Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

"Евреи! не жалейте заварки!" (ц) єврейський анекдот ;)

Додано через 1 хвилину
    Це ж якраз була жiнка-мрiя автослюсара (мiсцевого): створює йому клiентуру за процент :)

• Подобається Подобається x 5
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Сьогодні по проханню серйозних людей з 9.00 до 11.00 шукав в лісі, площею приблизно 10 га. загублену барсетку з солідною сумою грошей в у.о. та документами. На жаль результат не втішний. Кругом кущі, чагарники, півтораметрові трави та повно вужів і гадюк. Мене вистачило лише на дві години, а потім подумав, а на фіга воно мені і на фіга мені ця винагорода, якщо мене вжалить змія... Одну зустрів взагалі близько метра мала. Тим більше клієнт пам"ятає тільки де заходив в ліс і де виходив, настільки вгашеним був. Все пошуки будь-чого, чи будь-кого на території більше 1 га, а тим більше в лісі або зрубі, не проводитиму ніколи в житті.

• Подобається Подобається x 6
  3. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Мама мія, то заекстремально для мене ))
    Оригінальності вам не позичати )

• Подобається Подобається x 3
  4. mamatu

mamatu Well-Known Member

cьогодні у мене велика радість, бо нарешті отримала свій гонорар за роботу! але біда в тому, що певної суми мені недодали по неуважності, а я тепер стидаюся про це говорити, бо і так замучила людину, покваплюючи з оплатою :sad:
    та це дрібниці, бо тепер можу купити подарунок чоловіку, у якого сьогодні день народження.
    він зараз у відрядженні, але на щастя не десь на Донбасі, а на морях, у Євпаторії.
    трохи працює, трохи на пляжу валяється. :D
    приїде, а тут його чекає подаруночок, якого він так хотів!

• Подобається Подобається x 16
  5. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

а ви напишіть анонімного листа!

6. Liona

Liona кавоманка зі стажем

фіговий сьогодні день :no: Вчора підвернула ногу, не можу ні стояти, ні ходити, ні сидіти, ні лежати - мабуть добряче звязки потягнула :sad: Взутися не можу, тож не повела Валерію в садок, гуляти також не підемо з тої ж причини :ireful1: :ireful1: :ireful1: Весь день вдома сидіти - жесть :ireful1: А ще треба поприбирати і їсти приготувати :sad: :sad: :sad: а де ж на то сили взяти?... Може хтось порадить чудо-засіб, щоб не боліла нога?...

• Подобається Подобається x 7
  7. шахрай

шахрай Well-Known Member

Все не так страшно як здається на перший погляд(могли і зламати-жартую).Знаю,що зелений чай разом з лежанням на дивані дає сил,а якщо цікаву книжку почитати,то взагалі кльово...
    Щодо ноги,якщо набряку нема і сильної болі,вивихом і не пахне.
    Тре дати спокій нижній кінцівці,накласти льоду чи щось холодне і забути про всі хатні справи!(сам пробував-допомагає),хай чоловік щось робить

• Подобається Подобається x 6
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ще накласти тугу пов"язку

• Подобається Подобається x 4
  9. Андріана

Андріана Well-Known Member

оцтову

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ліоно... співчуваю... це не просто так...
    Сьогодні в Києві прольотом Городецький, чекаю на дзвінок від нього.

Хоча сам брудний як чорт - до цього часу пішки бігав по автомагазинах, вдома нема гарячої води, в офісі - фази, на якій сидить бойлер. Лінь лізти у щиток. Хіба хто пляшку холодного шампусика поставить.

• Подобається Подобається x 2
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора до нас (в Кіровоград0.Ющенко приїзжав.Цілий день вулиці мили, ментів на кожному розі поставили.....і фонтан включили..аж два!:D
    Приготували вечерю, поїли..і я знову за свій макет.Аж чадію від того клею.Коханий знову був на ревізії, приїхав пізно, перемовились парою слів та й спатки.А сьогодні скаржиться, що йому "хреново" Пива треба було менше пити!:cowboy:
    Зранку тато "обрадував" ..у п"ятницю відвезе у Коблево на всі вихідні:sad: А я не хочу:sad: Розумію, що треба допомогати....але я не можу без комфорту, не можу без нормального побуту...і інтернету...і ЛФ:sad: Настрою зовсім немає

12. Liona

і набряк є, і біль сильний :sad:

з нею ще гірше себе почуваю... біль нестерпний :sad:

Нє, ну то взагалі............
    а ви кажете...
    :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:.....

13. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Здала капосний іспит :radist:

Йду знімати стрес в басейні. )

• Подобається Подобається x 8
  14. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Заледве добралась до форуму. Мала цілий тиждень пригод із "коханою" бакалаврською роботою... В останній момент дізналась, що змінили тему роботи. Вдома компютер глюканув, прийшлось ходити "на жебри" до добрих людей.:) Зараз бігаю виправляю, підписую і т.д.:8: На роботі нічого не хочеться роботи... Хочу здати і рванути в гори....:radist:

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В Польщі нема бюрократії. Просто треба заплатити. Чимало.. :sad: Дозвіл на проживання + документ на проживання - 350 у.о.. :sad: Заява на вироблення громадянства - 500 у.о.. :sad:
    Ще й не дали чоловікові кредит на монітор, тому мушу своїм поступитись - він буде малювати, ноутбука замало.. От досиджую останні хвилинки.. І піду прибирати і куховарити..

16. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Ацський задум чоловiка спрацював: вечеря буде вчасно! :crazy:
    ;)

17. mamatu

mamatu Well-Known Member

зробіть рентген у травмпункті.
    може у вас перелам, а ви терпите...

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Попробуйте : НИМЕГЕЗИК- (таблетки ),должен боль утихомирить на время...

19. Liona

почекаю ще до завтра, все одно сьогодні не вийде - Лєрусю нема з ким залишити :sad:

дякую, матиму на увазі :) біль трохи зменшився - дякую чудо-мазі ТРАУМЕЛЬ :)

• Подобається Подобається x 1
  20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я нині ногу підвернула:sad::sad::sad: во сидю з тугою пов"зкою,нога намазана якоюсь смердючою гидотою.слава Богу сильно не болить.завтра не треба йти на роботу,то хоч нога в спокої побуде.це ж треба перед самим захистом умудритися ногу підвернути????я з себе фігію....ну правильно,не треба стіки літати по Львову як я.
    7.30 - підйом(ледве встала,передчувала що день нині "веселий" буде,бо навіть з-під ковдри вилазити не хотілося:sad::sad:)
    9.30 -я вже на роботі,забираю діток у мовному таборі на заняття з іспанської.
    11.30-вилітаю з гімназії.біжу на маршрутку,їду в універ.зустрічаюся там з коліжанкою.жену в ощадбанк з надією,що нарешті мені виплатять гроші.в банку мене "втішили",що на даний момент компенсацію виплачують тим,хто зареєструвався в лютому..мдя.де лютий ,а де квітень..такшо чекати мені мою 1000 гривень ще довгенько прийдецця:sad:
    Дзвоню свої "коханій" керівникові диплому - 15.00 маю бути в універі.тиняюся з коліжанкою центром,де успішно підвертаю собі ногу:sad:нога болить,але мушу терпіти,бо попереду купа справ
    15.00 -я в універі на кафедрі.почула чергову порцію "приємного" про себе і свій диплом(сподіваюся,востаннє).вийшла з кафедри і тут в мене здали нерви-істерика..ледве заспокоїлася,згадала,що вчора ми фотографувалися на площі Ринок разом з групою і я маю сьогодні забрати у фотографа індекси.дзвоню йому- ура!наші індекси готові,я можу під"їхати їх забрати.
    17.00 -я у фотографа.забрала індекси,зустріла двох друзів,погомоніла трошки з ними і нарешті вирушила в бік рідного дому.зустрілася з одогрупницями,вибрали фотки на альбом. здавалося б,можна вже йти додому.але нє,Іспанка була б не Іспанка,якби не згадала,жи вона вдома ниньки сама,вдома нема ніц їсти,миш в холодильнику повішалася і треба чогось доброго купити.з напухлою ногою,на високій,хоч і дуууже зручній платформі (їй-богу викину завтра всьо взуття на платформі і каблуках-я мала в носі їхню красу-мені вже вистарчить одної підверненої ноги :ireful1::ireful1:) пошкандибала я у Вопак.купила си смаколиків,доповзла додому,перев"язала і натерла ногу.от сидю теперка тут і тихо тішуся з того,що вдома тиша і спокій(мої на село поїхали на пару днів:dance::dance:)

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)