Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Була на базарі...така погода гарна,тепло.сонечко,чисто,прибрано..Місто прикрашають,білять,фарбують...так гарно.Щось по гучномовцю репетували,співали,тільки ніц нічого незрозуміло..ні одного слова!Може то в Леніна ДН та КП вітала:))
    Що здивувало так це те,що на базарі нічого не подорожчало...ну хіба що трохи овочі піднялися в ціні.

• Подобається Подобається x 9
  2. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Щастить.. в нас капуста дорожча ківі,апельсинів та бананів разом взятих.. ніби подуріли всі.

• Подобається Подобається x 7
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

А в нас піднялися ціни..і на овочі, а на молочні продукти(домашні) - майже в два рази! Хотіла я вчора ще сира собі докупити - мало того що несмачний, так ще й за такий як кулачок 20 грн хочуть. Добре, що я в своєї знайомої жіночки минулого тижня купила багато і заморозила) Буде в мене сирник

• Подобається Подобається x 6
  4. Honda

Honda Well-Known Member

Ого, а в нас вчора огірки, помідори, редиска вдвоє дорожча стала о_О

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

І в нас буде;)

Зараз піду до церкви до плащаниці.

5. Alias

У нас капуста 15 грн.сир брали сьогодны по 40 за кг.так він у нас і був за такою ціною.

• Подобається Подобається x 8
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

... поцілувала чоловіка в плече, вилізла-вислизнула з-під перини, вишкубнула свою долоню з його з тихим сміхом:"Не встиг...", навшпиньки побігла в душ, скрізь шпаринку в завісах спостерігаючи вулицю, "каву, не забути каву на роботу, не забути каву на роботу..." думала, поскакуючи на одній нозі, натягуючи панчохи, одна спідниця, друга, не те... чорна футболка і чорні коралі, туш на вії, таблетка аспірину, кинула телефони в сумку, скочила в туфлі, цок-цок по сходах вниз, грюкнули двері, от бляха, забула ключі від машини, мушу наверх, ага, а ключі від будинку де, мантелепа?

А сумка яка глибока, бляха, і телефон чорний... "Коханий, кинь мені ключі від Вальки...", пі-пі, нагорі з'являється пелехата голова з іронічною посмішкою. Дзень, па...

Сонечко світить за спиною, дорога майже пуста, ну так, велика п'ятниця, нарід взяв відпустки і спить, після обіду всі ринуться за місто, на дачі, кому яке діло до воскресіння Христового, які там походи по родинах, ех, як добре, що я в Стрий їду, ще б відправити сьогодні Азербайджан і я щаслива... клаптики полів обабіч дороги як печворк, стриманий, сіро-зелений, о, не всі сплять, хмільницю хрестить вздовж-впоперек малий трактор, а поруч пристає вертоліт, гм, звідки в нашому селі вертоліт, і що буде посеред поля робити...

Ольга, ногу зніми з газу, поліція не мусить спати...

... ану згадай, ти тампон маєш, добре згадуй, бо по дорозі не перевіриш, мдя, что-то с памятью моєй стало... ))

...вибратись кудись треба, тільки вдвох. І не кудись, а в Париж. Сісти в спальний автобус і дивитись на поля, потягуючи вино. Романтика, йоптить... ) Ні, треба, бо хочу, і не справа в тому куди, а з ким...

От і табличка, скинь газ до законних 50 км, бо отримаєш поза вуха від галантних місцевих поліцейських, от, стоять коло Лукойлу... не лови гав, зелена

Направо-наліво вузенькими вуличками, робітники з сусідньої фірми порозкладали валізки з реманентом, махають головами в привітання, чекають буса, на подвір'ї стоїть червона фура і турок з кульчиком у вусі варить щось на газовому пальнику, бусурман...

... цок-цок-цок, ще одні сходи нагору, привіт, дівчата, чий то турок, долийте і мені води на каву... ага, а каву ти забула, мантелепа...

Звичний ранок.

:)

• Подобається Подобається x 19
  7. а у мене ще й не світало, але пташки вже сонце викликають. просиділа нічку в роздумах - часом люблю своє безсоння. доня поїхала до подруги на ночівку, кіт пішов на лови, собака ластиться... а я в думках проводжу "інвентарізацію", що мені нагадало дитячу пісню про пірата: "чашка - есть, ложка - есть, чистая рубашка здесь" :)

• Подобається Подобається x 10
  8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А я что-то устал. Неделя тяжелая выдалась. Ничего не хочу. Весенняя депрессия? Авитаминоз? Даже пива не хочу. Вот так!

• Подобається Подобається x 10
  9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А женщину? о_О

• Подобається Подобається x 6
  10. NorthWind

Никого! Ничего! Лежать и не шевелиться! Без Ваших женщин тошно...

• Подобається Подобається x 4
  11. Alias

А на остров..необитаемый?

12. NorthWind

Не на такой. Куда-нибудь в домик на острове в Балтийском море. Хоть на сутки. Серое небо, дюны, неспокойные сосны... И почти счастье.

13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я своих и не предлагал, самому маловато.:cry: Так дышите носом, вдооох - выдоооох, вдоооох - выдооооох. Примите контрастный душ. ;)

• Подобається Подобається x 12
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Цікаво пишете.:) Є ще щось. я б почитав....:good:

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

А я думав що взбдриться:crazy:

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

16. Radistka

Radistka Rändaj

.. ну вот вроде ... Только одевайтесь потеплее ..

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Годину назад прокинувся
    чудовий день

• Подобається Подобається x 5
  18. Alias

був:))Це Ви весь день проспали через те він видався чудовим?:)

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Прокинувся а тут сонце, дерева цвітуть, градусів так 21-25:)

• Подобається Подобається x 2
  20. ага, и с женщинами - не сладко )))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)