Двомовність. 2-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Дальневосточник, 10 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. redfox

redfox Well-Known Member

так вроде же вы не израиль - вроде как у вас нет стопроцентной воинской обязанности)

2. zenyk

zenyk Well-Known Member

значить про набрання законної сили законом про мови - навмисно збрехали....Невтранець правий: як Вас за таку нахабну брехню вибачити?

3. redfox

redfox Well-Known Member

это вызывает уважение

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ойойой. Redfox, ви вже закінчили з ремонтом квартири? ;) А то щось спересердя ломанулись захищати абыжэных, і розводити філософію про взаємну повагу, що аж почали вже придумувати всяку всячину. Ану поправте мене, якщо я скажу, що в такому випадку документи прийдеться оформляти на двох мовах. Так що комусь прийдеться знати обидві :)) Нє?

Таке враження, що ще хтось наносився мішків з цементом, і тепер норовить повидирати окремі фрази з окремих постів і прив'язати до лінійної математики. Добре що не до інтегралів :)))
    В загальному Fon можете у відповідь написати функцію булевського типу, що визначає наявність перетину заданої прямої і заданого відрізка використовуючи як похідну компроміс.
    З.І. Знаю. Знову сарказм :) Ну звиняйте, не втримався ))))

• Подобається Подобається x 6
  5. redfox

redfox Well-Known Member

нет, просто не расслышала кто именно подписал) а уж как сказали по радио, так я и воспроизвела - я свои ошибки признавать умею - я ее и признала

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

є. окрім хворих.

7. redfox

redfox Well-Known Member

неа, даже пока не начинала - дом не могут сдать) ЖДУ

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

да ладно, и женщин тоже призывают????

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

и поправлять не буду - так и есть, дублирование языка в документах это нормальный цивилизованный выход - каждый подписывается под тем текстом в котором уверен. думаю вы бы не хотели подписаться под текстом на русском если бы договор касался скажем так долговых обязательств или ипотеки))))

• Подобається Подобається x 3
  8. zenyk

zenyk Well-Known Member

це поважно. Засмучує тільки те, що для того щоб Ви визнали свої помилки Вас треба "до стінки притиснути" фактами і доказами.

Але це, в порівнянні з декотрими Вашими однодумцями ще нічого. Окремим - плюй в очі, а вони і далі кажуть що дощ падає....

• Подобається Подобається x 2
  9. - это смотря кто кому должен. Если русские ему - чего ж не подписать. А долги перед русскими? Подписать? ДА хоть на суахили - ни за что! :)

• Подобається Подобається x 5
  10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ух ты !

• Подобається Подобається x 1
  11. redfox

redfox Well-Known Member

не обязательно, Вы могли просто сказать, что я ошиблась и подписал документ не президент а спикер - чего спорить с очевидными вещами)
    хотя не скрою, мне приятно, когда оппонент с уважением относится в том числе и ко мне

12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а котре з них ключове слово? Якщо "боргові зобов'язання", то я давно їх минаю стороною, разом із кредитами і подібним. Останній раз брав в кредит мікрохвильовку і телевізор в 1998-му, які успішно через пару років подарував тещі. Якщо документи "на русском", то яке має значення? Підписував і на російській, і на польській і на англійській мовах :)

З.І. Мало не прошляпив. Овердрафтом таки на фірмі користуюсь :)

13. yasam

yasam Well-Known Member

досвід і освіта одне, але неуважність повністю невілює і перше, і друге

14. - Когда там следующие президентские выборы? Нынешний-то спикер и принципиальность проявил, и в отставку подал, и неодобрение высказал, и подписал без особых задержек...

15. yasam

yasam Well-Known Member

це для юриста майже провал

• Подобається Подобається x 1
  16. Пани уже признала ошибку и извинилась, имейте совесть! Часто ли такое происходит в жизни? :)

17. yasam

yasam Well-Known Member

а ви вірите в карму?

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

мені то все одно, а на професію може вплинути

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 4
  20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Статус теми:
Закрита.