Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Звичний день

ефіопія хіба не християнська країна?.. [​IMG]

2. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Shuffle machine?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не чари?

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та які там чари:)то стрілки заклинуло, бо впав як виявилось згодом

• Подобається Подобається x 2
  5. Mariya

Mariya Well-Known Member

угу, тільки я щойно побачила, що батарейку докуповувати треба, тому випробувати цікавий апарат не вдалося.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Встиг коротко побачитися з Ромком. Випили його кави з термоса (заварне "Чібо". "Вставило") у скверику. Потім (на трьох циліндрах з диким чадінням) зробив Ромку з родиною коротеньку "автоекскурсію" - вид з мосту Метро - набережна - задвірки "Баби", центральна брама Лаври - В. Рада (о, там затик, звернули на Шовковичну) - новий хмарочос "Парус" - Університет, парк ім Шевченка - фасад Володимирського собору, пам"ятник Щорсу (колись Бібікову) і вокзал.
    Харашо, но мало!
    Від імені киян: "З уєхалом Вас, Ромку!" (приїздіть ще).
    Львів"яни завтра скажуть "З прієхалом Вас!"

• Подобається Подобається x 12
  7. Зануда

Зануда така зануда

Ты пришла ко мне с улыбкой,
    Обнажая ямки щек,
    Я в тебя влюбленный шибко,
    Словно радостный щенок.
    Ждал тебя неделю всю я,
    Много-много долгих дней,
    Дай тебя я поцелую,
    Что пришла таки ко мне.
    На тебя смотрю в два глаза,
    Позабыв про все дела -
    Здравствуй пятница, зараза,
    Наконец-то ты пришла!!!

• Подобається Подобається x 14
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора їздили з чоловіком до Варшави. Там була конференція (чи презентація) від Apple. Трохи було нудно. Місцями незрозуміло - презентації та майстер-класи велись англійською. Було зрозуміло ще, коли американець англійською говорив, а коли француз!! :8:
    Місто дуже нагадує Київ. 80% схожість. Метро, будинки, вулиці, підземки.. Вулик зі всього і всіх.. Шкода, не було часу побачити центр, та і взагалі побачити місто..
    До того всього поки були презентації (в приміщенні кінотеатру), змерзла в ноги.. На вулиці був вітер, а я ще з вікна потяга вивалилась і робила фотки пів дороги.. І морозива наїлась швидко і багато.. Результат - сьогодні чоловік чхає, кихикає, а мені - хоч би що! :cowboy:

• Подобається Подобається x 11
  9. Boris_Kiev

Давненько не займався монтажем з досить щільним розташування деталей. А тут - довелося.
    "Окулярів годинникаря" нема, позичити можуть лише в понеділок. А паяти тре сьогодні.
    Купив якісь дешеві окуляри (чи то +1,5, чи то +1,75) - видно, як під мікроскопом, паяти зручно. А як знімеш, щоби подивитися у зошит - НУ БЛІН ! Ніби з бодуна!

Роки 2-3 тому дивився мене знайомий хлопчик-окуліст, так ми і не дійшли згоди - він ніяк не міг "догнати", чому я з його лінзами хочу читати на великій відстані. А я не міг дігнати, що він від мене хоче :)

Каже: "Дядя Боря, це у Вас "вікове", Вам же 40 або більше ?"
    Я кажу - "Андрюшо, я ровесник твоєї мами!" Їй "за 40 або більше?"

Потім він мене підставив: я напередодні двічі його перепитував - "розширювати будеш?" (тобто чи уїду я за кермом?") - пообіцяв, що не буде.
    А на прийомі каже - "таки трохи розширю" (на краю міста) :)
    Тут же питаю, чи можна кинути тачку до завтра на сусідній мийці ?
    - Не хвилюйтеся, воно швидко минеться, доїдете!

Видать, я "нестандартний", і через годину все в розфокусі. А тут з роботи дзвонять.

Змусив я тоді Андрюшу сісти за кермо, доїхати до зупинки потрібного мені тролейбуса, а потім тупо сів на хвіст тролейбусу (№18) і разом з ним за годину доїхав до Майдану. А далі - на автопілоті. Без пригод. :)

Взагалі ті офтальмологічні прилади показують маячню: типу -0,25 (лікар каже - для їзди бажано -0,5 (ага, вумний! Звикати до нових дистанцій ? Я не таксист, щоби читати номери будинків з 20 метрів), а для читання +0,5

Мабуть накуплю, як Криловська Мартишка, усю шкалу - від -1 до +2 і буду міряти для різних ситуацій. :)

• Подобається Подобається x 6
  10. Зануда

Зануда така зануда

День шалений. [​IMG]Зранку пішла в "полуклініку" (с) і мене ощасливили, що ще мінімум два тижні будемо сидіти вдома на лікарняному. Бігом додому, бо і вдома купа справ.[​IMG] Задзвонила нароботу - ощасливила своїх. Мої в боргу не залишились - наслали на мене переклад і "щоб до шостої був готовий".[​IMG]
    Черговий сеанс масажу, на цей раз останній. В процесі телефонний дзвінок - цікавляться диваном. Домовилась про оглядини. Дзенькнула до свекрухи за "підмогою", щоб не приймати "гостей" самій (мало кого там принесе). На щастя прийшов цілком нормальний мужчінка,без признаків маніакального психозу, але якийсь безпорадний. Диван йому підійшов, ціна його влаштувала, готовий забирати, а як винести незнає. Ото халепа. Я йому викликала таксі, бо він щось розгубився, разом зі свекрухою допомогли повиносити все в коридор і тут внього почався приступ розгубленості: "що робити, як знести, як забрати" бігав довкола свого надбання і нив. В мене з"явилось бажання подякувати. закрити двері і нехай робить, що хоче. [​IMG]
    Але я ж не така...Пішла до водія з "чєлобітной"[​IMG] - попросила про допомогу, сама залишилась караулити буса, щоб рацію не зняли (водій чомусь за це дуже переживав).Водій, який перед тим відмовив момєму покупцеві,мені, на щастя відмовити не зміг. З горем пополам зтягнули ту канапу вниз. Яке полегшення.[​IMG]
    ..."А в ето врємя...." мої діти казились на всю катушку. Їм так зносило дах, що мені прийшлось на них накричати, щоб трошки звернути на себе увагу, бо ігнорування було тотальним. А тут диван, а ще розгублений дядько, а ще свекруха...емоції хлестали через край.[​IMG]
    Нареншті запала благодатна тиша. Всі розійшлись. Дітей нагодувала обідом,поклала до ліжечок [​IMG] [​IMG] і бігом за комп - переклад висів мені над головою, як ніж від гільйотини. Закінчила швидше ніж сподівалась. Це чудово. Тепер можна братися і за хатню роботу. А сили вже нінащо немає. [​IMG]
    Зараз біля коняки почне збиратись нарід.[​IMG] Файно. Посидять. Поговорять. Посміються. [​IMG]
    А я ввечері фотки подивлюсь. Якщо вистарчить сил доповзти до компутера.[​IMG]

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

День сьогодні був у мене гіперактивний і важкий,але разом з тим надзвичайно радісний.лягла я спати з чи з то першими чи то третіми півнями о 5.30 ранку,а о 7 в мене вже був підйом.8.30-я в гімназії,розпочинаю з дітками заняття у літньому мовному таборі.11.00-кулею вилітаю з роботи,біжу на зупинку,влітаю в маршрутку і жену з Сихова в центр,щоб встигнути до керівника дипломної.по дорозі забігаю в копі-цетр,роздруковую і зшиваю дипломну.за рекордний час у 2 хвилини опиняюся на рідному факультеті(давно я так швидко не бігала:) :) ) і захекана вбігаю на кафедру,урочисто вручаю диплом викладачці,яка вже у готовій роботі все-таки знаходить до чого придертися:no: :no: :no: вислуховую чергову порцію "цікавої" інформації про себе.але це мене вже мало хвилює-диплом здано,залишилося лише його захистити.з рідної кафедри з обхідним листком в зубах починаю спринтерський забіг рідним факультетом,збираючи підписи на різних кафедрах і у профкомі.Дякувати Богу, з кількадесят підписів на понеділок залишилося поставити лише 4:radist: :radist: .13.30-я в передчутті форумівки.вирішую їхати додому,поїсти та причепуритися перед такою важливою подією.але моїй мрії не суджено було здійснитися:no: :no: телефонний дзвінок від коліжанки ламає всі мої плани- "ти хамко наніц мене забула зі своїм дипломом,ніц не хочу чути ,ідем гуляти".з тяжким серцем погоджуюся.пішли,посиділи на лавочці на вулиці Галицькій,поділилися останніми новинами та побідкалися перед захистом дипломних:)15.30 - обід у ДеМанджаро.з виглядом маньяка думаю, де б то можна було би посидіти на форумівці в разі якби в Пивному саді було зайнято:) 16.00 - пішли з коліжанкою під коняку,посиділи там,погомоніли.коліжанка пішла додому,а я стала дожидатися форумлян.16.50 - помічаю чарівну усміхнену матусю з маленьким синочком на руках.матуся підозріло оглядає всіх навколо себе.в мене закрадається підозра,що то певно хтось зі своїх.так і є- вона не витримує і підходить до мене(в мене на чолі певно написано було ЛФ:)).цією чарівною усміхненою матусею виявилася Галинка зі своїм синочком Назарчиком:) далі з"явилася Кетрін85-ураган позитиву:) пробіг Андрійко,якого я не впізнала,бо він поголився:shutup: :shutup: далі помалу почали сходитися решта форумлян.Левандівка як завжди всіх фоткав з кущів:) :shutup: :shutup: особливо приємно було побачити наших чарівних матусь зі своїми маленькими ангелятками - Галинку з Назарчиком,Горобчика з Софійкою, Уляночку з Любчиком, Надійку з Вікторією, Ірушку з Катьою, Кетрін з Катериною:)(ніби нікого не забула)було нас всіх багато і провели ми час просто прекрасно - з жартами,посмішками та надзвичайно хорошим настроєм та позитивними емоціями!!ВСІ ПРОСТО СУПЕР!!!емоції просто переповнюють.бракує слів,щоб описати мій захват!!особливо тішуся з того,що побачила Лілю:) от добралася до компа і з нетерпінням чекаю на фотки від наших штатних фотографів- за сумісництвом папарацців,які фоткали всьо шо могли:)а,ще до повного щастя на форумівці бракувало Маюнки,Бориса,Аліяс,Миха,Нірванки,Самойловича,Маруськи-мами,Олі,Марії,Кізоньки,Карапуза,Зануди(Карапуз мені снився недавно:))-список можна продовжувати:) :)я сподіваюся,що така зустріч далеко не остання і ми надалі збиратимемося в такому ж широкому колі:)

12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ого, у форумлян(ок) просто такі "ЗВИЧНІ";) дні...
    а я вчилась,вчилась,вчилась...
    лікувала спину, розминалась, допомагала ліпшій подрузі з її супровідною запискою до дипломної роботи(в пошуку матеріалів)...
    дзвонила Іспанці, говорила з Лілею:)
    і знову вчусь,вчусь,вчусь, щось роблю зі спиною - справжній звичний день. дивлюсь на всі ці закони і перелік питань - сльози навертаються.
    спати не знаю, чи буду нині.
    подивилась в дзеркало і пошкодувала - невідомо звідки за одну ніч під очима з"явились глибокі синці...
    і далі вчусь,вчусь,вчусь, а надворі літо...

• Подобається Подобається x 5
  13. Іспанка

угу..а в мене ті синці вже з вересня місяця не сходять-скоро стану схожа на ходячий труп:sad: :sad:
    Пам"ятай,що я тобі сьогодні по телефону казала - ти сильна і все зможеш!!я вірю в тебе!!і ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!ти все здаш на "відмінно"!!цьом-цьом-цьом!!!!!:):):)

• Подобається Подобається x 3
  14. карапуз

карапуз Well-Known Member

[​IMG] (я без бантика )

Додано через 2 хвилини
    І я сподіваюсь,що на наступну форумівку ми із Занудою прийдем.[​IMG]

15. Іспанка

ТАК-ТАК-ТАК!!!!!!всьо вас жду-нідаждусь:):):)

• Подобається Подобається x 3
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ото,людоньки,скажу я вам.що фігово без форуму...:cowboy:

• Подобається Подобається x 4
  17. Іспанка

ага....дуже фігово:sad::sad::sad::sad::sad:

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Поставив би’м карму...а нема чим...:no:

• Подобається Подобається x 1
  19. Іспанка

ага..нема...:sad::sad::sad:моя улюблена функція пропала..хоч хтось пояснить шо то нині таке сталося з форумом??? і здаєцця що всі дописи після 1 години ночі пропали...чи то в мене глюки??

• Подобається Подобається x 2
  20. Boris_Kiev

Здається, я бачив жінок - мрію автослюсаря:
    Заїхав не незнайому мийку (помити двигун перед ремонтом) - а там бригада мийників - молодий китаєць у червоному комбінезоні і дві дівчини (одна страшненька, друга - нейтральна).
    У синіх майках з написом "Горбаль - наш мер. Партія регіонів".

Чую, як китаєць каже клієнту "Возидуха не лаботаета" (поясню - компресор для сушки).
    А бригадир питає "Коли ви останній раз мили двигун?" (хам!!!)
    Я кажу - "за часів ВАШОГО мера Горбаля".
    Розвернувся і поїхав до сусідньої мийки, де працювали привітні українські хлопчики. Один навіть знайшов ненадійний дріт на датчику і тут же перезаділав.

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)