Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

:haha::haha::haha:

....ми за вами сумували.....

• Подобається Подобається x 6
  2. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Нарешті все внормовується по-трошки... Сьогодні на роботі.

Вчора виписали нас з малявкою з лікарні, були "круті" вихідні. Малому переливали кров, бідолашка, намучився, а я попри нього,серце розривалося. :cry: Як то страшно, коли хворіють діти. Добре, що все налагоджується, дякувати Богу.

• Подобається Подобається x 18
  3. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

о_О Де таке є? Для яких інститутів такі розклади складають?
    Мій син ходить на всі пари і всі вони відбуваються.

Маю сьогодні вихідний. Збираюсь до школи дивитись як клас дочки будуть вшановувати пам"ять Шевченка Т.Г.

• Подобається Подобається x 6
  4. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

НУ "ЛП", на першому курсі було серйозніше, та і на другому.. а зараз ( на четвертому) всі предмети на кафедрі, диплом скоро, от на нас і чхають..)

А може то син Вам так каже просто?))

• Подобається Подобається x 3
  5. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  6. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Ікта, університет Львівська політехніка

• Подобається Подобається x 5
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я сьогодні постриглась......як завше хата і робота в ній...але мала таку нині файну розмову,з одною файною кобітою....так стало добре.:)

• Подобається Подобається x 13
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

А де фото?

• Подобається Подобається x 8
  9. poetka

Може скоро зроблю...треба під настрій фоткатись....

• Подобається Подобається x 4
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ContRaSt ну в вас і аватар -якраз весняна тема:good:

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

з кобітою і добре-Олю жеби вам все так добре було певно добра колєжанка:good:

• Подобається Подобається x 1
  11. poetka

....Швидше пляжна,або сексуальна.....

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я сьогодні вчепилась з татом ,він їхав в Миколаїв по ділах,а заодно і в Епіцентр за шпалерами і горщиком для пальми.
    Майже весь день провела в машині і години дві в Епіцентрі-так стомилась,жах!Тільки недавно приїхали.

• Подобається Подобається x 11
  13. poetka

Я ж бо думаю,де ти пропала?

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та я буває пропадаю на цілий день,але спочатку комп включу і ЛФ,то толі наче і є,а сьогодні щось не було часу,а Наталка на роботі,теж не включала.

15. Honda

Honda Well-Known Member

А ти кажеш, що ви як не люди :))) От в мене нині всі пари були аж до 17.35...:sad:

назва говорить сама за себе:)))

День, як день... тільки от не люблю погоди такої сирої, волосся крутиться:cry: Оголосили нам зріз в четверо_О Будем іти виписувати там всякої:)))

• Подобається Подобається x 7
  16. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

:nea:
    день як не день:preved:
    пари просто бомбезно пройшли(аж дивно.....весна і викладачі стараються нас зацікавити:))) )
    А потім за файним пивом і файною компанією;) кудись зниклоо_О майже 5годин:)

• Подобається Подобається x 8
  17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:shout::shout:А в мене сесія на заочному почалася..Бєєє..зато я написала і здала курсову:crazy:Такшо до 31 числа я знову трішки студент)) завтра маю іти на семінар.Не хочу,але треба..

• Подобається Подобається x 9
  18. Honda

Honda Well-Known Member

вітаю, бо на наших викладачів, вмовляння типу Ну пустіть нас, там весна...., Там сонечко світить, не вивчили, бо весна, любоф і тому подібне уже не діє :sad:

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кілька днів наче у вихорі!
    Почалось із суботи. Домашні справи, потім зустріч зі знайомим - купували подарунок знайомим на спільне ДН.
    Потім була власне забава, на якій дізнались, що в знайомої дуже невтішний діагноз (в "кращому випадку доброякісна пухлина мозку, в гіршому - до літа доживе") о_О
    В неділю відпочивали, я готувала, стандартно. Вчора згадала, що мені треба було в п'ятницю явитись на біржу праці.
    Сьогодні встала о 6, робила чоловікові каву в дорогу на роботу, через що він правда запізнився на потяг. Але не жалів, зекономив час і сили. Я ж прокаталась на 10 трамваях! Це денний рекорд! Спочатку їздила в студмістечко до знайомої дизайнерки забрати свою сукню, потім на біржу праці (взяла той нещасний номерок, прочекала 40 хв, але таки поставили мені потрібний запис), потім по дорозі додому зайшла в супермаркет за продуктами, в аптеку за замовленими ліками, ще в кілька магазинів.. Прийшла додому, а до чоловіка гості прийшли.. Тож гості-кухня-комп(мафія)-гості-кухня-комп.. Ото треба було йти котлети чоловікові робити на завтра на роботу, але вже просто не маю сили. Дам вчорашні соєві. Їх він теж любить :)

П.С. Йой, щось так багато вийшло, я не хотіла, чесно :shy: Сховала трохи..

• Подобається Подобається x 12
  20. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

Я сьогодні вже, майже, як завжди - тут всю нічку сиджу:)
    Нарешті закінчується практика і почнеться навчання в другу зміну:dance2:
    Звичний ритм життя.

Починаю думати про роботу після закінчення.

Від проведених уроків МОРЕ:preved: вражень, в основному позитивних:)
    Але за школою скучати не буду. Давно здогадувалась, що то "не моє". Зараз остаточно переконалась в тому.

Іноді, дуже дивно мені, коли мама говорить про школу в майбутньому.
    Ще до початку навчання попереджала, що туди ніколи не піду.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)