Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

П"ю фервекс,одним словом ,шось тойво............

• Подобається Подобається x 8
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Чоловікові сьогодні дали вихідний - то ж насолоджуємось домашнім затишком, кавою з сирником і одне одним :)
    А малий сьогодні в "мамине свято" дав мені навіть своїм ліхтариком посвітити, правда, пильно стежив, як я свічу і чи часом не поламаю :)

• Подобається Подобається x 11
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я теж ще "тойво":sad:((

• Подобається Подобається x 3
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А в мене щось зовсім не святковий настрій,чоловік на роботі,я півдня прибирала,тепер помаленько спаковую речі (вже потрошки переїжджаєм),ще цей тиждень буду мати діток на заняття і вже в п"ятницю буду з ними прощатися

,ще планую цього тижня полікувати зуби,поки ще є на кого малого залишити і йти до лікаря......

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:cry::cry::cry::cry:
    Треба щось робити....

• Подобається Подобається x 4
  6. IRUSKA*8

• Подобається Подобається x 2
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

Зате буде у вас ще один медовий місяць, коли комп не буде відбирати часу. Повірте, по собі знаю :)
    Ми ж теж влітку переїжджали, і більше місяця нету не було

• Подобається Подобається x 12
  8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ой...приповзла.....!!!Ну його ті каблука,було б тепло визулась би!!!
    Значить так,8березня відсвяткувала,та ще й так:good:,можна сказати на рік на перід:)
    Ще раз зі святом;)

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не святкувала. Навпаки, день видався якимось трагічним. Чоловік прощався з фірмою, з якою майже рік співпрацював, і весь якийсь в ностальгії.. Хоч і починає співпрацю з новою фірмою, що має бути значно краще..
    А я прощалась з вчителькою з польської мови, до якої ходила ці 4 місяці. Спеціально для неї попросила в подружки з Варшави привезти з України цукерки і спеціально майже по ті цукерки до Варшави їздила. Просто вчителька ну дуже хороша і як вчителька, і як людина. Дійсно багато чому навчила. При прощанні ми чуть не розплакались, дівки :girl_sad: Сподіваюсь, що наші долі ще колись перетнуться.
    А природа підлила масла у вогонь, оригінально мене привітавши зі святом, нагадавши, що я таки жінка.. Пів дня в такому стані :hang1:

• Подобається Подобається x 11
  10. victorys

victorys позитивчик :)

Вискочила на піднебінні якась вавка і вже тиждень часу з нею мучаюсь :sad: Їсти важко, бо все, що не зїм, подразнює ту вавку і вона не хоче гоїтися :ireful1: Навіть теплий чай пече. Вже тиждень лижить на полці відкрита пачка цукерок, які не можу зїсти.
    Ото дієтка в мене :)))

11. poetka

А у мене диронька в зубі сі з"явила...............І болит,тре йти до стоматолога.........А сі бою....................:)

• Подобається Подобається x 6
  12. IRUSKA*8

.....до теми про зубних)))))))....
    А я сьогодні вперше в житті отримала задоволення від візиту до стоматолога.За порадою знайомих,я таки вирішила змінити свого зубного і піти до іншого.Так от,стукаючи сьогодні в кабінет до зовсім незнайомої людини,і трясучись від страху,я й не сподівалася,який приємний "сюрприз" (лікар,тобто)мене там чекав:маю тепер "власного"стоматолога в якого вигляд,як з реклами "сенсодин",чи ін. зубних паст,тобто він більше подібний на тренера з фітнесу,чи бодігарда,чи "крутелика",но ніяк не лікаря...а які в нього руки..я балдюююююю)))))))

• Подобається Подобається x 6
  13. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

а я вже 3й тиждень з пришитим пальцем до живота)))) і мені це надоїло)))))

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як це??? о_О
    А може таки той, що з реклами Сенсодин? ;) Це мій сусід, колишній :girl_spruce_up:

15. SteelMaster

та запхав палець між вали на роботі, оголило кістку, підшили під шкіру на животі, щоб наростали мякі тканини (мЄсо)))))) :padonak:

• Подобається Подобається x 5
  16. poetka

Дивилась фільм "Пандороум",ходила з малим кормити голубів до озера,озеро ще замерзле,отож дітвора гоне по ньому,аж страшно,на то дивитись.І ше була в Податковій,виробила малому іден.код.Ось такий мій день:)

• Подобається Подобається x 4
  17. poetka

Сиджу,одним словом сиджу.................Зварила борщ,і знову сиджу.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я ходю. Прибіг з роботи,вбрав малу,сокирчину в рюкзак і до лісу. І ходю і ходю. О...:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  19. SteelMaster

а я сидю сидю лижу сидю, зараз прийдуть з піцою, бутилкою опять буду сидіти :)

20. poetka

Як нам всім файно сидиться на ЛФ, ЛЮКСИЧНО!!!!!!!!!!Я щойно прискакала з поліклініки і ще встигла в жек забігти,а вже потім прискакала до хати,Погода супер,під мій настрій.І скільки то ше буде тривати,маю на увазі не погоду а себе саму,ось таку:hang1:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)