Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Показати фотку того всього, коли воно плаває в ставку, по якому також плавають качки? 100 м від мене, обабіч центральної вулиці Лодзі.. Таке є всюди. Свині є всюди.
    П.С. Минулого року ставок ощистили відразу після зими.. Цього року видно не до того :sad:

• Подобається Подобається x 6
  2. Shine

Shine Well-Known Member

Сьогодні був день, як мій настрій...Набурмосані хмари розганяло сонечко, а за якусь мить знову ставало похмуро, зривався вітер і була страшенна гроза. Та ще за кілька хвилин знову світило сонечко і квітучі вишні весело заглядали у вікно.Зараз так тихо і спокійно, і так легко дихається...

• Подобається Подобається x 5
  3. nikolas

nikolas Well-Known Member

І пахне весною(зеленою травою,цвітом дерев,життям),так класно шо аж жити хочеться.:good::good::good:

• Подобається Подобається x 7
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

В нас біля квартири є невиличкий клаптик городу, ми з чоловіком собі там різної зелені насіяли, так приємно було на землі попрацювати, все навкруги почистили, прибрали. А сьогодні сусідський пес вирив посеред нашої грядки яму і зробив там..ну..купу!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    І то якраз там, де салата! Тепер не знаю, чи то заново сіяти, чи щось там ще зійде.

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

ну ми, наприклад, завжди все за собою чисто прибираємо, сміття забираємо з собою

Але щоб далеко не ходити, то в нас біля будинків ще гірше робиться - навіть по дорозі до смітника. Ніяк не можу звикнути після власного будинку і подвір"я до загального бруду. Особливо злить один сусід, який ставить часто ровер в нас під вікном і постійно кидає там бички, я прибираю, прибираю, а він далі кидає. І діти його теж все під ноги викидають. :ireful1: Певно буду йому щось говорити, бо, чесно, набридло.

• Подобається Подобається x 7
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я во тьощу підколюю...;)

Кажу,що надибав в неті....:mocking:
    Та відхрещуєцця...а нє...нє палучіцця....:)))

• Подобається Подобається x 10
  6. volk

volk Well-Known Member

Найгірше те, що переважно тоті "мнєсоїди" переміщують свої спраглі здорового відпочинку тіла при допомозі механізованих засобів пересування. То що заваджає зібрати той пакуночок в мішечок, кинути в багажник, а потім по дорозі викинути у відповідному місці? Тож навідь не в руках нести!
    Певнє, москаль по руках б"є...

7. Human

Human Member

Мій чудовий день сьогодні: весна, сонце і попереду - поїздка до Тернополя... Ляпота-а-а-а

• Подобається Подобається x 4
  8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та то Ромко,тре в смішні картинки...та ше й з твоїми репліками:haha::haha:

• Подобається Подобається x 2
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

То, Ромку, в Незвичний день.

Якби Ви знали, як радують смайлики у Ваших дописах...

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сьогодні все чисто :ninja: Нас читають в Лодзі?? о_О

--
    Раніше в мене за вікном був будинок. А зараз деревце, на якому живе якась пташка, яка дуже гарно співає. За ним вежа, яка робить тінь і не дає засмажитись. За стіною негри. Здається з Конго. Тепер це звичайний день, бо переселилась з компютером до чоловіка в офіс :radist: (бо вдома дуже важка негативна енергетика від свекрухи. не витримала)

11. blondaStyle

blondaStyle New Member

не погоджуюсь з тобою абсолютно...по-перше кайфу там багато, а диму мало..можна побавитись фрізбі, повозитись на роверку, а поміж тим і зжувати кусочок шашличка)) а щодо того, чи можна палити робити пікнік в лісі, то беззаперечно так.. у нас в ШГ навіть спеціальні місця відвели і обклали камінцями під вогонь+є з 5 хатинок з великими столами, де можна присісти компанією:)) Щодо чистоти лісів, то мені і справді шкода природи, але ми наприклад взяли величееееезний кульок на сміття і викидали все туди..хто смітив, получав в вухо і тсував тихенько до смітника.. культуру кожної людини можна легко прогледіть на природі...

• Подобається Подобається x 1
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

Як це мало диму? Дим або він є або його немає,повітря або чисте або задимлене.....особливо коли кожні 5 метрів багаття:sad: і ще й до того сміття багацько.Всі кажуть,що такі чемні викидають за собою,а зайдеш до лісу.....
    І ще ,ми з Вами не знайомі, а Ви вже на ти..може у вас так прийнято,але я переходжу на ти ,коли хоч трохи поспілкуюсь і мені дадуть на те добро, я просто такого виховання.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми во недавно приїхали з відділу щелепно-лицевої хірургії... Доводили до ладу Зорянині зуби. Купа дірок,наростили той зуб,що зломали в 8-му відділі...Богу дякувати,позаду...дорого,але зробили... Лікарі файні...правда,організація совєцька... Мусив гонити з Зоряною по всій території,бо приймальне відділення, гет в другому кінці медінституту,а черговий дохтур(що мав поставити автограф) десь в третьому,то ми вотак гонили. Жінку поставив біля щелепного відділення,жиби не блудила,а ми з Зоряною райзували,бо ж не встоїт. Всьо файно,але не мішало б поставити на території світлофори,зробити пару підземних переходів і загнати бодай єдно подраздєлєніє ДАІ. Жиби регулювали рух автотранспорту. А то йдеш, скраєчку,попри кущики,а воно їде і голосно піпає в задницю,бо робит двійний обгон,місця му бракує... О... А зара во ми в рідному лісі...йдем на цвинтар.... Звичний вечір...

• Подобається Подобається x 13
  14. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Вчора іздила на шашлик в Сокільники.
    Файно відпочили,щоправда довелося ночувати в друзів бо додому не встигала:)

• Подобається Подобається x 3
  15. victorys

victorys позитивчик :)

Я би про всяк випадок посіяла, ще не є пізно на салату.
    як я тебе розумію...Вже десь писала, що у Львові живем на партері (1 поверсі) і бички у бабціному городі то звична річ і сварись не сварись, проси не проси не доходить... :sad: А окрім тотих окурків ще часом ватні палочки, обгортки від цукерок, огризки яблук, жувальні та кохальні гумки :cesored:...Сили вже немає тих рагулів культури вчити :ireful:

• Подобається Подобається x 8
  16. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ліки-процедури-вишивання-чаї-коліжанка-фільми-музика-роздуми-сльози-апатія-поламана кавомолка-інтернет-сльози-гіркота-біль-нерозуміння-бажання щось змінити-зневіра

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

маюночко, а де ж весна-надія-кохання-бажання-сподіванняі т.п?
    Все буде добре..і ти це знаєш!

18. blondaStyle

blondaStyle New Member

перепрошую,за мою неввічливість..я якось навіть не звернула уваги, що говорила з Вами на ти, сорі. А дим...дим віє туди, куди й вітер. Не спорю, що перенасичення лісу кемпінговими людиськами дає свої результат на природу, але не варто підставляти всіх під одну планку..На світі ще справді залишились люди, котрі прибирають за собою:)) я з друзями декілька разів ходила на толоки по ШГ і прекрасно знаю, як це прибирати все це ге.., котре залишається на місцях відпочинку, тому й не кидаю де попало сміття..
    Факт залишається один-люди люблять відпочивати і смітити, але навряд чи хтось з них хотів би після себе відпочивати на тому ж місці))

• Подобається Подобається x 1
  19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

весна є, за вікном, а я з ангіною вдома.
    надія - хм...
    кохання - без кометарів
    бажання - нікуди не приводять
    сподівання - є такі. сподівання на те, що

20. blondaStyle

blondaStyle New Member

не журіться, все налагодиться дуже скоро...я вже бачу, що планети стали так, що скоро Ви видужаєте:) я не знаю, хто Ви по знаку зодіаку і як ставитесь до гороскопів, але я вже визначила для Вас:))
    Отже, скоро всі ваші дипресивні настрої зникнуть, як сон. Сонце, що світитиме у вікно, зігріє і хвороба теж мине. По телевеізору показуватимуть лише найновіші і найкращі фільми (навіть ті, які ще не вийшли у прокат:)) Сподівання приведуть до омріяного, а кохання знайдеться, бо поряд з иаким сяючим позитивом не закохатись просто неможливо)))

Не скучайте:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)