Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прийшла з роботи....змучена...

• Подобається Подобається x 7
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

переходьте на доляри. Які проблеми?:mocking:

4. И шерсть по всему дому бесплатная...У меня котище-длинный усище по кличке Фунтик был короткошерстным подарком с глазами гуманоида ,а вырос в здоровенного котяру с повышенной шерстистостью! Вот и приходится каждый день пылесосить шерсть- -кошачью серую, мягкую и собачью (Рэська-злющая) белую пожестче.

• Подобається Подобається x 4
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Весь день книжки перебирала,журнали..Короче...здали 134 кг макулатури на 55 гр.
    А ще робила десерт "Апельсиновий шар"Фотки будуть завтра.

• Подобається Подобається x 10
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну колишніх може бути і декілька. :)

Одну з них я дуже люблю, і до сих пір кличу мамою. В гості ходимо, коли я в Стрию. Правда, мені тепер не дуже зручно ходити - колишній одружився і дружину привів до себе.

А я хоч і маю ніби право, та не хочу, аби нова невістка почувала себе ніяково...

• Подобається Подобається x 6
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

• Подобається Подобається x 7
  8. Alias

Забула...на одному форумі мій "Огнедышащий вулкан"і "Розсипане намисто" зайняли перше місце!:)

• Подобається Подобається x 14
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

:girl_in_dreams::girl_claping::i-m_so_happy::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
    Тішуся з тобою.....

• Подобається Подобається x 8
  10. Sauer

Sauer Well-Known Member

я про чімпіонат...якихось баранів осіяло зробити з митним постом №3 одну річ яка вилилась в головну біль :ireful1: (думаю ви мали б то знати)

11. FourA

FourA Дуже важлива персона

Что поделаешь - мы в ответе за тех, кого приручили!(с)

• Подобається Подобається x 2
  12. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Кого? Зятя?:good:

13. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Найприкольніший жарт за ранок, я знала куди піти за гарним настроєм )))))))))))) Брава, Мартіні !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))) :good:

• Подобається Подобається x 5
  14. Alias

Нє,ну воно то прикольно.але ж так незручно.Все шиворіт--навиворіт:)) Ото придумали.Мартіні,супер! такого ні в кого немає.

15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Здравствуйте! Всех с долгожданной пятницей! Обычный день. Перекосило экран на мониторе. Зеркальное отображение. Сижу, как араб последний и пишу вам справа налево. Это чисто локальный питерский глюк, или у кого-то еще так? Нет в жизни счастья...

16. poetka

poetka Дуже важлива персона

З першим квітня,чи що??????
    Дзеркальне відображення-це круто!!!!!!!!
    Незвично,так це точно.............
    +5:good:,

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:08 ----------

Помилково можна понаставляти мінусів,якось не на руку ,автоматом ставиш -,коли хочеш плюс...

17. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Вранці у одному з переходів між станціями метро двоє молодих хлопців грали на дві скрипки "Мелодію" Скорика... першою скрипкою і другою. Ось один із варіантів виконання в неті знайшла:
    http://www.youtube.com/watch_popup?v=lYHtrMR07ks&vq=medium
    Чоловіча поезія, як і чоловіча ніжність чи чуттєвість, чи відчуття музичної поезії - це щось особливе, не схоже на "жіноче" :) Різні відбрації, щось таке особливе..

Чомусь подумалося що допоки одна душа здатна так вкладатися у виконання, а інша - відчувати, - не вмре Україна, бо пісня, музика, почуття , глибина серця - то її життя, її скарб. :) Зачепили хлопці.. віртуози. :)

• Подобається Подобається x 8
  18. Fon

Fon whom how

19. Полковник

Полковник миється в бані

Интересно, украинская подводная лодка «Запорожье» уже выдвинулась спасать гречу?

• Подобається Подобається x 5
  20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Полковник а часом не ви є куратором тих піратів?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)