Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене почалася передсвяткова лихоманка.Хочеться робити сюрпризи, хочеться чогось такого незвичного, гарного,приємного.От тільки де стільки грошей взяти?

• Подобається Подобається x 3
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені б хотілося пролежати сьогодні весь день, максимум лазити по хаті в піжамі...

• Подобається Подобається x 4
  3. Alias

я так і роблю:)але треба вийти в магазин, купити хліба й до хліба.А надворі таке сонце!правда вітряно.

• Подобається Подобається x 2
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Звичайний день.... І який він? Ось такий? :cry:

Зранку ледве сповзла з ліжка на роботу. Добре хоч дітей надресирувала, що самі встають, самі збираються, самі снідають. На роботі, тільки но перевернула знак "відкрито", відразу все закрутилося, як на каруселі. Люди, дзвінки, папери, замовлення, бігання, розмови, вирішування проблем...... - і так аж до 12 ночі. Ага! Ото такий робочий час того, хто має свій власний бізнес! Ледве в кінці якось порозсовувала все по місцях, поховала,що треба, щоби не попсулося в холодильник і привезлася додому. Одне щастя, що хоч хата в 2 хв їзди від роботи. Зайшла до хати, а всюди тихо. Діти вже сплять. Так маму цілий день і не бачили. :sad: Відкрила холодильника, щоби глянути, чи то що їсти в такий час :) і побачила там пачку курячих лап, що вчора купила. І захтілося тих лап погризти. Почала їх мити і згадала, як замолоду в "щасливий" радянський час ( 1991-1994 роки) ті лапи були чи не єдиним, що можна було собі дозволити молодій сім"ї. Коштували вони десь до рубля за кг, а на руки давали три кг. І то були вони не всюди, а ми знайшли кулінарію, яка їх продавала. На початку вул. Б.Хмельницького. Якраз за Ляльковим театром. От в неділю, як їхали з церкви, то вступали туди і запасалися на тиждень. Брали з чоловіком по три кг на кожного. :) Курей, тих таких синіх, вже нам не вистачало. Хоча чоловік бурчав, що він ті лапи їсти не буде. Але я не сперечалася. Лап він не їв, їв перше, на них зварене, а я гризла лапи. А курку домашню мали раз в три-чотири місяці, на якесь свято, як бабця зі села передала, або мама поділилася. Бо в Сокільниках в нас господарки великої тримати не було де. Було з 20 курей. Але хто їх рубав часто? Вони росли, щоби яйця нести. І рубали на великі свята. А частіше, то хіба, як курка наставилася здихати, або вже хто в хаті був при смерті. :haha:Пам"ятаєте таку приказку? Але так, як в нас ніхто в хаті не вмирав, то курку, чи півника домашніх їлося по великих святах. От так я полюбила їсти варені курячі лапи. А тут їх нема де купити, хіба десь в китайських магазинах. І, як вони мені часами смакують, то купую. Хоча діти скривляться, як від якоїсь гидоти і шиплять:"Мам, іц дискастігн!Хав ду ю іт іт?" І хоч я їм пояснюю, що їм тепер ті лапи, так само, як і варені свинячі ніжки не того, що не маю м"яса, а тому, що недавно почула, що любителі споживання всіх тих хрящиків, шкірок, "лигаментс" ніколи не хворіють на старість артритом. :) А які то болі від артриту, особливо в колінних суглобах, то я вже надивилася на свою бабульку-американку, з якою зараз працюю ще, крім основної роботи, щоби заробитит стаж для відкриття бізнесу по догляду за літніми людьми. Не дай, Господи, таке кому бачити, як люди мучаться, не те що самому мати.... От так! Все нас радянська влада навчила. Заставляла якось виживати, а виявилося, що воно ще й корисним стало. :)

п.с. Все! Пішла лапи гризти, бо вже зварилися, поки я тут розписала все. :haha:І спати. Завтра зранку знову на роботу.

Останнє редагування: 5 гру 2008
    • Подобається Подобається x 12
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені тре сьодні до перукаря а завтра до стоматолога... перукар напевно почекає, бо я така лінюшка)))

• Подобається Подобається x 1
  6. ksenechka

ksenechka Active Member

Сьогодні п'ятниця! Чудовий робочий день... Я собі навіть дозволила запізнитись на роботу, що ніколи досі не практикувала! Прийшла на роботу, випила каву з зефіром...і приступила до роботи! Поміж роботою вирішила на форум завітати...
    Але робота є робота...іду працювати!!!

7. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

прочитала епос курячих лапок від Олі :)

а у мене такий день - спала жахливо, прокинулась та ледве дійшла до ванної - щось мені так зле стало, думала зомлію, попід стіночкою трималась, щоб не падати. голова крутиться, нудить, холодний піт... минулось за 10 хв. поїхала в універ, дізналась результати попереднього іспиту. отримала 4 :sad: не те щоб засмутилась, бо від тої виклдачки чого хочеш чекати можна ( при тому, що вона така розумна пише в своїй книзі такі перли як "закінчення процесуального строку пов"язане з його скінченням", "совідповвідач", "судовиробництво", а на косультації говорить :"ну, ви уже почти законченніє юристі"...) ніяк не второпаю, де ж в тій роботі можна було зняти аж 25 балів? це половина роботи. весь іспит оцінюють в 60. ну, та Бог з нею.
    тепер буду до наступного готуватись. ось тільки посплю трохи, бо вночі геть не поспала...

гарного усім дня. здається, сьогодні п"ятниця? усіх вітаю! ще один робочий тиждень позаду :)

• Подобається Подобається x 8
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

ой, повірте, то така туфта!!! я тоже типу відмінниця з такими як у вас поодинокими випадками... і на даний час, хочу щоб тільки відстали, щоб поставили щось, щоб стипендія була і відстали...
    головне ж здоровя.. більше хвилює те, що вам погано стало... якось старайтесь поменше нервуватись, повноцінне харчування, і побільше сну... якомога більше!

• Подобається Подобається x 6
  9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я вирішила взагалі на роботу не йти...Може начальсво до понеділка вже забуде,що мене в пятницю не було:)...Сьогодні зранку "вутрішній голос" закликав мене до церкви...Побула на Богослужінні, на душі стало затишно...а решту половину дня буду на ЛФ....

• Подобається Подобається x 7
  10. Alias

Mavpysuk, у Вас класне начальство:))скільки вже читаю, що Ви то на пару годин запізнилися, то зовсім вирішили не йти на роботу:)))

• Подобається Подобається x 6
  11. Mavpysuk

Не скаржуся...Вони просто стомилися вже робити мені зауваження....і так бачуть,що толку ніякого...ну така я вже є....Поки прокинуся,одягнуся,нафарбуюся-то як мінімум запізнення на 2 год:blush::blush::blush:

12. Alias

от що не люблю ,так запізнюватись.Завжди приходю раніше хвилин на 20.

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

аліас, пардон, а яку елку ви хочете?..

14. Alias

Ой, щось я тут підозрюю який прихований підтекст?нє?:)))

15. Mavpysuk

То я тільки на роботі можу собі таке дозволити....а так я дууууже пунктуальна персона:)

16. Alias

То не Ви, то начальство Вам дозволяє:)))

17. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Так правила допис, що аж стерла :mocking:
    Позавчора купила собі іграшку - рожеве смугасте кошення з великим бантом...
    Вчора настрій був "вишневий" :nyam2::nyam2::nyam2:
    А сьогодні щось сумно :girl_in_dreams:

18. Mavpysuk

Вони мені багато чого дозволяють...."ценный сотрудник":))

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:dntknw: написано "хочу", написано "елку"....
    от я і писав, мабуть, що ця "елка" якась особлива... :pardon:

20. Alias

Ёлка, пупере:)а особлива має бути тому що я хочу смереку!
    Не знаю яка ця смерека, слово подобається і чомусь пісня "Черемшина " зразу в голову лізе:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)