Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Надивилась передач про притулки для тварин і хотіла намовити чоловіка взяти цуцика з притулку - зробити собачці свято, дати дім, тепло, любов.. Але в чоловіка вже життя були котики, а з собакою треба рано на вулицю виходити.. Тому ми вторгувались на 2 кошенятках. Але свекруха не дала добро, попросила почекати поки вона приїде.. А її приїзд перекладений на літо (УРА!!!!!!! :radist:). Ну і ми надумали таки взяти двох кошенят, якщо переїдемо до Варшави. А ще мені захотілось піти в притулок для тварин волонтеркою, але з тим переїздом це поки що треба відкласти.. Серце переповнює любов, хочеться кожну зустрічну собачку притулити до себе, погладити.. Вони такі файнюні!! Ех.. Не зважайте :)

• Подобається Подобається x 15
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

Нірванко, а може...
    то не песиків хочеться любити? :shutup:

• Подобається Подобається x 12
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

але то ше не кінець....

положив я яблука в машину, совість заговорила - тре віддати гроші. Прийшов і почав з того, що мов так і так, що от ви мені здачу не правильно дали.....
    потім був монолог довгий.... продавщиці.... вона згадувала і про крутіння голови...про все на світі..... аж потім вже, коли дійшло шо то я віддаю гроші, так людина зміниласі......

• Подобається Подобається x 15
  4. mavka

mavka Well-Known Member

особливо, переклади санскри(П)ту :)) ...........
    отже , приципінські...... :))
    а ди ви взагалі бачили Різдво щоб на Андрія святкували?? :) й коли новоприбулі організовують гранде-святкову виставу, як вона має називатися ? :)
    читаємо листа зі школи :
    "2. свято Ялинки цього року буде відбуватися у суботу 13-го грудня.....
    запрошуємо батьків, дідусів, бабців та ширшу громаду прибути і разом з Рідною Школою відсвяткувати Свято Ялинки. Хто бажає, може зложити добровільний даток."
    от.
    яке відношення має Ялинка до Різдва на Андрія ?..
    а має !... бо Господь казав, що треба мати фан від життя. :) . от й намагаємось....

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну, Мавко, хотів вас підтримати, а ви.... а ви.... а ви.....

• Подобається Подобається x 1
  6. mavka

mavka Well-Known Member

я знаю, Миху, я знаю... це взаємне...... :give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Чомусь так сумно і не затишно мені......

8. А как же ЛФ? Не веселит?

• Подобається Подобається x 1
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це натяк на малюка? ;) Якщо бути відвертою, я перестала хотіти дитину. І активно почала хотіти тваринку. Не знаю чого так.. Нема відчуття потреби дитини.. Самій прикро.. :sad:

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Трошка приправи тре...нє?
    і правильно приготувати...

11. Alias

З ЛФ мені добре, але на душі щось муторно...

12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ну не треба сумувати... не треба :)

• Подобається Подобається x 5
  13. Alias

мені вже настрій макс підняв...прислав аж шість фоток своїх, щоб не сумувала:)
    виявляється, так мало треба для щастя:)

• Подобається Подобається x 8
  14. Daisy

Daisy Well-Known Member

В нас така сама криза: народу повно всюди, машин теж, ні в'їхати, ні виїхати:crazy:. Tак пів дня і пройшло:pardon:

15. Patrick

Patrick Well-Known Member

А ми зараз їдемо на шопінґ.Хотіли вибратися зранку , але вийшло як завжди.Паркінґ знайти колу молу - це дурдом.

16. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ну,може,ще не час:)

щодо притулків - дуже тебе розумію, сонечко:) сама вже тижні три на наших київських форумах, присвячених безпритульним тваринам, сиджу. як волонтер записуватись не стану, але вже знайшла як можу їм допомогти - стармии речами для облаштування вольєрів та фотографуванням "новоприбулих".
    вмовила маму взяти собаку. ось, наступних вихідних їдемо на "глядини" оцього чуда . правда, господиня(тоимчасова - та, що тримає зараз у себе це дитя) цієї красуні мені не сподобалась у спілкуванні ні по телефону, ані через інтернет:sad: така високомірна та мегасамовпевнена. коли я спиталась, чи хотів уже хтось забрати цю дівчинку і якщо так - то чому відмовився, то відповідь була така: "так. мені не сподобались люди". і ще, її , здається, дратує те, що я українською мовою розмовляю. але я не здаюсь, бо хочу забрати саме це ццуценя. з іншого боку,може, дійсно людина дуже вже перймається за долю тваринок,які тимчасово пербувають у неї, поки не знайдуть нових господарів...

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Маюнко, там на 'doggy' публіка в основному чуйна, але трапляються специфічні типи. Точніше, типесси.

Якось я запитав, чому вони так зациклені на темі обов"язкової стерилізації тих тварин, яких 100% заберуть в родину.
    Кажу - ось мій приятель хотів узяти сибіряка, але фізіологічно активного. Тобто він вже - не їхній клієнт.

Що там піднялося!
    Спочатку подумав, що там 100% - незаміжні "страшки". Почитав, подивився профілі - ні, половина - симпатичні сімейні пані або дівчата, яким не бракуватиме кавалерів.
    Мої аргументи не приймалися. Нарешті модераторка відкритим текстом написала, що або я припиняю агітувати проти стерилізації "їхніх" тварин, або мене забанять! :)

А з хаскі - нехай Вам щастить!

До речі, як там псевдохом'як ? Він теж хоче хаскі ?

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

звично "гризу граніт" по ночах:morning1:
    і спати-то вже не хочеться:))
    зараз сонце о котрій встає?;)
    може б то сходить-зустріти - бажаючі Є?:)):give_rose:

• Подобається Подобається x 9
  19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

нічо не гризу, п’ю нормальну горівку, пишу тутка коли всі курєти пішли....
    а зара воно взагалі не встає, хіба світлішає троха...
    а давайте!

• Подобається Подобається x 8
  20. Ірена

Ірена Well-Known Member

просто беру від себе - я так старшно хочу дитину - що вже не можу дочекатися...
    от і взяла кицьку, щоб було кого гладити і ще песика хочу, щоб було з ким гуляти.:)

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)