Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

І я. Ще б раз, чи два.

• Подобається Подобається x 6
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А нашо?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Прикро хворіти у вихідні дні :sad:
    Якнайшвидшого одужання! :)

• Подобається Подобається x 10
  4. Romko

Як би я хтів...похоріти...повалятись і нічогіськи не робити....:girl_angel:
    Мєчтать нє врєдно.:nea:

• Подобається Подобається x 7
  5. deva

deva Well-Known Member

Гарний день....сонячний, трошки вітер, але нічого....багато сьогодні зробила, виноград пообрізали з сусідом, поприбирала листя кругом, постригла траву, квітки свої діякі повикопувала, розвела багато, нема куда дівати, посадила собі калинку. Зайшла тільки в хату хвилин напевне десь з 20 назад, стомлена, спина болить...але нічого, зате присутнє щастя виконаної роботи.А ще мене сьогодні через місяць з чимось після мого дня народження привітали знов:) приємно і подарунок доречний. Зараз в душ, гарячий чай і задоволення повно:)

• Подобається Подобається x 11
  6. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ну нічого собі...Всі в декрет хочуть!!???:scratch_one-s_head:о_О

• Подобається Подобається x 5
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ми троха в лісі були.потім поїхали на цвинтар поприбирали там ,потім на ше один цвинтар..свічки позапалювали,тай так...завтра день всіх святих.......Хеловін,чи як?

8. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

та ГРІШНИХ... (що йдуть до влади)...

9. poetka

poetka Дуже важлива персона

:))):good:

• Подобається Подобається x 2
  10. deva

deva Well-Known Member

Хто хоче, а кому вже пізно;)

• Подобається Подобається x 4
  11. Romko

А ми зараз на цвинтарі...біля бабусі...хоча,як все в цей час. Горить свічка...і тихо-тихо...

• Подобається Подобається x 9
  12. deva

deva Well-Known Member

Сьогодні в ночі переводять годинник, так що завтра можна буде довше поспати

• Подобається Подобається x 8
  13. kutuz

kutuz Well-Known Member

Я в четвер ходив на цвинтар,поприбирав,поміняв малому хрест,запалив свічки,помолився,сів на лавочку і скільки просидів не знаю.Тихо там,спокійно.Потім пішов до мами,на могилі вже був брат(пару днів тому), тому роботи мені не дісталось,так просто поговорив...Далі пішов на могилу батька мого друга,трошки привів в порядок бо їх тут зараз нікого нема.Так і день пройшов,наче і не було.Додому йшов стомлений,але задоволений,бо зробив щось корисне

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Завтра о 5-00 на старий час, побудка і на риболовлю.Довше поспати не получиться.:pardon:

• Подобається Подобається x 13
  14. deva

deva Well-Known Member

та доки привикнеш спати по новому часу,то вже весна буде, я взагалі рання пташка, люблю стати раненько, тихенько зійти на кухню, випити водички, потім зробити собі каву і вийти на вулицю (якщо не холодно), обійти свою господарку, подивитись, потішитись, подихати свіжим повітрям, а як холодно, то беру каву і йду за компютер, чи просто сяду біля вікна і дивлюсь в сад:)

15. Locke

Locke невиправний реаліст

То тепер так називається (з сусідом) - обрізати виноград? ;)

Ага, понятно... Теж з сусідом? :air_kiss:
    P.S. Шкода, що я не ваш сусід :sad:

16. deva

deva Well-Known Member

та ні:) сама
    а чому так шкода? ;)

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

та справді, бо мій найдорожчий чоловік в тім ніц нетямить

17. Locke

Locke невиправний реаліст

Можна було обрізати виноград. ;) Але чи багато би наобрізали? Є така статистика: молодий здоровий чоловік за день може назбирати 4 літри чорниць. Молода здорова жінка - 5 літрів (жінки все ж таки більш усидчиві і акуратніші). Проте, якщо молодий чоловік піде до лісу з чужою молодою жінкою по чорниці, то вони аж ніяк не назбирають в сумі 9 літрів.

Але якщо то дійсно обрізати виноград, то я теж в тому мало що тямлю. :)

• Подобається Подобається x 11
  18. deva

deva Well-Known Member

жартівник:)

• Подобається Подобається x 3
  19. Summer

Summer Well-Known Member

нині поїхали за продуктами, а вчора забрали бабцю з лікарні, а ще спекла піцу, пляцок з яблук на завтра та й таке, заварю чай з травами та й серіал гляну хоч відпочину за тиждень...

20. Fon

Fon whom how

прокинувся - слойки з тістом пахнуть
    я на кухню - а там печінковий торт. 3 штуки і зупа фасольова
    а ше ковбаса московська і сир естонський. я то всьо згріб, включив собі в кімнаті "дайош молодьош" (по нашому "нумо браття") і давай то всьо топтати. потім ледве встав, помив собі винограду і давай його топтати. коли я вже міг шевелити тіки руками, я з неймовірними зусиллями вимкнув комп, ліг і спав. спав сильно й натхненно, виказуючи усім своїм євством віковічну сієсту - данину богам за хавку.
    а потім, коли прокинувся, довго розглядав запрошення на вибори. мені шось здалось що на презеса вони були пабагачє, і папір і фарба синя з жовтим. цікаво, думав собі я, почіхуючи у вусі мізинцем, чи будуть сильно кричати про фальсифікації ті великі партії, за які не проголосує ніхто. тобто не просто ніхто, а ВАПЩЄ НІХТО..
    думаю зразу інфаркт і чорти вхопили.
    і ще, от може планета рухатись по еліпсу?
    і на додачу - що я буду вночі робити, якщо вдень я виспався?
    а у розвинутих країнах, тобто тих що нафту собі завойовують а не купляють, так там дітям забороняють користуватись вушними паличками з ватою. взагалі то я бачив такі дитячі палички з товстим шаром, котрий не дозволяє далеко запихати, але ті юні рудокопи собі ними у мозжечку почухають якщо надворі дощ.
    і ще - чому якщо помити дзеркало жерельною водою то воно потім не запотіває?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)