Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Звичний день

А в нас закінчився білий чай в офісі...
    Влітку мене на каву не тягне, пробую рятуватися зеленим.
    Помітила, що у нас тут м"ятний чай є. Здивувалася трохи, бо й так компи легко шумлять, кондиціонер... Одного разу навіть дівчинка одна заснула, просто за робочим столом. А тут - м"ятний чай.

• Подобається Подобається x 4
  2. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Альо п. Капітан качаю - чи ще треба?

• Подобається Подобається x 1
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Так ніби ж написали, що йдуть встановлювати.
    Правда, текст дуже двозначний... :ninja:

• Подобається Подобається x 1
  4. lotr_an

• Подобається Подобається x 2
  5. Капітан

Капітан Well-Known Member

Спасибо Лотр Ан, Вы действительно луч света :) Просто огромное спасибо, большущее такое и очень громадное :) При желании могу продемонстрировать в виде прохладного пива вечерком после работы :)
    Спасибо!!!

• Подобається Подобається x 9
  6. lotr_an

Дякую Капітане. просто дуже не люблю бути в ситуації коли когось щось прошу, а всі відмовляють. тож якщо можу помогти то помагаю.

• Подобається Подобається x 9
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ех, мабуть прийдеться нам на вихідні їхати до бабці на Херсонщину картоплю копати і садити другу.Дід поїхав у санаторій, він у нас воїн-інтернаціоналіст(колись у 60-і служив на Кубі)Може вдасться потрапити в Асканію ,але то вже як буде час.

• Подобається Подобається x 3
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

привіт художникам:)
    сьогодні була в КДІДПМД ім.Бойчука на захисті(сакральне мистецтво, вишивка, вироби з дерева, ну і Марічкине коронне - художні вироби з металу). правда, Марічка захищатись буде у п"ятницю. була у гуртожитку художників - оригінально. ну мені вже не звикати за 4 роки Марічкиного(моєї ліпшої подруги) навчання - та все ж такии - вражає. живуть бідно, але творчо:)

потім їздили до мене в університет- допідписували мій обхідний лист(теж мені бюрократія - ну такі ж дурниці!!!), про точну дату вступу у магістратуру на факультеті,як завжди, ніхто нічого не знає. відповідь "у липні" мене зовсім не тішить:sad::sad::sad:
    потім гуляли містом, перед тим як їхати додому, зайшли до українського дому - на виставку керамічного розпису - цікаво. хороше оформлення виставки - музика, квіти і т.д. а саме наповнення - оскільки часто дуже абстрактне - важкувате для розуміння.

приїхала додому - попоїла, присіла почитати Біблію. читала, прокинулась лежачи і укрита - причім ніхто мене не кутав - от дивна штука пам"ять - взагалі не пам"ятаю, коли то я вкривалась.

прекрасним завершенням дня стала літня забава - купання з мисочками.(це коли гарячу воду відключають на 2 тижні на профілактику) :)

• Подобається Подобається x 10
  9. Liona

Liona кавоманка зі стажем

вчора був би звичний день, якби не вечір :sad: Ми з Лєрусиком жорстоко отруїлися пельменями :sad: Я - то таке, але ж доця всю ніч мучалась, та й весь ранок он обіймається з унітазом :sad:Капець :sad: А з"їла ж не більше 3-х штучок :sad:((((( Тепер на строгій дієті, в садок, звичайно, не пішла... А так просилася...

• Подобається Подобається x 7
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Менталітет український...
    Ліпше вареники їсти...

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

В мене також нинька не звичний день - вперше Любасика залишила самого в садочку:8:. Плакала і кричало, бідацтво, на ввесь садочок - я пішла додому, бо не могла слухати... :8::8::8::8::8:Вдома домовилась за будиночок на Одещині для відпочинку, але ше вагаюсь, бо то 4-х місний номер, а ми хотіли 2+2.....:8::8::8::8::8::8:

• Подобається Подобається x 5
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

тут казали, що пельмені треба з водочкою....то може така реакція, тому що без..?
    Ліоно , не ображайтеся за цей стьоб...Ми ж звичайно дуже співчуваємо Вам і дитинці.
    А пельмені самі робили чи з магазину?

• Подобається Подобається x 3
  13. Liona

магазинні :ninja:
    весь ранок Леруся хрумає сухе печиво, спробувала дати їй вівсянку на воді - знов опинилас я в обіймах туалету :sad:(( Але ж їсти просить!... Капець :sad: В нас така халепа вперше......

14. Romko

Фталазол,активоване вугілля і день не їсти.
    Повинно пройти...
    Але,мені здається,що це не в пельменях справа...
    Може якісь ягоди...

• Подобається Подобається x 6
  15. Liona

в той день дома їли тільки пельмені і морську капусту (капусти взагалі трошечки їли), і то тільки ми з дитиною, чоловік дома не їв.... В садку дивилася меню, там все ніби нормально.... ні ягід, ні ковбаси-сосисок, ні риби не їли.. І це тільки єдина їжа, яку їла і я, і дитина :sad:
    Мені на голоді без проблем побути, а от Лєра... Просить їсти :sad:((((((

16. Малявка

Малявка на своїй хвилі

В нас в офісі кайф - начальства нема, тіко молодняк. Сидимо, хіхікаємо, дискотечну музичку слухаємо...:crazy: Суперсько!!!:)

• Подобається Подобається x 8
  17. Romko

Значит диверсія...:moskali:

18. Liona

то точно :8:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

я знав, Маруся, знав, хто є самий стійкий в Америці....Без жартів.

20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

вдома хай завжди буде Ентеросгель - чудовий препарат.
    а пельмені треба вдома робити. бо з магазину - то невідомо, з чого вони.

а я сьогодні прокинулась майже о 12. вдома нікого немає...крижаний душ, сніданок - посуд досі не помила. треба-треба:)

за вікном дуже хмарно. мабуть, зараз піде дощ.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)