Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. thinkers

thinkers Well-Known Member

нє, просто курили... але не то, шо Ромко курит

• Подобається Подобається x 13
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та молоко хлепчуть як пацєта - то факт!
    deva про то, правда, вже написала...

• Подобається Подобається x 6
  3. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Так,був у нас їжак-знайшли на сходах в під'їзді.Посадили на балконі,а їжачок все сидів,згорнувшись в клубочок,нерухомо,як кактус.Тільки виставили мисочку молока-одразу ожив,випив молоко і знов згорнувся.Ми того їжака нагодували і винесли надвір.

• Подобається Подобається x 7
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

А може то ті кримські у відрядженні? впізнали Вас... борця за віру ДАЇшників.... нє?

• Подобається Подобається x 10
  5. deva

deva Well-Known Member

І знов....дощ. Вибігла на двір потрібно було дещо забрати з літньої кухні- прохолодно, осінь.

• Подобається Подобається x 2
  6. ENNI

ENNI Well-Known Member

Молоко точно хлебчуть, бо вони "Млєкопітающі" і живородящі. Але по натурі вони хижаки.

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

В мене жив колись їжачок цілу зиму. Теж пив молоко, але залюбки їв сире мясо. Цілий день спав. Облюбував місце під шафою. А колись були шафи на ніжках, під ними простір. Так от він цілий день спав, а вночі цокав кігтиками по підлозі. Спочатку було моторошно, ніби хтось ходить по хаті. А поті і звикли. Навесні випустили.

• Подобається Подобається x 9
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

До прибирання так руки і не дійшли.. Багато часу пішло на збирання посуду по таємних закутках шафок орендованої квартири. Знайшла все, що треба для 8 чоловік, майже навіть повними комплектами :) Перечистила, перемила, повитирала..
    Коржі тортика спеклись ніби гарно. А от з кремом пролетіла :sad: Забула, що треба молоко кип'ячене і дала сире магазинне, бо так його п'ю некип'яченим (я лише раз той торт раніше пекла і то років 5 тому). Додумалась в чому справа після того, як "крем" годину простояв і не загуснув. Довелось робити ще один. Цей вже вдався ніби :) От сидю чекаю, коли вистигне, щоб перемащувати. Чоловік не дочекався, мав його розмальовувати.. Щож, прийдеться самій щось накарякати :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 8
  8. Agaton

Agaton Well-Known Member

А поки, усім вітання від victorys. З Вроцлавя :)
    Зупинились з Павлом на декілька годин у Вроцлаві, через 20 хвилин мають літак до того во - Парижа.:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я замерзла як собака,зробила собі чай.

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

І чомусь не можу людям виставляти плюсики (карму)...пише,шо не маю прав,якась фігня одним словом,вже входила і виходила 1000 разів, і ніяк.
    Зайшла ще на один форум,куди частенько лазяю, і там шось подібне...
    Шо робиться, і ніби не забанили і немає"свободи пересування", а і ще смайли не відкриваються,певне не мій день.

• Подобається Подобається x 5
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та це не тільки у Вас .в мене теж(я теж думала, що тільки в мене)

11. Peri

Peri Well-Known Member

Приймайте:)повернулася!
    Все,гроші ся скінчили нинька нагло:cry:.А скільки- то ще хтілося купти!
    Ех,жаль що форум тільки раз у рік.

Зате звично і затишно на ЛФ.:)

12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

осінь) з дощем,к алюжами та грязюкою. і ще - з пронизливим вітром та пошуками місцин, де можна погрітись чаєм)

заскочила на фестиваль авторської пісні - змерзла, побачила дроузів. втекла. добре, що зігрілась :))

• Подобається Подобається x 11
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми тепер ввечері ходим до наших монахів...
    Вони завжди бачать нас з малою...недавно зайшли,запропонували щовечера молитись над Зоряною...

А після того в ліс...на цвинтар....звична проща.

Останнє редагування: 18 вер 2010
    • Подобається Подобається x 14
  14. Summer

Summer Well-Known Member

от нарешті , пишу :) була в п'ятницю на форумі от мої книжкові закупи [​IMG] . Були зранку, але все одно людей багато, а ціни...ціни на книги дорогі. Зате маю нову книгу Ілька Лемка, вже традиційно з автографом автора :), а так вибір книг з кожним роком все менший...більше тої реклами паперової - надавали повно газет, а то така вже звичка дають -бери ..:mocking:.
    а нині поїздка за продуктами, я трохи розстроїлась, бо не купила гречки, і масла, та ну їх по таких цінах...спекла піцу, та й гляну якогось серіалу;)

• Подобається Подобається x 13
  15. poetka

А в мене Опера десь глюкнула,ну не мій день:)Зате смайли почали відкриватись і карму вже можу ставити:)

• Подобається Подобається x 8
  16. deva

deva Well-Known Member

А в мене сама звичайна трудова субота:) цілий день прибирала будинок-стомлена. Захотілось келих доброго вина, зараз попрошу чоловіка хай щось відкриє. На вулиці прохолодно, мокро. На першому поверсі в мене живуть киця Мурка і чудо-котинятко, як колобочок, бачать мене мявкають тішаться і я ними також.

• Подобається Подобається x 12
  17. poetka

Йду чистити гриби...накрився вихідний:)

• Подобається Подобається x 10
  18. Кохана

Кохана LuBimaya

Олюсь, перейняла естафету по грибах від Un.Known? І хто наступний? :)

• Подобається Подобається x 6
  19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

До нас з п*ятниці на суботу вночі в Городку якась холєра в сарай заліза...повиривала замки на клітках і подусила 18( о_О )великих кролів.
    Вчора бульбу копали,добе що хоч трохи є:)
    Сьогодні пів дня їсти варю.
    А щойно приходили молоді на весілля просити:)
    О....а ще сьогодні в Городку День міста.797 років:)

20. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Наступна я,якщо вдасться на тижні вирватися в село.Там вже ми тим грибам раду дамо.Крутити на зиму будем.

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

Знову чупакабра?

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)