Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

цілий день як та параноя, всі мене сьогодні хочуть вивести з себе, розізлити як умога сильніше, а саме противне те, що у них це получається

• Подобається Подобається x 6
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пійдіть в цирульню, де я стригся.....

• Подобається Подобається x 8
  3. Daisy

Daisy Well-Known Member

О-о-о:nea:, то мала бути ще якась зустріч, але раніше ніж з випускниками;)

• Подобається Подобається x 4
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Якби ж то....:sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 1
  5. lulu

lulu Well-Known Member

та власне так завжди було але щось пішов перебор...починають виставляти претензії що я там комусь щось забула-коли прошу нагадати-ображаються...
    нє-явно перебор-хочу у відпустку і кудись поїхати а це-нереально:sad:

от влітку не відпочила...а тепер-вичавлений підгнивший лимон...:sad:
    ще залишилось три вистави цього тижня і 2 концерти
    де ті сили брати? ні лубві ні відпочинку

Останнє редагування: 11 лис 2008
    • Подобається Подобається x 9
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я сьогодні виграв 2 квитки на новий фільм про Бонда "Quantum of Solace " і вечерю в ресторані!
    ...кожного дня з ранку , коли їду на роботу , я слухаю радіо в машині.Ранкові передачі всі одинакові - пісні , жарти , розиграші квитків на хокей , в кіно , концерт.
    Ведучі Роб , Джесі і Френк кожний раз задають тему - люди дзвонять в студію, щось там по темі розказують. Ну і хтось щось виграє.
    Сьогоднішня тема була про черги.А точніше , хто відстояв довгу і найдурнішу чергу.Приз - два квитки на Джеймс Бонда і купон на $75 в ресторан - ґріль "Кеґ".
    Знову почали дзвонити люди .Розповіді про черги в супермаркети , за автографами зірок і т. д.
    Мене якось різко осіяла думка! Почав набирати телефон , який повторявся в ефірі , хвилин з 15 , аж поки набрав.

Моя розповідь була про ....Мавзолей і Леніна , коли нас в школі на весняні канікули возили в Москву.Крім музеїв і екскурсій ми обовязково повинні були відвідати Мавзолей Леніна.
    Як вставали в 4 ранку , нас везли автобусом ,потім ми стояли в черзі 5 годин , щоб побачити мумію.
    Ведучі були в захваті.Я був майже останній зі своєю розповіддю.Коли закінчився конкурс , один з ведучих мені відзвонив на мобілку і сказав що я можу забрати квитки і купон в їхній студії , і дав адресу.
    Потім вони ще з 3 хвилини поговорили про Леніна , поприкалювалися з розповіді про чергу.І я приїхав на роботу.Завтра піду забeру квитки.

• Подобається Подобається x 19
  7. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

вчора вимкнули опалення, сьогодні включили. тепер вимкнули холодну воду - ні помитись, ані попрати... сталіца!
    голова болить, спина болить, каву забула вимкнути,коли варила на кухні, наново варила, на пари вже можна не ходити(на лекції) - готуюсь захищати ессе з вирішення господарських спорів - поїду ввечері туди, в універ, на Обнову не встигаю - бо завтра маю три семінари і модуль.
    навчання,навчання,навчання і дуже багато роздумів.

давно тaкого відчуття не було - ніби має статись щось дуже важливе... і треба просто зачекати в мирі.

• Подобається Подобається x 6
  8. Персі

Персі La mafia è immortale!

От бачите, і з Леніна якась користь вийшла. :lol: Найкращий Ленін - мертвий Ленін :lol:

• Подобається Подобається x 7
  9. Ну, это, наверное, единственная польза.

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Приїхала додому, бо захворіла.А наш інститут не заключив договір ні з обною поліклінікою, тепер студентів ніде не приймають.А у нас щоб дали талон до лікаря треба 20 гр в картку сунути інакше не дістанеш.

• Подобається Подобається x 3
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А якщо всунеш 30, то дадуть здачу? ;)

А в мене сьогодні була фотосесія з однією дівчиною, завтра має бути хлопець і ще на вихідні 2 фотосесії планується - це я зареєструвалась на сайті модельному, де фотографи та моделі шукають один одного. І вже отримала купу пропозицій, тепер треба тільки встигати домовлятись і фотки робити, редагувати і т.д. Одним словом - життя вирує! :)
    А ще здобула трофей! Польща святкує день незалежності і прапори порозвішувані. Біля нашого будинку прапор лежав в листях, такий новенький, з палкою. То я його додому притарабанила - може на господарстві пригодиться :cool: :lol: :shy:

• Подобається Подобається x 10
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вибачаюсь, недогледіла..:))20 , а не 29

• Подобається Подобається x 1
  13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Отакої...
    Колись, ще в кінці 80-х, нераз чув таку байку ві Львові... буцім ми не патріоти, от поляки великі патріоти, бо люба бабця підніме навіть монету з землі, понєже на ній герб зображений...

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

штарість... три п*юрка но сі лишило :lol:

А я нині зранку на всіх ся загнівала, бо повна хата народу а всі чекають що я їх буду обслуговувати, а мені то навіть нема кому кави зробити. Щей ходять тут і ниють що я господиня і маю вставати з сонечком і заким хто очі пролупить має вже усьо бути на столі. Совісті у людей німа о_О
    Але тепер я сама вдома і мені добре :good: Половинка поїхав роботу шукати, хоч сезонну хоч яку.;)

• Подобається Подобається x 10
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю відколи той прапор там валявся, бо як зранку йшла о 10й, він вже був. Поверталась додому через 4 години - і ніхто його не підняв! Я не кажу повісити на місце, а просто хоча б додому забрати - це ж прапор!.. Ех..

• Подобається Подобається x 5
  16. Ірена

Ірена Well-Known Member

що я вам скажу. виявляється, для чоловіка чемна жінка - то є добра жінка. якими би зусиллями то їй не давалося.:scratch_one-s_head:

а я шукаю собі роботи. точніше намагаюся зосередитися на тій, що є.

• Подобається Подобається x 7
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

о_Оо_Оо_О

Не три, а пєть!

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

ги-ги...
    а я маю всі..:preved:
    но’м брию...:sorry:

19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

написала модуль, захистила ессе з вирішення господарських спорів, вчусь далі. вивчила вже 3,5 конвенції. лишилось всього-навсього 6,5 :) і ціла ніч попереду!

цитата дня: "покойники принимаются к перевозке только повагонными отправками и с большой скоростью" - п.3ч.8ст.5 Угоди про міжнародне залізничне вантажне сполучення 1951 р. :sad::scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 12
  20. mavka

mavka Well-Known Member

Бажаю всім гарного щасливого четверга!

:scratch_one-s_head: :

"13 ноября 2008

Тринадцатое число в этом месяце совпадает с полнолунием, и для многих людей этот четверг может стать одним из самых сложных дней месяца. Конфликт Солнца и Нептуна говорит о психологической апатии, резком спаде самочувствия, ощущении одиночества. У многих будет острое желание отключиться от своих привычных дел, отдохнуть или уйти в тень, заболеть или погрузиться в мир искусства и собственных эмоций.
    Конечно, принимать важные деловые и коммерческие решения в таком непрактичном состоянии не стоит. Нас могут расстраивать финансовые новости, может пробудиться чувство ностальгии от общения с друзьями, которые давно покинули страну. Вечером агрессивное влияние Марса чревато конфликтами в общении с людьми или поломками в доме. "

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)