Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ірена

Ірена Well-Known Member

ну, погодьтеся, що людина, чим старша, тим більше шансів, що вона усвідомлюватиме що робить, як робить, що говорить і як гвоорить....
    є винятки - вундеркінди, супер-пупер обдаровані... але я за те, щоб все було вчасно.
    (то не в образу нікому)
    пи.си. давно хочу водити машину, але впевненість відчула тільки цього року. мені - 26.

• Подобається Подобається x 3
  2. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

так я про те і кажу
    кожна людина дорослішає по своєму, не залежно від свого віку!!!!

якшо цю впевненість я відчула у 15, то чому ні?
    а на рахунок того що чим старша то більше усвідомлює, трішки з вами не згідна, адже багато чого залежить від виховання і від суспільства яке вас оточує в тому чи іншому віці

• Подобається Подобається x 3
  3. Малесенька

УРА!!!!!!!!!! :yahoo::yahoo::yahoo: накінець то я дочекалась своїх пиріжків, вони такі смачненькі:nyam2: заодно і повечеряю

кава, пиріжки і улюблений ЛФ.... як мало мені треба до повного шастя

Останнє редагування: 16 лис 2008
    • Подобається Подобається x 6
  4. Ірена

Ірена Well-Known Member

ви читаєте неуважно:smile:
    я написала ТИМ БІЛЬШЕ ШАНСІВ.
    оскільки постійно бачу те, як дорослі і поважні люди грають вар"ята, бо їм так вигідно. і зовсім не несуть за те відповідальності.
    але то слова з іншої пісні:)

• Подобається Подобається x 4
  5. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

У мене звичний тиждень :) Рапортую - сотий номер газети випустила, в колективі відсвяткували, сьогодні пішла наростила собі "френч"... ги... :) сидю клацаю когітками по клавіатурі :) так прикольно...

6. Малесенька

якимось чином до мене мама дозвонилась:smile: адже мобільний в машині лишила і цілий день в інеті:blush:, домашній занято, ото вже пілюлей вставила.... типу як можна бути такою безвідповідальною, адже вона переживає а я мобільний не беру:hang1:

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Голод пережили, м'ясом.. :lol: Не подумайте, що буржуї, але коли мало грошей, а їсти хочеться, то найдешевше - купити м'яса. Тим більше цибулька, часничок і ябка були, то з тим і приготувала.. Добрі люди таки є на світі :)
    А вчора мала кримінальну пригоду.. Залізла на приватний терен :shy:. Це ми з однією дівчиною поїхали до стайні "Оленька" з кониками пофотографуватись. Перед тим дзвонили до власника і спитали чи можна. Він дозволив. Ну ми і приїхали туди (адресу взяли в неті, на мапі попередньо перевірили де це). А там обгороджена територія, брама (без жодного дзвінка!), стайні, коні.. Жодної таблиці, інформації, тільки те, що "терен приватний" і під такою то охоронною фірмою. Ну ми не довго думали - перелізли через паркан, пішли до стайні, де знайшли працівників. Кажемо, що власник дозволив тут фотографувати. Вони передзвонюють до власника, а він перший раз про це чує. Ну і ті працівники кажуть до нас "Може ви до Оленьки дзвонили? Вони там далі по вулиці".. Ну ми вибачились, що помилились, спокійно розвернулись, дотопали до брами, відкрили її і вийшли. А ті працівники провели нас офігівшим поглядом :biggrin: :shy:

Потім ми таки знайшли "Оленьку" і познайомились з дуже приємними людьми і кониками :)

• Подобається Подобається x 14
  8. Max_

Max_ кл. москаль

2 Малесенька
    А Вы случайно не пижонка ?
    Примечание -
    Пижон - водитель "Пежо"
    ---
    я например иногда именно пижон

• Подобається Подобається x 2
  9. Малесенька

ні, я воджу опель! а якщо ви пробуєте мене образити, то навряд у вас це получиться (маю витримку)

• Подобається Подобається x 5
  10. А вас никто не хотел обидеть.

11. Max_

Max_ кл. москаль

Э... ни в коем случае не хотел обидеть. Если все же получилось - прошу простить.
    Просто мне такое название водителей Пыжиков понравилось.
    К себе с удовольствием применяю.

12. Малесенька

ой, дуже вам дякую за це....

• Подобається Подобається x 1
  13. Малесенька

видать не так вас зрозуміла...

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а у нас на роботі сьогодні свято...у співробітниці народився внук...молода бабуся у 40 років....

• Подобається Подобається x 7
  15. Малесенька

ото тільки приперлась до дому, прийняла душ і зразу на ЛФ, хочеться вам багато розказати, а скоріше пожалітись і поплакати в желетку, називайте це криком душі
    зраненька встала і згадали шо у ДАІ нові тарифні плани і я зразу після ранкових зборів, до знайомого в магазин де повністю укомплектувала мою бібіку, типу вогнегасник, аптечка, знак аварійної зупинки, а то вже моїй красавіці півтора роки а я без...:blush: та мабуть і не купляла, якби не нові штрафи:dntknw: але і про себе не забула, зразу блютуз купила, адже це дешевше...
    а потім.... знову львівський жах на дорогах... кожен їде як йому ся схоче, підрізають один одного, але то ше пів біди... пішоходи просто кидаються на машини....
    от один мій сьогоднішній випадок...
    піх.перехід, один мужчина не встигає, перед ним загорілось червоне!!!! він зупинився. для мене зелене, я починаю рух. а він дивлячись мені прямо в очі починає переходити, може він вирішив шо більший за мою машину:dntknw: але я ж дурна баба, газ в полік і поїхала... требе було бачити ці перелякані очі:biggrin:
    потім звінок від керівництва, не дуже приємна розмова, інколи думаю, що краще б звільнили а ніж кожний день відчитували як момлодуо_О:sorry:

от накінець я дома, але шо з того..... пуста хата, тебе ніхто не чекає.... нікому я не потрібна... а так хочеться сімю, діте і простого жіночого щася... ще до недавна у мене була впевненість в тому, що ше трішечки і так воно і буде.... але чомусь сьогодні в серце запали слова коліжанок: ти подивись на себе з боку, ти не приступна, зла і не добра людина, тобто це опис того як я виглядаю. Ну не можу я посміхатись щиро , коли на душі кошки скребуться, от навіть зараз сижу і плачу:cry:

П.С. вибачте за многа букв:blush:

• Подобається Подобається x 9
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Міняю повну хату дітий на тишину і спокій.
    Нині я поїхала зробити інспекцію на авто а потім пішла до маґазину подивитись дівчатам за якимись гарними гольфиками, чи блюзочками і ніц не знайшла, бо щось тут по-дєшовкє ніц німа.
    Але по-приїзді додому забрала дітей зі школи і садочку і тут почалось. Всі кричать, хочу їсти, а їсти треба ще зварити а вони хочуть їсти вже а ще треба робити домашнє завдання а вони як не стоїш їм над головою то ніц не роблять, а особливо Юліана щей просто покалякала свій листок, так що прийшлось все витирати аби вчителька знову не сварилась що неакуратна робота. А найменше і собі, то на руки хоче то он на стіл вилазить. А тут щей курка в рурі печеться бо треба нагодувати величезну сім*ю, бо всі хочуть їсти і ной лежать на ліжку і чекають коли їм подадуть, а я тут літаю між кімнатами як навіжена і дивлюсь хто що де приробив. Ну точно, як в тім мультику про маму-мавпу з її мавпенятами.

Але вже накінець ся всі наїли. Дзядзьо з пра-бабцею поїхали додому а тато з дітьми бавиться в хованки. Пуф. Тяжка праця мами.

А ще тут у мене стоїть ціла миска переспілих бананів які треба негайно використати.

• Подобається Подобається x 15
  17. Mariya

Mariya Well-Known Member

А мому брату нині привезли тренажер. такий

А ціну його я не скажу, але він не набагато дешевший від мого авта.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

авто - сапорожець?

19. Mariya

Mariya Well-Known Member

Та нє, Ford Focus 2002 року випуску

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

Вирішила сьогодні спекти курячі стегенця, дістаю з морозилки, а на одному якась така зелененька плямка утворилась. :dntknw: Причому, коли купувала, нічого такого не було. Довелось викинути. :sad: Хто його знає, чого воно позеленіло? Ну ще б посиніло, то таке, в морозилці холодно все - таки. :mocking: Довелось міняти меню. :)

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)