Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Agaton

Agaton Well-Known Member

Та не пережмвайте :)
    якщо солодкий - з'їдять !
    Навіть не побормочуть :pardon:

• Подобається Подобається x 7
  2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

в мене вуйко з Верховини:good:
    район і справді славиться своїми пухнастиками, навіть їйна сільрада зобов.язує при будівництві будь-якого об.єкту використовувати в оформленні "ялинкову символіку":scratch_one-s_head::mocking:

• Подобається Подобається x 5
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Маю нині вільний від репетиторства день,тож пішла з малим на вулицю.Виявляється,що між нашою і сусідською брамою є рівно 7 калюж(3 такі собі,а 4 глибочезні:))).....ще дізналася,що до наших кицьок приходить 9 коцурів!!!,що за стайнею в нас живе 4 пташки-сойки,що в сусідів хата вже облупилася з одної сторони------ось що значить-вийти на вулицю після зимової сплячки:)......
    ....Висить мені над головою переїзд,як то я буду без і-нету:dntknw::sorry::cry:

Останнє редагування: 4 бер 2010
    • Подобається Подобається x 12
  4. Грильяжка

Грильяжка Active Member

а я хочу тепла-такої весни справжньої, бо змерзлюх я і на вулиці мені не дуже затишно((((Звичайні будні набридли, завтра зі співробітницями влаштовуємо собі свято)))

5. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А в мене з першими днями весни з'явилася сестричка двоюрідна, а в мого синочка - тітка:)

• Подобається Подобається x 15
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

так Вам у Незвичний день.:)з такою подією

• Подобається Подобається x 6
  7. Zlju4ka

Zlju4ka Active Member

А ми з синулькою засумували за татком і приїхали до нього на роботу щоб провести разом обід:)і весело і день вже не такий буденний:)

• Подобається Подобається x 10
  8. Orman

Orman Well-Known Member

так-так, а подорозі зустріли мене, і зробили мій день не таким буденним - я від компліменту цілий день ходжу і усміхаюсь :girl_smile:

• Подобається Подобається x 9
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

А у мене від тих ДП голова обертом.Шось я незвикла до таких теревень:wacko:

• Подобається Подобається x 3
  10. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Тоді вам теж у Незвичний день!:) А то ще призвичаїтесь, а ми - звалимо звідси;)

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

хворію, лежу у ліжку... з чаєм. Так хотілось тої весни, що повірила у сонечко, зразу роздяглась, тобто легше одяглась, і от, маєш. :cry:

До речі, до уваги жінок - водіїв! :) Сьогодні даїшники мають роздавати жінкам торти. :) Тим, у кого немає неоплачених штрафів. А хто має - тим буклети з новими цінами за порушення. :mocking:

• Подобається Подобається x 8
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

ой, Персі, виздоровлюйте :give_rose: З ким буду про футбол говорити? ;) Як не ми , то хто? Всі хлопці в політиці загрузли безповоротно..

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Дякую, я стараюсь. :) Ну а шмарклі з носа ще не підстава, щоб не говорити про футбол. Добре, що є інтернет, хворіти не так сумно. :)

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нині дуже гарна погода...сіро....
    Звичний день....

15. poetka

І на душі шось так само.

• Подобається Подобається x 4
  16. і у мене так. мабуть причина весна - авітаміноз :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  17. poetka

А я щей сиджу вдома,дах зриває,скоро певне скавчати почну,такий депресняк,а особливо,коли дзвонять знайомі і хваляться як у них все класно суперово,то так одні за другими(як змовились мене дістати)а мені треба шоб хтось пожалів:empathy:

18. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Ех... ця депресія... останнім часом вона - єдина моя подружка, з якою ми не розлучаємося. Ну коли вже буде сонечко на дворі, коли вже тепло настане... З чоловіком аж тепер почалися "притиратися" характерами... скоріше б цей рік закінчився:)

19. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Я теж хворію і шмаркляю... Маю таке гарне новеньке пальто - і не можу похвалитись ним, бо не можу вийти з дому. І ще в мене багато роботи - і жодного настрою за неї братись. Як себе примусити, підкажіть????

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А у нас снег идет, такой легкий, как в декабре. Я дважды на рынок бегал, сначало за салом и рыбой, а недавно за пивом и рыбой. Первую рыбу пожарил и сделал маринад, вторую(горбуша соленая) с пивом употребляю. Смотрю по Ностальгии Жванецкого

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)