Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Дістав мене той диплом... охорона праці, яку викладач ніяк не хоче прийняти.. тішить думка, що скоро тому кінець, і нарешті буде нормальне літо з нормальним відпочинком..

• Подобається Подобається x 10
  2. Summer

Summer Well-Known Member

я відпочиваю :), чай, солодке, серіал, красотаааа. Ще завтра так і все...звиклі сірі будні

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не може бути.:nea:
    Завтра другий день свйєт.:)))

• Подобається Подобається x 1
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нині їздили до Брюхович,бачила Ромка з Зорянкою йшли по полі до лісу....
    Але вже пізно було вертати...:cry:
    А мене знову розболілось коліно......Моя мамця спекла медовик він в неї такий виходе,ну просто закачатись можна, я пробувала мій не такий.....поїли з чайком зараз друг чоловіка притаще саббуфер ...будуть музику слухати,ото меломани,а я хочу голос країни подивитись....:sad:

• Подобається Подобається x 15
  5. Romko

Тре було запіпкати...
    Дивлюся на свої дописи...нє...я живу в антисвіті.
    Щодо всіх.
    Те,що для мене звичне і зрозуміле...для інших...інше.
    Навіть називається по-іншому.
    Для всіх "прогулянки"...для мене "проща".
    Для всіх свято - для мене день особливої напруги.
    Бо всюди люди...на подвір'ях,на вулиці,навіть в лісі...і,що найстрашніше - з дітьми.
    Таки чужий...
    От...пишу,щоб підтримати в самого себе ілюзію,що я ще живий...
    І що належу до того світу.
    Хоч і усвідомлюю,що це всього лиш ілюзія.
    Ми за бортом.

Останнє редагування: 12 чер 2011
    • Подобається Подобається x 9
  6. poetka

А як інакше,поки живемо,ми - тут,ми реальні,ми переживаємо,плачемо,сміємось...
    Не попіпкала,бо стара наша жигуляра вже піпіпки немає:)
    Буде нагода - побачимось...
    Читаю твої дописи і відчуваю себе винною,що нічого мудрого і втішного чомусь сказати не можу....Але знаю одне,що так просто в житті нічого не трпаляється,зрештою колись ми це усвідомимо нааабагато глибше і зовсім по-іншому будемо сприймати наше теперішнє існування...
    Всьому свій час.Така твоя карма і доля і хрест і ніхто тобі нічого не зарадить,окрім самого Господа...

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Наші гості мучать саббуфер...прийшли два меломана і хімічуть а він не включається, а я тішусь може підуть і я подивлюсь нарешті свою закачку...
    От яка я зла і егоїстична.:)

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

А якщо серйозно порадьте.щось від нервів...ЗАШКАЛЮЮТЬ,у контексті останніх подій...

• Подобається Подобається x 8
  7. Romko

Була б ти хлопом,то порадив би комусь в писок дати.:aggressive:
    Мені помагає.:dntknw:
    А дамі....хм...:scratch_one-s_head:
    Може посуду побий?:nea:

8. poetka

Та де.....вже й так пару тарілок лишилось,вона в мене і так б"ється....Я краще чоловіка "повзуваю" троха,най ремонти доробляє,ото вчора "взула" нарешті вже полички подоробляв і мигом хідники потріпав і ше якісь там планочки позакручував на ламінаті....

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

:).....................

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Зараз якраз така музичка не для слабонервних як я -Рок!!!!таки зробили той саббуфер і знову рок...Блін!!!!!!!!краще тут з вами поки ше не кажуть їм кави і всяке таке до кави подавати...
    Ото я "люблю" тих друзів чоловіка - типові рокери,хай їм грець:sad:

• Подобається Подобається x 8
  9. poetka

• Подобається Подобається x 5
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та ну хай самі собі подають! Полакуйте собі нігті і скажіть, що нічого торкатись найближчої години не можете :)))

• Подобається Подобається x 11
  11. terRen

terRen Дуже важлива персона

Ага, і що ті Свєта, хоч я їх люблю зелені багато, все прикрашено, але завше падає на Зелені Свята дощ.То як чекали того дощику на поля, а він вирішив падати на Свєта:)От поїхали до рідні в село і сидіти в хаті бо по дощі лазити, якось не хочеться.:cry:

• Подобається Подобається x 6
  12. poetka

Так і зробила,пішла в іншу кімнату і кіно дивилась, а вони включили "Трон" на всю катушку о 24.00, і шо ви думаєте? Сусіди прийшли,що й слід було чекати..
    Порозходились десь о 1 ночі певне злі і недобрі,бо звикли що тут їх напоють і нагодують, а я от така вчора була не гостинна,зате зараз піцу готую.

• Подобається Подобається x 10
  13. terRen

terRen Дуже важлива персона

Я інколи тоже вмію бути такою, як все і всі достануть , щоб не було "атомки" я закриваюсь "саркофагом":sad: Смачної піци;)

14. Romko

Наша пісня гарна,нова...
    Свєткування змінюються праздвованіями,які плаааавно переходять в святкування.
    А потім гряде рамадан.
    Акурат на Михайла,включно до дня пабєди.
    Нині гавкнув мені заробіток.
    Нині ввечір втомлений від свєткувань чоловік(мав в мене дещо купити) з родиною відбуває на море.
    А фірма закрита,бо свєто.
    Бо два дні свєт.

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Олю, аби порадити стопроцентний лік, треба бути в тій твоїй шкірі. Інакше поради будуть такими, що тебе будуть ще більше нервувати.

Мусиш навчитись флегматизму, мусиш навчитись усвідомлювати свої нерви, свій стан, і заспокоювати себе, не накручувати, розуміти, що є речі, котрі змінити не можеш.

Якби ми були ближче, ти б могла подзвонити, я б тебе покликала до себе, хлопці б бавились, а ми б дивились хороший фільм і пили каву.

Я сподіваюсь, що хоч приблизно з того буде колись можливе.

16. Filosof

Filosof Well-Known Member

А вирішила не іти на магістратуру. Там: логіка, епістемологія, фізика. Не хочу. Піду на спеціаліста.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мене таки взяли на роботу!!!! :yahoo:
    Покликали на фірму прийти. Знайомий казав, що напевно директор буде сьогодні в Лодзі, якщо мене на наступну співбесіду сюди запрошують (бо мала їхати в столицю ж). Зустріла мене дівчина, яка, по моєму, більше від мене тішилась, що мене взяли, бо вона там вроді єдина дівчина :mocking: Сказала, щоб я принесла в понеділок документи і горнятко :) Короче, всьо чікі-пукі.
    Правда, даремно я так наряджалась - спідниця, блузочка, босоніжки на платформі - на директора ж сподівалась :girl_spruce_up: Зато! Контингент людей, які мені тут роблять компліменти на вулиці , сьогодні розширився!! Якась дівчинка років 5-6 сказала мені, що гарно виглядаю :shy:
    Аа, не витримала форумної тускавкоманії - їду в середу до Львова на мамині трускавки!!! :) Правда, сьогодні тут купила трускавок, щоб чоловік хоч мав, бо він не поїде, я тільки на 3 дні по справах, поки не почала працювати..
    Отакий от гарний день *смайл*. Бажаю, щоб і вам всім цей день приніс стільки ж позитиву!! :preved: *смайл обіймаю всім* *смайл - всіх цьом* *смайл - всім квіти* (не люблю це обмеження на 8 смайлів!!!)

• Подобається Подобається x 19
  18. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

я теж на спеціаліста йду)) в магістратуру невзяли, трошки не добрала балів..
    доречі, хтось може пояснити в чому відмінність між ними, крім назви? Всеодно ж скорше всього будуть спеціаліста прирівнювати до магістра.. + на нашій кафедрі предмети в цих двох напрямках однакові..

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Залежить які бумажки треба буде мати на майбутній роботі. Тут в Польщі дуже круто, якщо маєш диплом магістра. Навіть як я була на співбесіді на посаду помічника директора по торговим зв'язкам, то просили принести показати, що я дійсно маю диплом магістра (і пофіг, що спеціальність - Інформаційні технології проектування :))) ).

20. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

не знаю як у вас, а в нас на філологічному має бути так.
    магістр з правом викладання;
    спеціаліст = магістр без права викладання.

а ще форма вступу відрізняється. декан сказав, що бакалаврам середню оцінку вираховують за чотири роки, а спеціалістам лише за рік.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)