Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

і я!!! свіжу, сушену, мммм смачний чай!
    прийшла як пляцок, а ще зайшла в гості та випила кави з морозивом...от і думаю як моє горло то переживе...
    а завтра буду порядки наводити

• Подобається Подобається x 10
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я спекла кексик на рано,такий пахнючий.......мої хлопці в хаті воюють,шось тай ремонтують.Чоловік нині подарував орхідею:)

• Подобається Подобається x 15
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я минулого року посадила пару кущиків меліси (розсади м"яти не знайшла), то вже цього року десь на сантиметрів 10 повиростали. Теж смачний чай виходить, і заспокійливий.
    Цілий день сьогодні сиджу працюю, так хочеться до свят встигнути все поробити, а певно що не вдасться, голова як баняк, вже думати зовсім не можу..

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

я сьогодні підживляла вазонки, а чоловік каже, що йому жоден з них не подобається, бо вони просто зелені, без квітів. От я йому і запропонувала, щоб мені орхідеї подарував - буде і ніжне, і гарне, і квітуче)

• Подобається Подобається x 12
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

16 апреля, суббота
    Украинский День окружающей среды

День окружающей среды отмечается в Украине ежегодно в третью субботу апреля с 1998 года согласно Указу Президента Украины «О Дне окружающей среды» № 855/98.
    В этот день общественные организации проводят мероприятия, направленные на улучшение состояния окружающей среды, очистки водных источников, озеленения, сохранения заповедных объектов, распространения экологических знаний.
    Поначалу праздник был задуман для того, чтобы отметить Стокгольмскую конференцию по окружающей среде, которая стала одной из важнейших в истории экологического движения.
    В этот день была основана UNEP (United Nations Environment Network) - Экологическая программа ООН, которая сейчас является основным организатором и идеологом Дня окружающей среды.
    В 2011 году Украинский День окружающей среды выпадает на 16 апреля.

5. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

ага) і курити кальян)

• Подобається Подобається x 9
  6. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я ходила у музей Сходу та Заходу на виставку старої реклами. Цікаво. Світ між двома війнами. Усі плакати переважно німецькі. Дуже контрасту багато - чорні, червоні та жовті кольори.
    Так давно уже ніде не була.

• Подобається Подобається x 6
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у мене останнім часом зовсім часу немає:)То виступи(вчора танцювала на розігріві перед виступом Камеді Клаба),то якась жіночка своєму чоловікові на 45-я замовила машинку з цукерок,то мамине ДН на носі,теж вистачає клопоту.Хоч і нікого не буде.але хочеться їй зробити приємний сюрприз,накрити стіл...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але у моєї дружини память!!!!!! То жах!!! Я не памятаю що вчора робив, а вона каже:

- Ти останній раз мив посуду на Благовіщення.

От звірська память!!!!

• Подобається Подобається x 16
  9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Дурний день.........:wacko:
    На роботі перевірка,ще й з Києва...:wacko:
    Після роботи поїхала в Городок....подзвонила мама...два наших золотка захворіли:cry:
    А найгірше те,що з одним все буде впорядку.....а з другим наврядчи...все серйозно..:cry:
    Мама ходить реве......я взагалі з розуму зараз зійду...то найгірше,коли знаєш в чому справа і не можеж допомогти...ненавиджу такі моменти...
    Йду на кухню щось готувати,щоб відволіктися....

• Подобається Подобається x 14
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

кухня то сєрозна слрава.......... нині м захтів жареної бульби ......аж підгоріла :diablo:

• Подобається Подобається x 9
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зразу видно щиру, доброзичливу галицьку душу :)))
    Але як давньому експлуататору наймитів пенсійного віку, Вам мало би бути відомо, що ніякі доходи ветеранів війни не оподатковуються. Так що даремні Ваші дружні переймання моєю скромною персоною ;)

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ----------

Просто цікаво... А скільки наших форумних патріотів приймали участь у толоці?
    Ми з сусідами прибрались коло хреста, прапорштока і калини, що біля них росте...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А, забув... ви до Берпліна дійшли....чи може виконували інтернаціональний борг?:)))

• Подобається Подобається x 3
  13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я на работе, за собой, мою каждый день, а дома жена не дает.
    Я, правда не особо и рвусь...:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мій чоловік постійно привозить посуд з роботи помитий. А саме - мисочку і кришку. Думала "Ото молодець, міг би ж брудне привозити, а йому не лінь мити, такий молодець..". Думала так і тішилась, поки не дізналась, що на тій фірмі народ свій посуд після обіду у вмивальник складає, а прибиральниця потім за всіма миє.. :))) Правда деколи сам миє.. Хоч щось.

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Мытьё посуды (тарелки, вилки или ложки) использую как отдых (переключаюсь).
    По этому - делаю не сразу после еды, а только когда надо отдохнуть и отвлечься.

• Подобається Подобається x 5
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Напевне причина цього:-
    ;)
    Шютка. Вибачайте, але щось скучно сидіти, ось і пофіглював.

• Подобається Подобається x 1
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ооо, як я Вас розумію! В мене те саме! Намахаюсь на тій кухні, наїмся, сало зав'яжеться, а потім і йду "відпочивати" - прибирати то всьо :)))

• Подобається Подобається x 5
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

До Берпліна, не до Берпліна, але користуюсь нагодою, як і воЯки однієї озброєної організації, які дійшли і до Берпліна, і до Москпви... Навіть до Торонпто і Буеноса-Айпреса... :)))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А дехто дійшов до Стрия і став ветераном війни... буває... Я тоже так хочу!:)

20. Summer

Summer Well-Known Member

набігалась зранку в магазин, на пошту, потім готування, прибирання, хоч все і робили з половиною разом, але трохи замучилась. Заварила чай, бо бухикаю на всю хату ...

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)