Це якийсь сучасний юпі? В Тимошенко до речі, чимало промов побудовано на їх принципі "Просто додай води"
Нє, в нас є Ю-порошок і Я-порошок. Їх засипають прямо в голови, і там, незважаючи на кількість звивин, дану від природи, утворюється жижа і дуже затвердіває лоб
Пан Бамбук нафиг на долгое время из темы вывернул пробки... Электричества нема такой тезис переварить... http://www.youtube.com/watch?v=qgXpTUEU4LM
Правда Ваша, соглашаюсь. Клип моего школьного друга (да и по сей день) для Вас: http://www.youtube.com/watch?v=2qFPwwcii8A
Вчора їздили в ліс на шашличок...сестра двоюрідна святкувала Дн... А нині і грибочки замаринувала, і огірочки, і салат під закрутку зробила з огірків з гірчицею.... та й йду собі зроблю чайочку, є сирник і буду дивитись передачу про фальшиві ліки.
Ойойойвчора.... Вчора ходили просити на Наталкіне весілля А ввечері молоді приємний сюрприз зробили....ми умудрилися ще на фестиваль встигнули:radist: хоч я вже й змирилася що не попаду,через то прошення Одним словом...нині було зле
не день, а повний кабздець....... єдине, що порадувало так це вечірня гроза. Котру я успішно зафоткав =)
Їздив в мед. Інстититу.... Пройшов обстеження. Причина поїздки: Довгий час, сильні головні болі (декілька років), на сонячне світло, ну і на світло як таке взагалі (крім лампочки ), ну і декілька інших симптомів, не дуже хороших. Прийшов до окуліста, провірив зір, сказала одиничка, подвилась лазером, нічого не сказала, послала до старшого лікаря (здається головна в відділенні) Та поставила на листочку букву N, і постала назад до тої, провірила сльози типу чи достатня к-сть рідини є, щось таке... Сказала все нормально, очі в порядку, зір нормальний, одиничка. Потім УЗД, щитовитка, за одно всі органи провірив, сказала все в порядку, нічого злого там немає... І почалось саме цікаве, МРТ, момент істини так сказати, були підозри на одну не дуже хорошу хворобу, заліз я в ту біду, голову причепили щоб не рухалась, тіло теж, тежав хвилин 40. Відкрив очі, 5 см. від лоба, пластина якась, закрив очі, в лівій руці мав якусь пімпочку на випадок якщо стане зле, щоб зупинити обстеження... Трошки розслабився, уявив що дивлюсь ТВ, в руці пульт, чуть не натиснув Ноги затекли, зву там просто "Вауу", любий діджей позаздрить, піймав ритм, уявив, що в якомусь африканському селі, і то вони лабаются свою музику.... На кінець аж рука сіпнулась, думаю, все забембало хай витягують, і тут оп, я виїжаю на світ білий) Трошки голова крутилась але то таке... Через 1.30 були готові результати: Видимих паталогічних вигнищ не виявлено. Наявні нерівномірні незначні локальні розширення субарахноїдального простору в лобних і тімяних ділянках. Незначне медіальне прогинання по ходу екстракраніальних ВСА. Пристіонічні дефекти по ходу кавернозних сегментів в обох ВСА. Кіста лівої гайморової порожнини. Враховуючи анамнез, дана картина С-подібної девіації екстраніальних ВСА. Ознаки фіброзно-м'язевої диспалазії по ходу ВСА. Кіста лівого гайморового синусу. Не дуже в цьому розуміюсь, але прийдеться мабуть робити операцію, так? Ну, ось такий в мене день.
Та ми тут теж якби не спеціалісти. То в іншу гілку зайди, спитайся. Але те, що пройшов обстеження вже добре. Доречі, скільки коштує МРТ голови ?