Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

сьогодні що? день (вибачте) сирунів??? У нас на загальному балконі хтось те неподобство зробив з ранку.... пішла вішати білизну, а там сюрпрайз!!!! спіймати б того гада і змусити поприбирати... кущів їм мало курва мать... і то вже не вперше... а ще в ліфті люблять настрій підпортити.. паскуди....

• Подобається Подобається x 9
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я шойно прийшла,поспілкувались ми з Полковником...виявляється досить позитивний чоловік,спілкується українською, і я так зрозуміла страшенно закоханий у наше місто
    П.С. Залишив по собі лише приємні враження.

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

А ще маю одну прикрість....скасували замовлення на корзину квітів,добре шо хоч не почала ліпити квіти.... скупилась на базарі продуктів, ше й по-дорозі додому якийсь мужик причепився,так хотів мене підвезти,шо небуло на нього ради.....але потім відстав,не люблю таких "шанувальників",буду смажити рибку і робити синій салат.

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

Покажу вам свій останній тортик,але не судіть строго,це звичайний ,простенький...

• Подобається Подобається x 19
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Встановити (синоніми - поставити, заінсталювати)

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Може то був Мих? ;) Він колись так до Іспанки приставав..
    Якби я жила у Львові, то була в б Вашою постійною клієнткою! :good:

• Подобається Подобається x 12
  4. poetka

Мих?Може й Мих, я його ж не бачила,хоча не думаю....

5. Locke

Locke невиправний реаліст

Мих існує, але його ніхто ніколи не бачив (С)

• Подобається Подобається x 7
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нінада.:nea:
    я во времня оно мав честь на короткій аудієнції ліцезрєть....:sorry:

• Подобається Подобається x 4
  7. deva

deva Well-Known Member

А в мене все починалось як звичайний день, мити, варити, пилососисити. На роботу неходила, бо пар сьогодні немала. Дитина моя збиралась в дорогу, спочатку в будапешт на 2 дні, а потім вже в Берлін. То я як нормальна матуся, приготувала дитині все в дорогу, і поїсти, і попити і яблучка. Потім прийшов до нас компютерщик, щод налагодити чоловікові наутбук (нахолєру він йому здався, як буде тільки завтра ввечері) і пішла я з тим компютерщиком на 3 поверх в кабінет, на 2 залишила сумку з продуктами. Тут підїхала машина, дочка мене покликала, і я з тим компю.... збігла в низ, сіла в машину, приїхала на вокзал і нагадала собі , що все забула в дома, а часу 10 хв. лишилось, добре, що хоч гроші мала з собою, бігом побігла щось купила і віддала то дитині в дорогу. Але добре, що хоч свіже все (дочка телефонувала з поїзда). Отак звичайни день перетворився в якийсь...... день. І неможу ніяк заспокоїтись, бо таких проколів в мене ще не було.

• Подобається Подобається x 10
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зі всіма буває.. Ми раз як з чоловіком їхали зі Львова до Лодзі, то згадали про квитки вже в автобусі. На щастя, було ще 5 хв, а жили ми недалеко вокзалу. Чоловік залишився чекати і просити водія не їхати, а я на таксі по квитки. А все тому, що в останній момент вдома треба було гроші сховати. Нічого мудрішого не придумала, як засунути їх між материнкою і боковою панелю в компі (от дурепа, якби крали, то комп в першу чергу!!). Грубий гаманець туди не влазив, засунула в тонкий, з яким ходила на щодень, в якому і були квитки.. :crazy:
    Теж зазвичай все обдумую, продумую наперед, але отакі от глюки трапляються :)

• Подобається Подобається x 11
  9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мої фізичні та моральні ресурси вже на "нулю" (скоро буду в "мінусах")))...в чоловіка на роботі зараз "гаряча" пора і він ще мін. тиждень приїжджатиме додому в 2-3 нОчі та їхатиме в 7 ранку...малий користає з мого напівбезпорадного (через ходіння на милицях) стану, і вже повністю "сів на голову"...йду зараз зроблю собі чайку,відкрию Бейліс і спробую "реанімувати" себе...)))

• Подобається Подобається x 13
  10. ENNI

ENNI Well-Known Member

А в мене кожен день , як під копірку: зранку приходжу на роботу, підготуюсь до уроків, повитираю своїм малюкам ниси, позастібаю ширінки і починається праця.І так з понеділка по пятницю...
    Нарешті вихідні. Хоча їх довго чекаєш, а вони чомусь за домашніми справами швидко минають. І так з тижня в тиждень і минають роки...Страшно...

11. poetka

День почався весело.З самого ранку розбор польотів, як вдома так і на роботі,щоправда не на моїй-на маминій,подзвонила розповіла....як їй власниця пацанка нахамила і нагло виставила за двері, за те що їй вчора стало зле ( тиск,серце) і мама пішла в поліклініку, а потім не вийшла... і та власниця мусіла всю роботу робити сама,(перепрацювалась бідна), одним словом залишилась моя мама без роботи.Такі речі відбуваються тільки в нашій ідіотській державі в якій я розчаровуюсь щодня і чим раз тим більше....
    Висновок; треба вчити мову і чухати звідси,тут життя не буде,принаймні ще років 100.

---------- Додано в 09:04 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ----------

Але то все пусте,головне здоров"я....

12. Locke

Locke невиправний реаліст

У нас таке скрізь і всюди. Людям не виплачують лікарняні, відпустка якщо взагалі є, то максимум 14 днів і то без оплати, а не положених мінімум 24. Про хамство - взагалі мовчу.
    Але такі "підприємці" плчуть-ридають: як то так, держава їх так утискає непомірним єдиним податком в 200 грн. на місяць, і хоче ще його збільшити. Просто кошмар.

• Подобається Подобається x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

та яке????????? натуцкати писком об..

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:33 ----------

то був брат.....

• Подобається Подобається x 1
  14. Romko

Миху,хомо хтів покакунькати...:sorry:
    Сховавсі від любопитних вочей...:scratch_one-s_head:
    А ти вотакво...жорстоко....:sad:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для того хомо то буде якраз, як медом на груди.
    Нєзабиваємиє очучєнія.....

Адреналін зразу виділеться і не тільки....

16. Honda

Honda Well-Known Member

Я вже вдома! Вчора ледве доїхала в тому поїзді:sad: Не було компанії, їхала сама! Але в Франківську мене машиною забрав коханий і додому я попала на 1,5 год швидше;)
    Буду зараз шось порядкувати, готувати!
    А завтра іду на весілля! Ура!!!

• Подобається Подобається x 6
  17. Romko

А мені зраня, від бєздєлья,встрілила в лепету ідея потріпати хідники. До справи я підійшов творчо. Увімкнув уяву і,замість того паласу з великої кімнати уявив собі Президента України В.Ф. Януковича. А.на місці хідників з коридору - В.А. Ющенка і Ю.В. Тимошенко. Результат відмінний - жодної пилиночки. Правда,на тому паласі з великої кімнати від усєрдія зробив дзюрку,але то скраєчку - поставицця столик і ніц не буде видко... О... А зараз в лісі. Зоряна грибників криками шугає... Вчора єдного дідка так настрашила,жи,бідний сів на дупу і не годен був встати. А шо.... Ми ж не йдем,там де мешкают хомо,а намагаємось триматися подалі від їх ареалу проживання. Так,що сам си винен. То ліс,а не парк. Треба бути готовим до всього. Та й во так. Нині погода,то заходим на велике коло. Кеме з 30. О....

• Подобається Подобається x 9
  18. deva

deva Well-Known Member

Ранок почався о 7. Встала, прибрала на 3 поверсі.Потім пішла на 2, заварила собі доброї кави, сіла за наутбук. Після цього пішла в сад-позбирала яблука, по дорозі на 1 поверсі під ногами появилась моя лапочка (маленька кицюня)-таке чудо, що я з нею 2 години програлась, відпочила, розрядилась. Але ж субота, пора братись до домашньої роботи, приготувати щось смачненьке -ввечером приїде чоловік. Час від часу заходжу перевіряю почту, може дитина щось написала-вона вже має доїхати до місце призначення. За вікном сонечко, вітерець. Звичайний день....:)

• Подобається Подобається x 4
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ходили ми вчора на караоке.. Забава перетворилась на місію підтримки нашого друга, від якого пішла дівчина. Було так сумно.. :sad:
    Між тим всім з'їздила з одною дівчиною до супермаркету, бо їй щось там треба було купити. По дорозі назад нас зупинила ДАЇ. А вона мала тільки документи на машину, а права і паспорт забула вдома! На щастя, даїшників викликали, і вони мусіли швидко їхати, тож нас відпустили без наслідків :)
    А ще на караоке між піснями були конкурси. Тричі ведучий проводив "Поле чудес": треба було відгадати слово, відкрито кілька букв. Першого я навіть не знала, друге прогавила, а третє відгадала :))) Короче, полякам було соромно, а я завстидалась :shy: Дали мені за то пиво з імбіром :) Пиво віддала другові, якого ми всі дружньо потішали.
    Сьогодні продовження місії. Збираємось на шашлики.

• Подобається Подобається x 12
  20. nikolas

nikolas Well-Known Member

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ----------

Ми теж йдемо на таку забаву,з жінкою.Шось цього року у нас рік врожайний.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)