимось с югавастокам - болото забезпечене ще на кiлька десятилiть.
    Тут хтось дуже влучно сказав:

18. ELiKA

Хочу звернутися до модераторів форуму.
    Заради тих тих, хто загинув за Україну, не допускайте сепаратизму на форумі.
    Бо сепаратисти - то ганебна путінська сотня, у які б одежі вони не рядилися...

• Подобається Подобається x 4
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

сегодня модераторы и наиболее сознательные форумчане сделали для "припинення сепаратизму на ЛФ" больше чем за все 20 лет ...

20. rednut

rednut Member

Хочу подякувати львівскій інтелігенції за їх звернення, також всих , хто ії підпримує в цьому питанні . Я сама харків'янка і все моє оточення , мої близкь, друзі, колеги розмовляють російською мовою. Але це не значить, что я не люблю і не знаю українську мову. Так склалось історично. ПРоте я дуже чудово розумію, що скасування закону, що передбачав регіональний статус російської мови у нас в Харкові, та в в інших російськомовних містах спровокує конфлікт і загострить відносини з західними громадянами України.Люди заплутались у безладі інформації. НЕ знаю кому вигідно розколоти Україну-Заходу або Росії, але це точно не треба громадянам України!!!!

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)