Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А в мене сьгодні хороший день...Познайомилася з дуже хорошою і позитивною людиною :)

• Подобається Подобається x 8
  2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

певно, без повідомлення будь-кого із БТІ...
    але знаєте, у деяких людей після удару струмом відкривались якісь нові здібності. принаймні так кажуть:) так що хто його знає;)

ой, у мене дні насичені до "немає куди". кожна хвилина чимось зайнята. в унвері модулі,але то таке... ми з Обновою готуємо Соціальний тиждень - ото роботи маємо!!! сьогодні знову збирались нашою робочою групою, обговорювали презентацію нашого київсьокого осередку Обнови. зараз працюємо над тим, щоб нам вийшло запрсити на вечір Мед Хедз. вони і погодились вже, нам треба тільки апаратуру знайти необхідну. крім того, ми проводили репетиції танців - банси так звані - то коли кілька аніматорів залучають усіх до одного спільного танцю.було дуже класно. робота в колективі - це щось суперове та неймовірне. якщо дасть Бог, і все пройде так, як планується - буде дуже класно і ми зможемо вже реєструватись як молодіжна організація.

сьогодні нарешті можна виспатись! ура! завтра новий день зі своїми приємними турботами :) я така рада , що життя дарує стільки всього - тільки бери, і будеш щасливим :)

Останнє редагування: 23 жов 2008
    • Подобається Подобається x 5
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То певно всі Наталі такі активістки;);) і я ганяю по тому Львову аки загнана псіна:wacko1::wacko1:робоооооти вище голови...та й проблем купа...одне тішить - на наступний тиждень граємо в Університетській осені.Ура!!!!:yahoo::yahoo:хоч трохи розвіюся,відійду від проблем і отримаю чергову порцію адреналіну,драйву,позитивної енергетики,купу емоцій:) А,і ще одне тішить - в школі КАНІКУЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Юхуууууууууууу!!!(я тішуся певно більше за дітей:))

• Подобається Подобається x 12
  4. lulu

lulu Well-Known Member

5. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

дивний вчора день видався....
    спочатку на роботі дурдом... коли вечором на зустріч їхала ото вічні корки на дорозі... проблими почали створюватись ода за одною.... 1. деб то у Львові можна поїсти? після довгих роздумів прийшли до висновку, на обїздній, файний такий кабачок "смерекова хата" смачно і не дорого. але ото поки доїхали... знову корки, так ше й в придачу якесь "чудо" на фольвагені в задній бампер заїхало. але тьфу-тьфу нічого серйозного, по крайній мірі мені, а вот йому не повезло: розбита фара, погнутий бампер і крило. але все файно закінчилось, вечір вдався на славу, файна вечеря, позитивний настрій, файне враження від знайомства з дуже позитивною і розумною людиною, на вихідні втікаєм в Карпати....
    а сьогодні цілий день настрій хороший....
    і навіть получається сумні думки з голови викинути...
    файно

• Подобається Подобається x 7
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Якийсь зв"язок, нє?:)
    От бачите, все наладиться і життя знову буде яскравим і цікавим

• Подобається Подобається x 3
  7. Малесенька

а шо робити????
    потрібно якось себе брати в руки і просто почати жити далі....
    але пятно з мого минулого нікуди не дінеться і не пропаде, адже шрами на тілі залишаються на все життя. і тільки по цій причині я не зможу ніколи цю людину забути
    Дописано увечері:
    файний деньок видався в мене. на роботі трішки справи краще пішли, цілий день пройшов на позитиві, на який себе постійно настроювала. стимклом до цього були його слова, які прозвучали ще до завершення наших стосунків, "коли ти смієшся, то мені як бальзам на душу", адже в деякій мірі він правий, кому приємно дивитись на пригнічену і не життєрадісну людину без позитиву? і взагалі сьогодні я переконала сама себе, що у мене все буде добре, життя триває і я повинна получати від нього краще. адже світ клином не зійшовся на одній людині. і взагалі сьогодні в мене був хороший день, побільши б таких днів

Останнє редагування модератором: 25 жов 2008
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора. Вранці зустрілась зі знайомою і її двома коліжанками. З'їздила з ними до магазину і купила нарешті омріяний рюкзак для техніки :radist:. Потім пішли з ними в парк фотографуватись. Але, на жаль, не дуже вдалось. Спочатку якийсь старий пан нас змінав на камеру, на наше зауваження сказав, що любить молоденьких дівчат. Фу, брр! Ми пригрозили поліцією. Типун нам на язик! Поліція не забарилась. Пана вже не було, а до нас причепились поліціянти, бо ми "топчемо траву". Короче, хлопцям не було що робити і забрали в дівчат паспорти на перевірку. Порушень за ними не було закріплено і вони нас залишили. Але часу вже не було, то і не встигли нормально пофотографуватись :sad:. Дівчата мали їхати додому (вони з іншого міста). Перед дорогою пішли на дрінки, що нас дуже розвеселило :shy:..
    Поїхали до знайомої на перекус, а потім вона показала мені свій район зі старими будівлями. І цвинтарем! Це був звичайний старий цвинтар. Але! Я там побачила картинку зі свого сну, яка снилась кілька разів, а потім я знайшла її в книзі з фотографіями Лодзі і думала, що це місце знаходиться на єврейському цвинтарі, на який досі не попала ще.. Я була в шоці, навіть не могла слів докупи зв'язати, щоб пояснити тій дівчині що для мене означає це місце.. Коли оговталась, зробила кілька фоток і поїхала додому. Приготувала вечерю, прийняла душ і на караоке в паб..
    Сьогодні маю наступну фотосесію - ту ж знайому з її хлопцем. Чекаю, поки заїдуть за мною..
    Нарешті життя в Польщі стало активне і цікаве! :)

• Подобається Подобається x 9
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ого... Цікаво...

Останнє редагування: 25 жов 2008
    • Подобається Подобається x 2
  10. Alias

нірванко, я помітила, що в тебе часто картини із твоїх снів стають потім реальними картинами.Як це називається?
    А у мого тата сьогодні ДН, мав би сидіти вдома і святкувати.Так ні, приїхала стара знайома з Слав"янська чи з Шахтьрську Донецької обл.(до своєї знайомої)і попросила відвезти її у Первомайськ , бо їй шпалери треба купити..наче у них шпалер немає.
    А я сиджубіля відкритого вікна, від Будинку культури лунає музика , грає духовий оркестр, може свято яке?
    Болить голова...піду максиму зателефоную, вже повинен з роботи їхати..:)

• Подобається Подобається x 1
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, в мене таке часто.
    Ось боюсь дуже, бо останні 2 місяці бачу сни про те, як гинуть мої родичі чи знайомі. Дуже нетипово, як на мої сни. Бррр.. І важко думати про те, що це лише сон, бо вже часто щось та й збувалось.. Сьогодні літаки снились і катастрофа.. Капєц якийсь.. Хоч і ужастіків не дивлюсь і нічого такого, не знаю чого воно мене береться.. :dntknw:
    Не знаю як це називається, але буду Тобі вдячна, якщо згадаєш. Або більше розкажеш про це явище. Буду шукати причини цього явища.

П.С. Фото картинки з моїх снів виклала тут.

Останнє редагування: 25 жов 2008
  12. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

:girl_claping::radist::clapping: Уууррряяя!!! Зробили світло, поміняли всю проводку, але... :lol: мама розбила бра у коридорі, вранці тільки поговорили про те, що треба нові купити, у магазині так сподобалась парочка... то вона зачепила чимось випадково. Ванна та кухня як після бомбардування, то мама радіє, що ремонт раніше зробимо, а не влітку як планували :) Ось...

• Подобається Подобається x 4
  13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

В мене вихідні пройшли просто суперово...Де ми тільки не були...Прикарпаття, Карпати, Закарпаття, Угорщина...Все просто супер....Тамтешня природа - це щось надзвичайне...Люблю Карпати......Серед величі гір, людські проблеми такі мізерні...

14. lulu

lulu Well-Known Member

в домі не надто тепло... вода не достатньо гаряча... в ліжку-просто холодно... замерзаю...
    :dntknw:

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І половина форуму (чоловіча) глянула на годинник, подумала "пізно", скреготнула зубами... :mocking:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не холод, то адіночєство.....

• Подобається Подобається x 4
  17. Малесенька

Хочу поділитись з вами моєю маленькою радістю… на вихідниз ми з Mavpysukом їздили в Карпати, точніше на Закарпаття. Доїхали дж до самого Чопу, але все по порядку. Виїхали ми в суботу зранку. Погода чудова, трішки пасмурно у Львові, але чим дальше ми їхали, тим тепліше ставало повітря, і сонечко нам посміхалось. Перша зупинка була за Сколе, обід. Обдали у закладі швидкого харчування Al’minute і знову в дорогу… приїхавши вже у Закарпатську обл. зупинились у підніжжя гори біль річки Латориця. Декілька годин просто гуляли по лісі, насолоджувались свіжим повітрям, гірським потоком ріки, чистою, прозорою водою. Особливо радували маленькі каскадні водопади, це словами не передати…. Починає темніти… стартанули ми до Мукачева, поближче до замку… ті краєвиди, які розкриваються перед тобою, це просто щось неймовірне, нема слів… просто їдеш і насолоджуєшся незайманою природою, де ще не прикладалась рука людини… але коли приїхали ближче до Мукачева, то на нічліг зупинитись нема де, жаль… їхали до чопа з надією побачити деревяний невеликий мотельчик, але не судьба((((прийшлось вертатись. Зупинились в мотельчику Наталі, досить приємне місце, смачна кухня, ріка шумить, чисто…. і не дорого. Зранку виїхали на замок Паланок. Погуляли , побродили, наробили кучу фоток… пора вертатись до дому….. на правду дорога просто супер… мені не хватає слів щоб описати всі ті емоції які пережила, описати всю ту красу яку побачила… час від часу мене наздоганяла думка про коханого, хотілось щоб він був поруч… але… ладно не хочу про це…. я вернулась така щаслива, безтурботна і з великою купою позитивних емоцій…. Але сильно скучила за форумом, за Вами і за рідним Львовом

П.С. кому цікаво на моїй сторінці створено альбом з деякими фото.

18. Alias

Молодці дівчата!Треба було ще Іспанку з Лулу прихватити....і була б міні-форумівка на виїзді:)
    Боже, як я хочу опинитися у ваших місцях!...всім серцем і душею там....
    не там я народилася і не там живу:sad:

• Подобається Подобається x 3
  19. Малесенька

а може в Трускавець на наступні вихідні всі разом???
    як вам пропозиція?

20. левиця

левиця Well-Known Member

Вміє Малесенька радість людям підняти. Подивилась фотки з цієї подорожі. Супер. І де стільки сили берете? Не встигли з одного турне повернутись, а вже збираєте гурт на інше. Ото інтузіастка.
    Ото якби побільше форумчан так подорожували, споглядали природу, чи навіть підняли голову і подивились на дерева, небо і т.д., то би менше негативізму було в дописах.
    Напевне, треба брати приклад з Малесенької і їхати споглядати красу, а не дивитись ТВ і читати газету.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)