Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Я вже нині попив чайку...
    Казав жінці, краще пиво з горілкою... :ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Приїхали з села.. Як там файно було!! Природа, повітря, квіти, ліс!! :) Фотокамери з рук не випускала.. Зараз буду фотки розбирати.. :)
    І про сумне. Шукаємо загублений телефон чоловіка. Розклеїли оголошення в студмістечку, допитали всіх тверезих свідків того вечора, обдзвонили фірми таксі.. Безрезультатно :sad: Саме цікаве, що дзвонимо і ніхто не відповідає. Тобто сімка ще в телефоні.. Може десь в таксі валяється? Чи хтось не може здогадатись як користуватись тим телефоном?.. Залишається тільки чекати..

• Подобається Подобається x 8
  3. mamatu

mamatu Well-Known Member

Ми сьогодні "відстрілялись" з останнім виступом.
    в Університеті на відкритті шахового турніру.
    Маргаритка була молодчинка, зіграла суперово!
    а я страшезно намучилась, ганяючи по універу за Тугаріщщем.
    потім зайшли до "пузатох хати", з"їли по десертику із "фрешем".
    додому приїхали "без задніх ніг".
    а мені ще предмети декору треба було робити (допомагаю чоловіку), але вже все доробила, що треба і відпочиваю із ЛФ. :)

• Подобається Подобається x 9
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

В суботу їздили працювати у Коблево.Виїхали ранесенько , а додому приїхали в 12 ночі, такі зморені..
    Зранку було тепло, ми з Наталкою взяли купальники, думали підемо купатись.та не вийшло...Приїхали туди, а там холодно, море штормить, вітер такий холоднючий.Повдягали куртки та й працювати.
    Ггггг:))Не обійшло нашу тополю і в цей раз ....А тополя ж не винна...Летять на автівках як скаженні.Один встиг вивернути...тільки горілою гумою ще довго воняло.А другий не встиг.Чуємо такий гуркіт за воротами, пилюка з димом вперемішку стовбом..
    Вискочили....дивимось, вони теж повискакували ..в шоці:).П"ять чоловік молоді на білій іномарці, що врізалась в дерево.Спочатку нам було страшно(коли ще не бачили, що трапилось) А потім плюнули та й пішли геть.Ті щось там гарчали , гарчали а потім поїхали, якщо можна то назвати їздою:) Звук такий був...шльоп, шльоп.....мабуть скат вистрелив...І чого літати, питається?
    Треба на тополі написати "Парковка -екстрім":))

• Подобається Подобається x 12
  5. галичанка

галичанка New Member

Треба зробити закордонний паспорт. Чи не підскаже мені хто-небудь, де розташований Галицький УВІР?:no:

• Подобається Подобається x 1
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Гугл каже:

Але телефонам я б не вірила.. В який ВВІР не подвзониш, у відповідь - "ви не туди потрапили".. А якщо і потрапили, то треба особисто до них прийти і спитати, бо вони нічого не знають по телефону :)

• Подобається Подобається x 4
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми колемся...Але,найгірше те,що після серії уколів(в нерви) треба дитину везти в інший кінець Києва(в готель).Головне,що зараз ми лікуєм не хворобу,а наслідки "лікування" в наших "ескулапів"(дієта,перебування в 8-му відділі психлікарні)

• Подобається Подобається x 10
  8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Здається, правильно робите, що не вірите - наскільки мені відомо, там зараз ремонт.

9. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

на балконі проросли квіти,які я два дні назад посадила -кручені паничі.
    вчилась. спочатку вдома, потім ішла на берег озера із підстилочкою та водичкою, обклалась книжками і вчилась під сонечком, а люди вже у всю купаються, засмагають...
    Нірванка питала скільки всього держісптів? не хотіла писати в темі "просто мені сьогодні краще всіх2, бо такі факти явно не до тої теми. всього депжіспитів у мен 4. один вже здала. ще 3...

• Подобається Подобається x 8
  10. Alias

А у мене сьогодні робота вдома.У слідуючий четвер перегляд, а у понеділок здавати ергономіку.А до компа тягнуло страшенно, на ЛФ, а там ...кажуть ненадовго, а самі ....:)
    Ну то я дуже приємно поспілкувалась по асці з однією чудовою людиною:)..з ЛФ
    Щось так додому захотілося...:sad:Скоріше б п"ятниця..

• Подобається Подобається x 5
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якось (перед якимись виборами) на трасі бабуля продавала насіння, причому більшість пакетиків були із зображенням квітів, а деякі - у "сторонніх", але однакових за сортами пакетиках, з акуратними лейбочками.
    І насіння "Кручений панич" були в пакетиках з портетом Януковича. Випадково чи навмисно - не знаю, але дуже в тему. Ми купили. :)

• Подобається Подобається x 6
  12. Alias

І як, виросли? А колір біло-блакитний?:)

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Виросли. І колір був "правильний" :)

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене файний день :) Мала фотосесію :) Еротичну :shy: В ролі фотографа, звісно!! :) З одною кобіткою.. Спочатку пробували в неї вдома, але щось не йшло. Поїхали за місто, на природу, на травичку. І там нас понесло..!! :radist: Нафоткала десь 400 кадрів певно (всю картку на 4 гіга забила). Було так гаряче, що пообливались водою, а потім пороздягались і засмагали, переглядаючи зроблені фотки :) Було файно :) Поки нам не причулось, що хтось по лісі бродить! Чкурнули звідти моментально!! :D

• Подобається Подобається x 12
  15. syavych

syavych копач

А де фотозвіт? :ninja:

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Цього разу утримаюсь.. :) Професійна етика, чи як то сі називає? ;)

17. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Нірванко та фейс можна тойво - чорною смужкою....

18. Зануда

Зануда така зануда

Або тимво - яблучком зеленим? [​IMG]
    ...фантазери, однако... [​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  19. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

можна і ябком :) то не моя видумка.

Про день: файний був!

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І Ви туди ж? :D
    Ну добре, я спитаю ту дівчину чи можна..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)