Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Провели "культурний захід" - відвідали аван-прем"єру (точніше, перший прогін) постановки Жолдака (силами Черкаського театру) - "адаптована" німецька п"єса "Войцек". Ще й у рамках "днів німецької культури".
    Захисний рефлекс спрацював на 70-й хвилині - я відключився.
    У дружини досі болять вуха й голова.
    Зараз глушу коньяк, щоби забути ту маячню.
    Єдине, що зрозумів - двоє ментів б"ють чоловіка, потім роздягаються до плавок, гладять один одного по дупах, після чого один дістав з коробки муляж кози й почав його тр***ти.

Знав, що Жолдак - відв"язний чувак, але настільки...

• Подобається Подобається x 11
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А ми культурно провели вихідні. Вчора ввечір ходили до дітей до школи, бо в Клюбі були танчі. Ми дружною сімейкою вчились танцювати ковбойські танці. Анна з Данилом отримали призи за найкращий ковбойський костюм. А Данило щей за найкращого танцюриста. Але файно малий танцював:good:... ну бо прийшла його подружка яка йому подобається. Така нічого гарненька ліванська дівчинка.:pardon:
    Мене також хвалили що я здібна учениця до танців, але он наш тато гальмував так гальмував:blush:
    А нині в нас з дівчатами був культ-похід в кіно. Дівки дивились High School Musical 3. Скажу вам хлопчики і дівчатка не сподівалась я побачити таке классне шоу. Ми з Анною дістали такий заряд енергії.:good: Буду виладовувати на неслухняному сожітєлю, бо зробив мені «порядок» поки я розважалась в кіно.:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 17
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А в нас щовечора сімейний мінімум - читаємо удвох Марусині дописи. І свіппереживаємо та радіємо разом з нею.

А минулого тижня вирішили купити якийсь вазонок, бо квіти більше двох тижнів не стоять. Вибрали один в Ікеі, що нам сподобався. І лише вийшовши з магазину, подивилися назву. Виявилося, вона була доволі символічною - peace lily. Тепер нею опікуємося. :) Така красуня...

А надворі почалися морози. Минулого тижня вже було -6. Оттава. :dntknw:

• Подобається Подобається x 16
  4. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

У мене так з сумочкою було, так я до неї прикіпила у магазині, так вона мені сподобалась, всі гроші повитягувала, що по кишенях були, бо дорогенька сумочка... А вдома брат додивився що на ній лейбочки крізь - Anina :) То всі сказали, що то доля й не лаяли, що всі гроші на неї спустила :)

• Подобається Подобається x 8
  5. Forest

Forest Moderator

А я годину тому прокинувся і усвідомив, що в дитини почалися канікули, дружина від сьогодні взяла відпустку, а через дві години у мене літак, який повезе мене до Львова, де стоїть машина, якою ми поїдемо в Карпати :)

• Подобається Подобається x 16
  6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А ми з Малесенькою тільки повернулися звідти....Краса неймовірна...особливо коли їдеш на авто...Хочемо ще!!!!!!

• Подобається Подобається x 9
  7. Kasia

Kasia Well-Known Member

Лілю то у вас спатіфілум? Дуже гарні і довго квітучі квіти. маю кілька.

• Подобається Подобається x 6
  8. Liliyah Romanova

Так, це спатіфілум. Дуже красива рослинка. Я її інакше як красунькою не називаю. Ми з чоловіком взагалі-то вбивці домашніх рослин, але вирішили спробувати ще раз. Досі з нами виживав лише декоративний плющ. А цій вже купили всілякі удобрення, більшого горщика, хоч і боялися, що пересаджувати не час, та їй однозначно в тому нещасті з магазину було би тісно. І от вчора помітили, що в неї новий біленький пуп"яночок пробивається. Прочитали це як знак, що їй сподобалося... :blush:

• Подобається Подобається x 13
  9. Зануда

Зануда така зануда

Понеділок. :crazy:

10. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені на роботі аж два вихідних поставили....Сьогодні увесь день пробайдикувала і завтра.........

• Подобається Подобається x 4
  11. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

яка щаслива людина:) і я так хочу....

• Подобається Подобається x 1
  12. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Ой, Занудонько як я вас розумію...

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мені нині страшенно докучає моя хвороба. Он зараз сиджу із страшним болем голови. Чоловік пробував мене лікувати пергою:bad: але ніц з того не вийшло. Мушу брати таблетку але щось і вона ніц не помагає.:sorry:

14. lulu

lulu Well-Known Member

а мій друг сашко ковшун зробив ту п"єску в харківському театрі (де раніше працював жолдак)-прелєстно:)
    жолдаківської не виділа-м
    але сашкина-надихнула-стільки придумок і асоціацій!!!!
    чого тільки варта сцена коли сталін з гітлєром одне в одного бульбу пакували:biggrin::cool::lol:

• Подобається Подобається x 5
  15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ггг...
    Форесте, Вам аватар не пора оновити...?

Нежить?!

• Подобається Подобається x 5
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нарешті у нас в інституті включили опалення і то. тільки у моєму корпусі.А у сестри така холоднеча!Вдома теж опалення не включають.Гріємось обігрівачами.Ото вже накрутить грошенят за електроенергію.Не люблю я цей Кіровоград ..так і хочеться змінити букву К на Х:)Хочу в Южноукраїнськ..там тепло..
    В редакції газети отримали завдання...фото на тему "Солодка осінь".От тепер думаємо, щоб придумати:)?
    А ще, ще..ні, не скажу, бо знов не збудеться;)

• Подобається Подобається x 7
  17. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Треба тільки сильно-сильно захотіти - тоді точно збудеться :) точно вам кажу :)

18. Liliyah Romanova

А нам на вечір обіцяють 10-13 см снігу... А на завтра ще 13...
    А на п"ятницю - +15 тепла...
    Люблю я Оттаву! :crazy::crazy::crazy::bad:

• Подобається Подобається x 10
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Файний день...
    О.

• Подобається Подобається x 13
  20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

нарешті дійшла до стану,коли мозок вирубається разом із тілом при першій нагоді. виснажена. але приємно. і "пакой нам толька сніца" :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)