Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А завгосп повірив. Бо з фасаду - телекомівське підприємство, а у дворі - кілька провайдерських контор. :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Каже нині дружина до мене. Похвали старшу, накінець прибрала у кімнаті. Кожу, доню, за те, що прибрала у кімнаті - ріспект і уважуха. У дружини очі квадратні, а старша... ну ніби їй 100 долярів у кишеню положив.....

• Подобається Подобається x 2
  3. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Ну хоть в этом согласны. Панове, учимся правильно задавать вопросы!:)

4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good: ОДНОЗНАЧНО!! Сто пудово!!!
    Не обращайте внимание Полковник...:mocking: просто чел никогда не был в министерствах...:))) и не знает что все госучреждения в ранге министерств
    охраняются ментами...:tongue: и ни какой завхоз не будет цеплять бумажки на грязные и старые машины....:haha:
    Просто Бориса как лоха развели.... такие же халявщики...:)

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Но видите? Хоч щось толкове! :)))
    (давно користаю, вєщ :yes: )
    А то ОУН... Украіна...рОдіна...

6. Полковник

Полковник миється в бані

Здравствуйте, Читатель!
    А Борис вчера обзывал Вас "старым пердуном".
    Нормальный народ возмущался, а модератор Л. всё прибрал.
    Я до сих пор возмущён!!!!!

• Подобається Подобається x 3
  7. Max_

Max_ кл. москаль

Тов. Полковник !
    Ваше чувство юмора потрясающее, но...
    Вы так больше не пишите пожалуйста, потому что я не могу на работе только смеяться, иногда еще работать надо : )))))))))

зы скриншоты сохранились ? )))))

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не "обозвал", а НАЗВАЛ.

...А в 12:00 часов
    Простучал на одной ноге
    На работу майор Чистов,
    Что заведует буквой "Г"...

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

А нині я був в білих споднях і в білій футболці....день такий...Незвично...ніби наголяса...От зараз гбраний...як полагаєсі...йду до лісу...о...

10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

це вже стало звичним...конфлікт поколінь...батьки-діти...втомилась я...тре з)їжджати, бо чим дальше в ліс, тим більше дров....

11. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Боже почитати тi пости:) cлiв нема:girl_flag_of_truce:мужланам по стiко рокiв ,а вони як малi дiти:girl_haha::man_in_love:

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

нехай та дитячість краще в інтернеті вилазить, ніж в житті

13. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Взагалi-то, то ТАК ))

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

А мені настільки забаглося смаженої бульбочки, такої щоб з цибулькою, приправами всякими, що переборола свою лінь і смажу :nyam2::nyam2::nyam2: Звичний вечір для мене: що би то поїсти, коли всі сплять )))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

З іменинами!

• Подобається Подобається x 1
  16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дякую!
    А ми нині новосілля справляти будемо :) нарешті спромоглися, бо все то одне, то друге заважало. Але ше на хвильку забігла на форум подивитися. А зараз мене чекає кухня :) Всім па-па до завтра!

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

За старою традицією пускаю Вам кішку в квартиру... Хай щастить на новому місці! :)

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А за мною приїхали:))!!Спочатку в Южноукраїнськ, бо чогось не повірив, що я у Коблево.Знову без попередженняі знову мене немає вдома:mocking:Вдома були наталка і тато.Приїхав в 4.30 ранку і сидів чекав коли вже вчсі прокинуться.В сім годин заталафонував мені і як ні в чому не бувало поговорили про те, се, ні одного слова про те, що він у Юж-ку.Через години дві зателефонував тато і попередив, що маю чекати в гості Макса.Хм..а той просив не говорити:mocking:
    Приїхав у Коблево і вийшов не на тій зупинці, ще й батьків своїх зустрів, що поверталися з пляжу і сном-духом не знали, що синочок має бути там:))Галасу було на пів вулиці:))Ну так от..зустріч відбулася.Ех,який же то він у мене гарний і самий найкращий.Вже поїхав..без мене.А 8 серпня приїде до нас відпочивати, повернемося разом ...нарешті...

• Подобається Подобається x 1
  19. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Льольки пальки день як день... тре йти працювати :girl_in_dreams:

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звичайний тиждень - праця, фото, трохи чоловікові помагала з його проектами.. Під нами сусіди товклись - тижневий активний запой.. Взагалі то вони постійно п'ють, а цього тижня то було особливо голосно.. Приїжджала і поліція, і швидка.. Сусідка з будинку напроти момилась, щоб вони накінець позабивались, щоб був чистий спокій :wacko: А їй потім ті пияки викрикували за те, що вона поліцію викликала і їм штраф вліпили за буйність.. Вночі ще гупали, зараз всьо тихо нарешті.. Або таки позабивались, або сплять..
    То в нас район такий.. На сусідній вулиці недавно когось стукнули, свічечки стоять, а в парку напроти половину людей - це пияки, мами з дітьми там все рідше і рідше бувають.. В сусідньому магазинчику час від часу ті пияки щось тирять, продавець поприклеювала скотчем всі упаковки і баночки на прилавку..
    Одного разу заходила в під'їзд, а за мною якийсь хлопець. Побігла на верх, а він стояв внизу і дивився. Злякалась..
    Як мені то всьо не подобається! :ireful:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)