Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

На прохання Ромка передаю усім усім вітання із Столиці:

• Подобається Подобається x 11
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вечірній моціон...за кілька днів вже звичний...піднялись на Володимирську гору і вийшли до Софії... А в голові крутиться: ....уже Софія відструменіла,відмерехтіла бузковим гроном...ти йшла до мене,але не встигла...за першим зойком,за першим дзвоном... Немов почвара в пекельнім колі...довкола ж тіні...довкола хворі...Благословляю твою сваволю...дорога долі...дорога болю... Стусове... Правда,тіні ми,з Зоряною... Тіні...серед живих...

• Подобається Подобається x 10
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сиджу і мучуся з інтегралами...чого та математика така мені не зрозуміла...:cry:

• Подобається Подобається x 5
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А моєму керівнику по диплому шафа не сподобалась, вимагає чогось креативного...тільки в голову мені ніякі шафи не лізуть:sad:лізе погане самопочуття мого Макса..

6. Guevara

Guevara Active Member

Пришел вечером после прогулки по Лиговке и Невскому, на улице красота,тепло, +4 все сухо, Нева безо льда почти ), внизу, во дворе колодце, стоит старенькая "шестерка" с нее играет радио шансон, вообщем все прекрасно, начинаеться пора туристов и белых ночей )) хотя до этого всего еще далеко. но настроение уже такое )

• Подобається Подобається x 9
  7. victorys

victorys позитивчик :)

В нас сьогодні на вулиці така красота була, сонечко, температура майже +20, люди поскидали куртки. От тільки на роботі трохи дурдом, одна співробітниця звільнилась (поміняла роботу), друга у відпустці, а третьої немає, бо на днях буде мати синочка :) , короче роботи побільшало а людей поменшало...
    Але я вже живу пятницею. В пятницю після роботи сідаєм з Павлом в автобус і рушаєм до Львова! :preved:

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Щось таке? :)))

Я вся в бігах. В суботу їздили до Варшави на хрестини, сьогодні знову, тільки вже сама. Мала співбесіду на одну роботу. Може візьмуть. Завтра до Львова. Розриваюсь між кухнею, компом і торбами. Ось таке..

• Подобається Подобається x 11
  9. Чупага

Чупага Well-Known Member

Швидше за все це регіональне-на деяких грецьких і італійських островах вода здавна дорожче вина.
    Ксьонзи всяке радять- нпркл. від серіалів відмовитися коли баба вина не п'є і не файчить.

• Подобається Подобається x 3
  10. Romko

І знов Стусове крутиться...... скніти напівдорозі між смертю і життям - усе дарма... І жодної з надій не маю в Бозі і порятунку жодного нема... Пучками стисну ошалілі скроні,чекатиму,допоки відгримить ця навіжЕна мить моїх агоній...і забарних чекань обридла мить... Це так,це так,це скоро дійде краю...і,як не скосить,то дихнути дасть...О дасть дихнути,дасть дихнути,знаю...

---------- Додано в 09:35 ---------- Попередній допис був написаний в 09:33 ----------

І знов Стусове крутиться...... скніти напівдорозі між смертю і життям - усе дарма... І жодної з надій не маю в Бозі і порятунку жодного нема... Пучками стисну ошалілі скроні,чекатиму,допоки відгримить ця навіжЕна мить моїх агоній...і забарних чекань обридла мить... Це так,це так,це скоро дійде краю...і,як не скосить,то дихнути дасть...О дасть дихнути,дасть дихнути,знаю... От..

11. nikolas

nikolas Well-Known Member

Нарешті я дома,не був 2 доби по роботі.Так хотів до ванної шо аж на очі не видів.Скупавси,трохи стало легше,але мене теж останнім часом тисне депресняк,розумію шо треба шось міняти в житті,та не знаю з якого боку починати,от таке то.:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 7
  12. poetka

Ви начебто сказали моїми словами.В мене те саме.:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  13. Romko

Карочє,шось хочу,а кого не знаю,нє?:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Для дитячої кімнати занадто креативно:)))

15. Чупага

Чупага Well-Known Member

Якщо б у ружевому то й для дитячої :good: , оцей кольор як би у морге,нє?

16. poetka

Та.....не кого,а чого... хочу шоб ми нарешті спокійно пожили,без клопоту,постійної гризні сумління,постійного небажання шось змінювати.......думаю,що змирюсь(змирилась),а коли наштовхуюсь на людей(дітей)бачу різницю і відчуваю самотність,як свою,так і своєї дитини.Ось так,то.
    Може й дійсно сама не знаю,шо хочу,бо шо вже є того не змінити.

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Але більше оптиміму.
    Сьогодні у ЛЬВОВІ ПОХМУРА ПОГОДА,накрапає дощик,і на душі,якось чистіше стає.Змивається.....

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Аналогічєскі... І ловлю себе на думці,що ми самотні...як в лісі...так і на Хрещатику...

• Подобається Подобається x 4
  18. Locke

Locke невиправний реаліст

Всі ми водночас і самотні і ні. То як в якій ситуації і з якого боку подивитися...

19. poetka

Мудро!!!!!!!!!

20. matvej

matvej Well-Known Member

Чистий четвер. Мама пече паску. Кругом пахне і порядки робляться, але якось усе потихо.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)