Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Чоловік колись викладав в ІППТ сесе чудо, то йому самому голова пухнула:)

• Подобається Подобається x 2
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогоднішній день гарно почався-файно виспалася, вчасно приїхала на роботу, вирішила всі справи заплановані на сьогодні:)...Після роботи їхала в маршрутці додому і якийсь хлопчина поставив свої "маленькі сумочки" посередині салону за які я зашпорталася, пролетіла по всій маршрутці і розбила собі губу:sad:(...

• Подобається Подобається x 13
  3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

все.сьогодні випила такої міцності каву, що не знаю чи після такого лишаються живими:) ну, от і перевіримо;) поки що тільки німіють пальці на лівій руці.
    за 8 годин я вже 10 хвилин як буду писати свій останній іспит в універі. правові основи управління у сфері економіки. я готувалась.чесно.але не дуже довго.не можу більше. 5 років. задовбало! (соррі, за весь час, що я на ЛФ - можна я разок собі дозволю негарне слово?)
    ЖКГ,ПЕК і АПК на моїй совісті - вони не "помістилися" на мій "вінчестер".
    ех, буде як заслужила. усім опівнічникам добраніч. пішла я в люлю.

• Подобається Подобається x 14
  4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Маюнко, успіху вам.

• Подобається Подобається x 8
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Казала одне, а тут аж три! :)))

• Подобається Подобається x 9
  6. Liliyah Romanova

Автобуси таки застрайкували.
    Один день я працювала вдома, а потім зголосилася мене підбирати вранці співпрацівниця. Вона для цього гак мусить добрий зробити, але вона не єдина, хто жертвує свій час заради іншої особи...
    Натрапила нині на новостворений сайт, де можна зареєструватися і подати, де саме живеш і куди добираєшся на роботу чи до школи, або до лікаря, або ще в якій справі. І якщо ще хтось їхатиме схожим маршрутом машиною, то тобі напише чи зателефонує і підкине, куди треба. Сайт створили саме тому, що дуже багато людей зголосилися допомогти.
    Нині в лобі будинку чекало дуже багато людей саме на інші машини. І я спершу ще й дивувалася, коли відчиняли дверцята і щось ніби перепитували, а натрапивши на сайт, зрозуміла, що ті люди вперше бачилися.
    Мені завжди подобалося, наскільки швидко тут люди реагують і спішать допомогти, а цього разу мене це дуже позитивно вразило!
    Тому захотілося поділитися тим...

• Подобається Подобається x 14
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Якби львівські застрайкували - був би незвичайний день. :crazy:
    А в мене вчора завершилася тижнева опупея з перереєстрацією авта: в середу "знімав з обліку", вчора забрав номери і техпаспорт.:ireful1:

• Подобається Подобається x 10
  8. Liliyah Romanova

Так страйкували ж уже.
    У нас, правда, дороги загороджують. Тутешні вдома сидять.
    Такий страйк тут уже був 10 років тому. Тривав 23 дні. Так що в нас таких днів незвичайних буде купа...

Останнє редагування: 12 гру 2008
    • Подобається Подобається x 5
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нарешті левандівка буде більше часу проводити на ЛФ, а то все якось "наскоками" через те оформлення:)

А я сьогодні йду за квитками на 27 грудня до Львова:yahoo::yahoo:
    А 30 грудня йдемо з Максом у ресторан "Еліт" на корпоративну вечірку.Завтра буду ьігати по магазинам в пошуках вбрання....А в ресторані я ще ні разу в житті не була:)))

• Подобається Подобається x 13
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

дівчинко Alias, я вами захоплююся! я б не змогла би бути так далеко від коханого. певно, вже давно був би трупик...
    респект вашій витримці:good:

• Подобається Подобається x 11
  11. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Вітрисько всю ніч так завивав...і кошмари снилися...:morning1::morning1::morning1:... і кава не помагає...

• Подобається Подобається x 9
  12. Alias

скоріше, це коханому респект:)Треба мати неабияке терпіння і велике кохання, щоб стільки років чекати і не втратити почуття ...

• Подобається Подобається x 6
  13. Ірена

Ірена Well-Known Member

хай буде і так:dntknw:
    в мене за день-два стається ломка. перевитховую себе, перевиховую і ніц з того:cry:

• Подобається Подобається x 5
  14. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а я вчора вчилась до пів пятої:sad::morning1:
    і як не дивно - мені такий "мозговий штурм" дуже навіть до смаку:wacko:
    а в сб йтиму купувати платтячко на корпоратив:give_rose:
    і..мабуть вже сьогодні не побачимось:dntknw: завтра тре вже о 9 ранку захищати курсову,а в мене пари до 9 вечора:))

• Подобається Подобається x 7
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

треба якось піднятися зза ноута, побрибирати в хаті, помити голову і зібратися на День Народження)))

• Подобається Подобається x 6
  16. Alias

Оце і в мене така проблема:))
    Треба провайдеру зателефонувати щоб один раз на день годинки на дві відключав від мережі.:)))

• Подобається Подобається x 8
  17. А у меня везуха - по истории ничего не выучила (на ЛФ вчера весь день висела :lol:) - всё списала!

• Подобається Подобається x 3
  18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:cry: ви історію не любите?..

• Подобається Подобається x 3
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

я не люблю в планы , що не люблю цифри запамятовувати)

• Подобається Подобається x 2
  20. Alias

Я теж історію не люблю, а ще гелграфію.У мене не виходить запам"ятовувати дати і оті всі оті місцеположення.
    не говоріть пуперу, він же історик:mocking:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)