Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відповідь: Звичний день

Пів холодильника пива, червоно-білий прапор за вікном, колонки на всю і волають польські кібіцькі (фанатські) пісні. Сьогодні матч Євро-2008 Польща-Німеччина. До нас прийдуть друзі.
    А тим часом поки чоловік пішов докуповуватись, я ввімкнула на повну гімн Карпат і тішусь!!! :radist: :radist: :radist:

• Подобається Подобається x 8
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Цілий день сиджу на форумі і сам не знаю для чого...?

• Подобається Подобається x 4
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

вчора такий жахливий день був..Зранку на базар, прибігли звідти-на похорон...Страшно так...дівчаткам 10 і 13 років, 32-річна мама в труні. а тато вже давно має свою другу сім"ю....Діти сироти...
    Ну скажіть мені, як можна заводити коханку, коли жінка тяжкохвора?Совість де????
    Цілий день була під впливом побаченого...

4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Там де була совість, в нього виросло і взяло верх щось інше...

5. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

фільм був такий з Сюзан Сарандон і Джулією Робертс. Там чоловік тяжко хворої Сарандон вже заливає до молодшої Робертс.

Там останній кадр фільму цікавий: ВСЯ сімя в зборі - чоловік, діти, хвора дружина, майбутня дружина.

Суть була у тому, що мудра жінка передала всю найважливішу інформацію і досвід приємниці...

• Подобається Подобається x 3
  6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

звичний день пупера....
    спочатку мене викупили з морозивного рабства....
    подарували бобра і пива (смачне, вже випив)
    потім посьорбав пива на площі ринок в компанії приємних людей...
    ось фото..
    лілька і лількин друг:
    дві бландзінки з гарними ногами:
    добродій левандівка:
    хороший приємний пан, друг лільки, якого звуть зовсім не белладжіо, як написано на грудях:
    лілька подарувала (хвалюся) бобра і пиво:

• Подобається Подобається x 17
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мало не створив ДТП типу "паровозик": о 22-й об"їжджав автовокзал (там через будівництво метро взагалі жах), за мною - 3-4 авта - майже бампер до бамперу.
    По лівому узбіччі йде примітна дівчина в дуже "відвертій" білій спідничці (не знаю, як називається - типу "каре" під сідничками). Усі водії мабуть витріщилися на неї. А прямо перед моїми колесами неспішно переходить дорогу кішка асфальтового кольору. Я - по гальмах. Ззаду не гальмують (видать розглядають дівчину), праворуч - дорослі ями і здається - тінь пішохода.
    Ледве вдалося обійти зигзагом хвіст кішки й вискочити з прискоренням на головну. Тут ззаду Лансер загальмував, водій почав щось кричати дівчині, потім - хор клаксонів... ну я вже не роздивлявся, припустив уперед.

• Подобається Подобається x 9
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Цілую міцно й обіймаю усіх форумлян, з якими було так приємно бачитися і спілкуватися у коханому й неймовірному Львові!!!
    Лечу до Канади, на іще кілька довгих років, але лечу без такої депресії, як три роки тому, бо знаю, щоповернуся...

• Подобається Подобається x 12
  9. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

майже не спавши, прокинулась і далі вчилась(от диво,правда?;)), потім - прибирала в квартирі, далі - вгадайте, що я робила???? ніколи не здогадаєтесь!!! здогадались? ну добре, добре, звісно ж я ... вчилась!!!!
    ввечері витягла свою Марічку на прогулянку. у мене зараз така акція: міняю сон на кисень. сиділи на самому березі Дніпра, проводжали сонце, вода майже діставала взуття, а бризки час від часу летіли на джинси...

прийшла додому і знову ...вчусь:sad: готуюсь до того іспиту, що в четвер. страшнувато. об"єми нереальні. дисципліна... теж:) податкове право.
    воюємо. все чудово.

студентське життя в усій його повноті!
    от попиваю собі одразу два напої з двох різних чашок(чи не одразу навіть) - 1) - ромашка польова, 2) - міцнющий чай з бергамотом і лимоном...
    веселої всім нічки. хто спить - спокійної;)

• Подобається Подобається x 13
  10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

бідацьо моє:sad: ну нічо.тримайся!!!ще трііііііііішечки і все мине.ти все здаш на "відмінно" і будеш насолоджуватися відпочинком!!!!цьом-цьом-цьом!!!сили тобі і натхнення!!!!:) :) :)

• Подобається Подобається x 7
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

то всьо фігня..
    Кава!
    О!

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О нє,Ромку..Ви знаєте,за 5 років студентського життя вона мене вже не бере-полюбе спати хочу,навіть якщо кави нап"юсі:).шо п"ю,шо радіо слухаю:)

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Треба буде колись пригостити...
    Своєю...
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=322489&postcount=2526

• Подобається Подобається x 2
  14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пупер пив пиво на "попільничці"..... [​IMG]

15. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Прокинулась зранку, а сірників - нема. Довелось сонною чалапати в Сільпо. Без кави - сплю по дорозі. Темні окуляри- маскування.
    Прийшла додому, зварила і балдю.:radist:

• Подобається Подобається x 7
  16. Alias

А мене ніколи і не брала.Я каву перед сном обов"язково п"ю...і спокійнісінько засинаю.Якась непраавильна чи я чи кава.:)

Думаєте "візьме"?:)Мене і від заварної не бере.

Вчора до одуріння клеїла "будинок майбутнього"І чому я завжди вибираю набагато складніше, ніж всі інші студенти? Вже й викладач мені то зауважив:).Чого до одуріння? Бо клей такий вонючий, що через годину роботи можна вже гриби не вживати:haha:)Як токситоманка надихалася і веселюсь.
    Проговоирла з милим до третьої години ночі.Він не міг раніше подзвонити. бо їздив в Городок на ревізію.Після ревізії пиво, риба, шашлики...Приїхав пізно, напідпитку.Ото я вже з нього насміялася.В житті він не дуже балакучий. а тут.."Остапа понесло..":)))

• Подобається Подобається x 5
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Колись подібне трапилося в студентські роки. Спочатку намагався паяльником підпалити стару фотоплівку (ту, що горіла, як сірка) - не хотіла займатися.
    Тоді я запалив газ небезпечним способом (не робіть !!! Вб"є!!!) - електричною іскрою. Вдалося!

Попутно пригадав, як (у мої шкільні роки) мама купила живих коропів і пустила їх у ванну (була втомлена, вирішила сьогодні не готувати).
    А назавтра ... як же їх, живих різати ?

Я взяв бляшанку, повісив її так, щоби занурилася до середини рівня води і подав не неї "фазу".
    Коропи дружно полізли на стінку, потім назад. Двоє з них були "готові" і пішли на пательню.
    Ввечері експеримент повторили.

Може й жорстоко, але кращого тоді в голову не прийшло.
    Мабуть так форель долає греблі електростанцій, коли йде на нерест.

• Подобається Подобається x 2
  18. шахрай

шахрай Well-Known Member

Првітайте мене:cowboy: :naci: :agree:,форумчане,я оформляюсь на роботу,яка буде пов"язана з медициною,причому в моїх рідни Чернівцях.
    УРА-УРА-УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Слава вільній УКРАЇНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 13
  19. Alias

Вітаємо:)

• Подобається Подобається x 5
  20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Не по жопах дивитися тре, а по стопах... :)

Я раз гнав машинку одну, клієнтура забирала під нашим кордоном зі сторони Польщі. З-під голяндського кордону, всю Німецію переїхав, всю Польшу... і вже за Перемишльом, ну пару кілометрів до цілі... така королева йде!!! Я звичайно вирячився - :eek:... І мало в задок не заїхав, з вищанням тормозів, з виворотом на тротуар, так що всі кругом оглядалися...
    Це був би мегаоблом, стільки проїхати, за пару метрів до мети, на вже майже чужій машині... мною аж перетрусило...
    Після того за спідницями не дивлюся, деколи насилу себе стримую.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)