Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

І я коли не п"ю, мій чоловік був залежний від неї, і то так серйозно....вже доведено,що в колі є доза наркотичної речовини,якоїсь там (не пам"ятаю),що викликає залежність,от мій чоловік і присів(горілки не п"є,не смалить...) і після вживання коли ( за моїми плечима) він так поправився,капець просто...зараз ледь відучила,варю сушку,різні чайочки...але коли він їде у відрядження не маю гарантій,що він її не п"є....
    Вже краще мінералку в дорозі,аніж ту бридоту, а шо саме цікаве,раз тато дав малому попробувати,ви б бачили очі дитинио_О і ше і ше і ше...поки мама не втрутилась, я б заборонила ту гидоту:sad:

---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ----------

А сама прийшла з базару,купила рибу ,буду запікати на вечерю,італ. макаронів з твердого борошна і дом. сиру.Будемо харчуватись хоча б як люди....а що залишається:)))наші макарони рідкісне ге,ге!!!після італ. наші то каша -бридота... я розпробувала і таки дійсно вони добрі,хоч вдвічі дорожчі...ну будемо меншими порціями їсти ,як кажуть краще ложку доброго, аніж миску помий.:)

• Подобається Подобається x 10
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Видно я ще добре не проснувся, бо як прочитав цю фразу, то чуть не впав. Спочатку зрозумів так: І я колИ не п"ю. о_О в розумінні :drinks:
    Аж потім до мене дійшло, що то йдеться про кОлу :)

То було щось таке саме, як вчора в "Асоціаціях" - Довічна баня - дівоча баня :)

• Подобається Подобається x 7
  3. poetka

:))):))):))):))):))):haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 4
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ги,я теж так зрозуміла,а потім мозок включився і і сказав,що це ж Поетка і такіречі несумісні ,такого бути не може!:)

5. poetka

:good::))):pardon::pardon::pardon::pardon::pardon:

• Подобається Подобається x 1
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Маю сьогодні вихідний,то вже буду тут з вами весь день)))...правда, голова розколюється і вуха ніби "позакладало",бо тиск впав,зараз вип"ю міцної кавусі,мо поможе....

7. poetka

То я так написала,читала попередні дописи про колу, і так ся стало:)
    А я б так зараз спорола кусок сала з часником,ну так хочу...лізти знов на базар не хочу,тільки прийшла,а там такий вітриско,голову зриває, хоч я люблю іноді базарних людей позачіпати, та й так ведемо "дискусії", вже й мене знають,дозволяють йти самій важити, іноді й в кредит дають....непогані люди,прості,без напученості.
    Бо вчора коліжанка подзвонила,така прибита, каже була на дні народженні у якоїсь там своєї знайомої ,а там її подруги жінки олігархів,з такими захцянкамио_О де витрати в 1000 грн. в день то вже- кризао_Оможете таке уявити,ну де мож витрачати 1000 грн. щодня.....я стараюсь так щоб не більше 50 грн. в день і то тільки на продукти, а тут......о_О

• Подобається Подобається x 10
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та ну їх, Олю! У кожного своє життя.Зате у них немає таких добрих друзів як на ЛФ і вони навіть гадки не мають,що ЛФ-це сила !

• Подобається Подобається x 9
  9. poetka

Та серед них хіба є друзі? Вони позавішувані золотом мислять тільки про шмотки і т.д. цінності далеко не ті, збиті ті люди з вірного шляху:)

• Подобається Подобається x 6
  10. Locke

Як писав Пушкін: "Златая цепь на дубе том..."

• Подобається Подобається x 6
  11. poetka

Я вже катуляюсь під столом,ну де ти тільки такі фрази знаходиш?:haha::haha::haha::haha::haha::haha:

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:07 ----------

А головне в тему:)

12. Locke

То все з класики.

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Збираюся на роботу.Минула ніч була ой яка важка,цілу ніч не могла спати,ібо температура піднялась до 39 і падати не хотіла:sad: Лиш над ранок стало трохи легше.Зараз сиджу і ледве на очі бачу..А ше треба нині 3 уроки відкалатати..Якщо не виживу - прошу вважати мене форумлянкою:crazy:

• Подобається Подобається x 12
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Карочє,дифманометрів - ЙОК,грошей - ЙОК,замовлень - ЙОК,настрою - ЙОК,сил - ЙОК...повний АСІСЯЙ,себто ж...а,себто капєць,себто... Їду до хати,беру малу й додому. В ліс. Та й всьо.

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

на підході....

• Подобається Подобається x 8
  15. victorys

victorys позитивчик :)

В нас сьогодні день пасмурний, як і вчора і позавчора...дощик моросить, осінь помаленьку наближається до зими.
    Вчора був файний день, один з наших клієнтів передав на роботу пару ящиків морозива для всіх наших працівників (він так робить час від часу :) ), а сьогодні сидимо і їмо шоколадні цукерки не задумуючись про фігуру :)
    ...а думки всі про пятницю, після обіду...прийду з роботи і буду продовжувати розмальовувати стіни в кухні :)

• Подобається Подобається x 11
  16. poetka

Аналогічно...чекаю на пенсію:sad: або може на зарплату чоловікову,шо швидше дадуть.:)

• Подобається Подобається x 5
  17. deva

deva Well-Known Member

аналогічно, але чекаю на пенсію чоловіка і на свою зарплату, але вона буде аж 15 числа короче, що за життя такео_О колись мав 100 грн, зайшов в магазин, людиною почувався, накупив всього та ще і додому гроші приіс, а зараз зі 100 грн навіть нема дуже що і купити, сьогодні слухала,що ціна на безнин має збільшитись до 60 коп.

18. Locke

Тепер як йдеться в супермаркет зі 100-ма гривнями, то можна і кулька не брати - всі покупки влізуть в кишені осінньої куртки. :sad:

19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Шо ся з погодою зробило????....в нас ще лишилося пару старезних вікон в хаті (такі,що скло окремо-рама окремо),то я вже боюся навіть їх рухати,бо таке враженя,що вітер їх зараз повириває (треба обов"язково купити плівку і хоч зі середини натягнути,щоб малому не дуло)...ну та ніц-все так не буде....

• Подобається Подобається x 14
  20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Мені сьогодні зняли брекети...

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)