Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

Йду зараз прибирати, пилососити... меблі вже протерла... З бабусею зробила галунки;)
    Зараз татові ще обід подати....і писанку доплести:)

• Подобається Подобається x 6
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

І я вже поробила троха порядки...ще підлогу помити і можна в ванну.....
    Сиджу блін як завжди з малим сама........і якось так воно на душі сумно присумно,особливо коли дивлюсь,як інші сім"ї (чолові,жінка діти) йдуть паски святити....а я як завжди сама,деколи задумуєшся; а нафіга заміж виходила?:sad:

• Подобається Подобається x 7
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Для чего детей рожали?;)

• Подобається Подобається x 1
  4. poetka

Хм!!!!Напевне я для себе....

• Подобається Подобається x 3
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

розбив чашку[​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Для - убирать и пылесосить?????????????о_Оо_Оо_О
    Как на меня, так это самый дорогой способ завести домохозяйку.
    Приблизительно... - женится, для того что-бы не стирать свои носки.
    Хотя... -у богатых свои причуды.
    :dntknw:

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Уберите смайл!!!!!!!!!!!!
    Смотреть больно, от жалости.:mocking:

• Подобається Подобається x 8
  8. poetka

Типова чоловіча філософія, в яку я сміло повірю і сміло підврджу: - саме для того мужики й женяться, а ще,щоб хтось їм варив,прав,прасував, і т.д. ну і ше шось в ліжку давав,але це вже індивідуально ,бо в когось то "ліжко" може бути на стороні...
    От і в цьому великий абсурд,коли в любов не віриш...
    А я не вірю........

9. Поетко ,тіштеся ,що маєте нормального хлопа...якби все помагав ,то був би виродок якийсь...Мені теж хлоп дістався нормальний... Два рази подрімав ,потім щось коло машини походив ,зараз знов дрімає.А я товчуся цілий день...Нарешті все зроблено ,помито-прибрано-приготовано.Сил нема .
    ...і ще одне : Ваша хвороба перехідна--мене теж болить коліно...:sad::sad::sad::give_rose:

• Подобається Подобається x 11
  10. poetka

:give_rose::give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:
    Ніхто краще не зрозуміє жінку, як інша жінка:)Підняли настрій,ДЯКУЮ!!!!

11. poetka

:haha::haha::haha::haha:

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Та ні,мене коліно болить сезонно,бо колись та чашка з нього аж три рази вилазила, а лікар попереджав,шо поки молода то буду скакати,як коза, а з часом воно дасться чути....Але то таке, як казав мій дід:Пережиєм!!!!

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_Оо_Оо_О:scratch_one-s_head:

13. Locke

Locke невиправний реаліст

Треба, щоби хтось файно зробив на коліно масаж. :) Не раз вже про то говорив...

М-да.... Виходить, що я виродок. :sad: Бо цілий день кручуся туди-сюди по господарству, тільки що присів, але зараз біжу до роботи знову. Завтра прийдуть на сніданок батьки, ми всі весь день готуємося до свята, щось робимо, робимо, а кінця тому не видно.

• Подобається Подобається x 12
  14. Ravin

Ravin Well-Known Member

:haha::haha::haha:

«Хочешь сделать человеку хорошо – сделай сначала плохо, а потом верни, как было» (с)

• Подобається Подобається x 9
  15. hunter

hunter мандрівник

а я сьодня цілий день на дачі був.... і першу домашку Карпат цього сезону пропустив :sad: ех...

16. poetka

Неможу...........:good:
    Файних хлоп,це -який і гроші вміє заробити, і по хаті допомогти і любити по-справжньому теж вміє і поважати і не скупитись і не бути снобом занудним і не бути аж надто харизматичним...ОДНИМ СЛОВОМ ТАКИХ нажаль НЕЄ,,,,,,,,

17. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зараз капці відкину..
    До 6-ї ранку сиділа фотки робила. В першу чергу для чоловікового проекту, бо на ранок йому треба було.. Поспала до 12 і знову в бій! До 16ї закінчила фотки для своїх клієнтів, 2 год пішло на швидке прибирання і розкладання речей (3 дні вдома буквально нічого не робила! чоловік якось сказав, що поки він на роботі, я вдома байдики б'ю. ото нарешті він побачив як виглядає дім, коли я в ньому дійсно нічого не роблю :))) ). Не встигала нічо, поки в душ заскочила, чоловік зжалився і зробив перерву в роботі - пішов кухню прибирати. Каже - блін, таке липке все (а то він мінералку п'є з малиновим сиропом і чай з медом. я того не п'ю, але постійно прибираю). Ото тепер знає як воно..
    Потім заїхали клієнти, віддала фотки. Зробила сік (доїдаємо продукти, які тиждень не полежать), вимила посуд, зробила 2 прання.. Коли той день вже закінчиться!!
    Ще хотіла літні речі поміняти місцями в шафах із зимовими, відібрати речі на поїздку в гори, але не можу встати :) Домалюю карту знайомій, яка до Львова їде. Позначаю їй куди треба заглянути :)

• Подобається Подобається x 13
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Такі сьи женят на....хлопах;)

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну от чого у Львові можна святити паску вдень, а у нас треба йти в церкву вночі? А святити будуть як тільки сонце почне вставати.Зазавичай ми йдемо в 3 год.ночі і вдома вже в 7 годин.
    Зараз йду трохи покімарю.Посвятимо паски,прийдем додому ,відмітимо .а потім їдемо на шашлики десь ндо річки.
    Ой,у нас завтра там буде все місто! де б то знайти тихий куточок?

• Подобається Подобається x 17
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)