Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. lulu

lulu Well-Known Member

цілу ніч домахували маніяки...(так я маю таких потенційних козлів вже кілька місяців)
    просто спочатку вони дзвонили на домашній...
    я його десь на місяць була відключила...
    потім увімкнула і більше ніхто не дзвонив зате почались мобільні репресії
    щоночі між 1 і 5 годинами-телефонічне наярювання...
    ну в мобілці поставила безшумний дзвінок на той номер...правда ті казли мудрі і номери міняють-то вони автоматом потрапляють в безшумну групу...
    а от цієї ночі той нелюд почав наярювати на домашній
    я спала і зі сну кілька разів зняла слухавку....
    на 4 раз до мене дійшло і я вимкнула домашній
    а будильник на ньому дзвонить тільки за умови вімкнення
    і шо
    я не виспалась
    проспала
    вдома ніц не зробила
    цілий день репєтірувала
    через то не піщла на виставу узбекистанського театру
    а під вечір розвезло-катастрофічно
    от доп"ю фармацитрон допишу допис
    і в люлю
    ну й деньок видався...точніше доба:sad:
    хто має бажання когось послати дзвоніть на цей номер 80392970248 і не соромтесь! чесно а то мене вже замучили! нині вже 8 пропущених....
    тільки дзвоніть з невідомого номеру щоб потім вас не діставали!

• Подобається Подобається x 14
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Десь в небі зараз кружляє руплян і скоро сяде в новім йорку в аеропорті JFK а на борту рупляна мої законні штани. Он тіко вони законні і більше ніц. Вони навіть мені не сказали відкрито що прилітають і передали через треті руки. Фе.

Нехай ті штани десь собі ночують чи то на Манхатані чи то в Брукліні. Але як штани мали кому йому нарадити зірватись на родіну то знайдуть штани де і заночувати.

І босс щось вчора тріпався як шмата на вірту. Чого воно хоче? Може ся хоче збути мене?

Настрій щось незрозумілий. Дітиска хату перевертають а я голос втратила і навіть гаркнути не можу.

• Подобається Подобається x 13
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

Думаю , що Ваші штани десь на Пєтій авеню , коло Центрального парку , в дорогому кондомініумі на востатному поверсі-пентгаузі ночуют.

• Подобається Подобається x 4
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я сьогодні йду в Оперний театр...на балет...правда ще не знаю, який саме, бо квитки взяла коліжанка....каже сюрприз:clapping:

• Подобається Подобається x 7
  5. lulu

lulu Well-Known Member

нині закінчуються театральні шешори....тобто золотий лев....
    стільки побачено....
    скільки пропущено....
    скільки розчарувань...
    зовсім трохи захоплень і надія на те що непобачене теж їх викликало б...
    скільки сказано...
    скільки випито...
    скільки ще?

• Подобається Подобається x 10
  6. harmony

harmony Well-Known Member

Може краще подзвонити операторові моб. зв"язку хай заблокує цей номер і спокій.

• Подобається Подобається x 1
  7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Щойно повернулася додому після балету... "Камелія"...Я просто в захваті...Інколи з звичного і буденного варто переключитися на щось духовно високе...

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у мене вчорашній деньпройшов....ну пройшов, то й пройшов.Гостей не було -у країні фінансова криза і у нас у сім"ї теж:)Святковий стіл, торт....вітання ві друзів, коханого, його сім"ї.
    Ходили з сестрою в жудожку(художня школа), викладач запросив:)Намалював на нас шаржі.Сестра залишилась не задоволена, бо мені бвльше уваги приділяли..ревнує..буває:)Так дивно, що у школу ходять дорослі люди,малюють якісь кола, ну як малі діти, чесне слово.Хочуть навчитися малювати, щоб у себе в квартирі повісити свій витвір мистецтва. а потім хизуватися пред знайомими.:)

• Подобається Подобається x 8
  9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Вчора вирішили поїхати до моїх батьків в Бережани.Дорога просто чудова,люблю таку золоту осінь,а ще більше люблю дорогу в таку погоду.Коли збирались,то я бовкнула чоловікові,що беру водійські права(ну так,про всяк випадок),вийшовши з будинку і посадивши дітей в машину,чоловік протягнув мені ключі,сів на пасажирське крісло і сказав:
    -Поїхали о_О !
    Все було чудово,дідусь та бабуся тішилися внуками,а я з чоловіком -маминими смаколиками :preved:.
    Сьогодні вранці подзвонили свекруха,що їй погано (в неї хворе серце),ми зірвались і поїхали до Львова.Виявились,що тривога була марною :nea:(підскочив тиск),але перехвилювались ми добряче.
    Ось такі були вихідні .

10. Зануда

Зануда така зануда

Ось і закінчились вихідні. Закарпаття і Карпати у таку погоду це щось! Краса неймовірна. На перевалі дух перехопило. Так гарно! Гори такі різнокольорові, а небо...
    Діти на диво були такі слухняні, майже не скиглили - тільки питали чи вже приїхали :) кожних 10 хв.
    Прогулялись Ужгородом, нажаль у Мукачівський замок не потрапили - дітки помучились і заснули, шкода було будити і витягати з авто на екскурсію. Зате буде нагода ще раз поїхати в ті краї.

• Подобається Подобається x 11
  11. левиця

левиця Well-Known Member

А я з своєю старшою донечкою і ще з такими ж трьома мамцями ходили в цирк. Сиділи в першому ряді вперше. Від вистави ми просто в захваті, особливо від слонів. Що тих тварин можна навчити, то це треба бачити. До речі, сьогодні це вже остання вистава. А з 1.11. почитається цирк на льоду. Звучить привабливо, чи не так. Якщо хтось піде, то прошу написати відгуки. Я б теж була не проти на таке подивитись, але у звязку з КРИЗОЮ в країні і ще в декого, не знаю, чи вийде.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я був минулої неділі... краса, дійсно....

• Подобається Подобається x 7
  13. mamatu

mamatu Well-Known Member

я в шоці :eek:
    може в міліцію звернутись? вони по номеру можуть вичислити, кажуть.
    і що їм від вас треба?

14. mamatu

mamatu Well-Known Member

то може криза середнього віку? перебіситься, та й заспокоїться...

15. mamatu

mamatu Well-Known Member

ви хочете сказати, що мали уродини? соррі, якщо пропустила. бо мало часу тепер маю на форум, то й не в курсі подій...
    Вітаю! виходить ви "терези", як і я... люблю цей знак зодіаку! :)
    побажайте собі від мене чого не вистачає. :)

• Подобається Подобається x 3
  16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А що, є вже такий сервіс?! Я б своїй тещо номер на збитки заблокував.

Я звичайно не цілком по курсах в нинішніх розкладах, але не думаю, що то так легко. З якої би то статі оператор чийсь номер блокував і на яких підставах?!
    Хіба би лулу якісь крюки в обласній прокуратурі мала...

• Подобається Подобається x 3
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Спина болить, чоловік змусив лежати цілий день в ліжку. Випустив тільки їсти приготувати :). Також були гості - дівчинка, яку на днях фотографувала з хлопцем. Мала вибрати пару фоток, щоб я їх обробила. І в результаті жюрі в складі самої моделі, її хлопця та мого чоловіка перебрали всі фотки з тої фотосесії (а їх було 400..). Йой, вибрали 50 найкращих.. (От так робота і знаходиться..) А ще мене чекають її коліжанки, які на "нашій класі" (польська версія "вконтакті") побачили її фотку і теж собі хочуть фотосесії поробити.. Та дівчина ще й всім порозказувала, що я "крутий фотограф з України" :)) Зробила рекламу, називається :) Ще й переконує мого чоловіка забабахати мені сайт.. Коротше, зробили тут з мене фотографа.. Ну що ж, будемо серйозніше працювати в цьому напрямку, може щось з того вийде :)

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ого. Медовий рік?! :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гуманіст.:haha::haha::haha:

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А оператору не все одно? Думаю, що це реально. Йому навіть краще - не буде телефонний маніяк лінію займати.

Мені сьогодні вранці теж хтось дзвонив. Тут взагалі мало хто знає мій моб, раптом три людини + співробітники. Так от дзвонили.. Перший дзвінок збив чоловік, бо думав, що це будильник. Другий був відразу по першому, але з іншого номеру. Хлопець приставився Мареком (що додає ще одну дивну обставину до цього всього, бо на днях ми якраз вибрали це ім'я для сина). Спитав чи зі мною можна побавитись і скільки то коштує. Я в шоці віддала чоловікові телефон і він сказав тому хлопцеві "я тобі звісно співчуваю, що ти не здатен знайти собі кобіти і мусиш платити за задоволення, але ти помилився номером". Розійшлись миром, від чого я в ще більшому шоці! Думала, що в таких ситуаціях є тільки один вихід - "послати далеко далеко".. Хех, "польська культура". От така от історія.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)