Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

В Чернівці поїхати...:tongue:

2. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

якшо чесно ото моє шаленне бажання прокататись в Чернівці кудись зникло і на даний момент нічого не хочеться... шо зі мною, мені вже ніц не цікаве:cry:

3. Mavpysuk

То тільки на даний момент....

• Подобається Подобається x 3
  4. Малесенька

можливо ваша правда:dntknw:

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та це через таку паскудну деперсивну погоду

6. Малесенька

та якби то від погоди залежало.... все якесь не таке

• Подобається Подобається x 2
  7. Max_

Max_ кл. москаль

Не, ну я конечно не знаю... может я ничего не понимаю в украинской жизни... на абсолютную истину не претендую... но в 2* года НМСД маленько рано полагать про невдале особисте... ))

• Подобається Подобається x 5
  8. lulu

lulu Well-Known Member

якась я сьогодні "в ударє"
    так смішно прочитала теми форуму... тобто в голові переплуталось
    "як позбутися..." "асоціації з ніком дописувача":)))

• Подобається Подобається x 10
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Блін... Ну і штука цей ЛФ... Сядеш за комп на 5 хвилин - півтори години пройшло...о_Оо_Оо_О

• Подобається Подобається x 9
  10. Alias

мені посилка з Німеччини прийшла,Замовляла по інтернет магазину кашпо -гусеницю у кімнату малої сестри(там ремонт зараз)То через ЛФ вже тиждень не можу забрати:)))

Моя сестра зайняла перше місце у фотоконкурсі, що проводився у Одеському політехнічному університеті. Вжанрі"Філософія".Було 160 учасників.Вже й подарунок передали-сову і диплом.Я за неї дуже рада.

Останнє редагування: 8 гру 2008
    • Подобається Подобається x 11
  11. fuxx

fuxx Member

Понеділок :ireful1::ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  12. Daisy

Daisy Well-Known Member

Син їздив в розсадник по ялинку.Така красуня: густа-густа і пахне на всю хату.:good:
    Ми завжди ставимо штучну, а він захотів натуральну. Радості повно, сам вибирав, сам зрізав.:)

• Подобається Подобається x 6
  13. Alias

Теж хочу вже ялинку.Але у нас ще не продають, десь днів через 10 почнуть

14. Daisy

Daisy Well-Known Member

Тут ставлять ялинки вже після Дня подяки і кладуть подарунки під неї.:)
    Але ми кладемо частину подарунків на Миколая, під подушку.;)

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в мене робота, робота, справи.. Вже приходив Миколайко польський. Такий солоденький - в червоній шапочці і мішком подарунків - все як має бути! :radist: То мені чоловічок зробив подарунок! Не чекала від нього такого, думала, що мене не можливо здивувати.. Приніс цілу торбу солодощів!! :radist: А потім ми пішли в кіно на мультик "Болт" (польською "Пьорун" :girl_haha:). Ще й при чому мультик в 3Д з такими спец. окулярами! Ефект вражаючий!! Тго дня відчула себе дитиною :shy:

Після лінивих вихідних почався звичайний тиждень. І все було б зовсім звично, якби знайомі не надумали піти в паб. І чисто випадково ми втрафили на відкриту зустріч студенської організації, яка винайняла паб на 2 години. Тема зустрічі було "Кохання". Показали кілька відео-роликів - вирізки з фільмів, кліпи.. Обговорили ситуації, які були показані.. І все це при свічках з халявним сочком і цукерками! :radist: Дуже гарно було.. Потім роздали анкети заповнити і мало бути жеребкування. Я своїм ще сказала - мене витягнуть, хоч в мене і нема щастя на такі речі. І таки мою анкету витягли!! :radist: Призом був диск з фільмом про любов, який я давно хотіла подивитись. Ось так звичайний день перетворюється на незвичайний ;)

Останнє редагування: 9 гру 2008
    • Подобається Подобається x 13
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

і я так хочу на той мультик з тими смішними вокулярами, але так як в мене поганий зір, то шось не дуже воно тягне туди :sad:((

Останнє редагування: 9 гру 2008
  17. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ми теж пішли на фільм з вокулярами, то мене :sorry:"закачало":bad:, не можу на такі фільми ходити:sad:

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може якщо в першому ряду сісти, то буде ок? ;) Ми сиділи в третьому, то часом хотілось простягнути руку і погладити песика, а часом рефлективно назад відкидувало - на стільки реальна картинка!!

• Подобається Подобається x 5
  19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

здала 4-ий іспит. якось не впевнена в роботі, результат буду знати завтра.

була на концерті De Phazz:):):) все, що можу сказати - це убло СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20. Mavpysuk

А я сьогодні цілий день проведу на ЛФ...правда з температурою,але головне що на ЛФ:)...Ось такий буде мій сьогодішній день...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)