Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ох!!!!!Промучилась я пів дня,аби той пароль в тім блозі змінити і ніц не вийшло довелось створювати все по -новій...
    http://gavalevych.blogspot.com/

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

Через дурну голову, рукам спокою нема....забула вчора пароль.... сьогодні м вже виправилась,так що пишіть не встидайтесь.....:)

• Подобається Подобається x 7
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Були ми сьогодні з Ігорчиком увесь день в мамусі-бабусі,то і їй радість,і малому нові враження,і я трішки розвіялась від буденості.Ввечері нас татко забрав додому,де ми трошки посвяткували,бо маєм нині річницю одруження:girl_in_love:.Ось так файненько минув звичайний дощовий день:girl_smile:

• Подобається Подобається x 12
  3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Миху, не хорійте, тож літечко скоро прийде і тепло своє принесе. :) Тому маєте бути здоровим! :preved:
    І всьо. :)

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

А мене сьогодні в Луцьк занесло. :) І ще б я форумлянам чогось розказала та й фотографій би показали, якби мене так не боліла скажено голова, як оце зараз. :sad: Тому забігла тіко на пару хвилин в інтернет і спатки. :bye2:
    Хоча спатки не дає одна ситуація і думаю, що то послухати - інтуїцію чи розум? Бу...від того голова ще більше болить. :crazy: Йду си зеленого чаю закалапуцяю.

• Подобається Подобається x 8
  4. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ніяк у мене не асоціювався нікнейм Poetka,з іменем Ольга.Дуже гарне ім"я,правда,:good:без підлабузництва.

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

Скачав "Україна має таланти 2",сижу і дивлюси.Є справді талановиті люди,а є взагалі ранені на всю голову.Закрив согодни лікарнянй,але відій шо з неділі піду знов до шпиталю,шось почки почали нити.От так,здоров"я треба берегти... .

5. comanche

comanche знайшовся

сиджу.... намагаюсь зрозуміти сенс життя у виклику CreateThread функції WinAPI через C++ .NET.
    Завтра(Сьогодні) по цьому здаю курсовий, від якого маю тілько титульну сторінку....
    Всі 5 колонок з буфером горланять Somerwill ft. City Sneakerz - Flight side (original vocal).mp3
    Жую насіння....
    комусь відсипати?

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Вже не болить. :) Ніколи б не повірила, що простий масаж всієї голови знімає головну біль, але так і сталось. Простий метод, "як двері". :)
    Ще музичку послухала і всьо - можна казати на добраніч!

А нє, ще згадала собі такий рекламний сіті-лайт в центрі Луцька:
    "Радій життю!" :preved:
    І та фраза так гарно переливається різними барвами. :)

• Подобається Подобається x 5
  8. syavych

syavych копач

WinAPI і .NET? - вот збочення о_О

• Подобається Подобається x 3
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

10. comanche

comanche знайшовся

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ше дриглі є в Миха:)

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

Може ше в кого,ану зізнавайтесь;)

• Подобається Подобається x 1
  12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Слухайте,та то ж в Миха конкурент з"явився:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  13. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Вчора в сестрички моєї подруги був випускний!Запросили на урочмсту частину подивитись.
    Пішла подивитись на урочисту,а попала ще й на не урочисту частину!
    Отак от:)

• Подобається Подобається x 1
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сьогодні був чи не найважчий перегляд за весь час мого навчання.Але вже все позаду...здала.На понеділок курсову, на середу показувати дипломну...болить голова і хочеться спати, а не спиться. просто не можу заснути, тиняюся по квартирі як сновида...

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

я напевне помру швидше, аніж захищу диплом....

• Подобається Подобається x 2
  16. Персі

Персі La mafia è immortale!

Так каже відсотків 70 дипломників, але ж захищаються майже всі, так що не переживайте. :)

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ото і страшить...
    2 числа захист...сьогодні останній день здачі дипломів зав.кафедрою...до 17.00...
    в 12 год я прийшла до свого куратора, якому ще захотілося, щоб я зробила кільканадцять графіків...а пару тижнів наперед його така думка не осінювала...
    ненавиджу таких безвідповідальних людей....а ще він хам і просто безграмотна людина...його в карцері треба тримати, а не до студентів допускати...

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

збочення - то коли на асемблері прямокутники малювати змушують :crazy:

Не переживай! Все просто мусить бути добре!

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Сейчас на выпускных, выпускников меньше, чем родственников, на фирме целую неделю обсуждали в чем пойти на выпускной, в том числе на выпускной 4-го класса

29-30-го была мощная магнитная буря

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мавпусику, я так вже зо два місяці говорю.:)Вже ті планшети мені руки повідтягували кожен раз тягати їх з собою в інститут-додому, з дому на електричку і потім знову на електричку..ще й торби з металом, харчами..Ще трішечки ..і..:bye2:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)