Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

Не день, а капець якийсь... Нас обрадували, і сказали, що все ж таки буде 4-й модуль в п"ятницю:ireful1:... плакала моя мрія їхати додому в середу:cry:
    Прийшла тепер з пар, був зріз з філософії: 15хв і тести написані;):cools::i-m_so_happy:
    А на квартирі від того, шо кран не закручувався, і вода трохи зализувалась по стіні, затопили сусіда знизу...:ireful: хазяйка каже, шо то ми винні і розбиратись і платити йому будем ми ( але ж я не винна, шо тому умивальнику років 50!) за шо я плачу гроші?:ireful1: Тре перебиратись на нову квартиру... Хтось має якісь варіанти? ;)

• Подобається Подобається x 7
  2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ходи до мене:)));)

Такс і шо мала повчитися,але довелось їхати до друга(треба було вибити йому дурні думки з голови)Думала через годинку приїду додому,ага........через три:blush:

Приїхала,спекла піцу,заодно і брат приїхав(певно піцу зачув:))) )....чекаєм на футбол:preved:

• Подобається Подобається x 6
  3. Honda

Honda Well-Known Member

Дякую! Але я не сама;)

• Подобається Подобається x 4
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вы про 2012 или...? :scratch_one-s_head:
    Хотя...- разница невелика.

5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А говорили, что до вторника работать не будет...
    И вообще, где справедливость? Гречка, понимаете ли, по 14 грн... Ни стыда ни совести. Выезжаю на Украину за гречкой!:)

• Подобається Подобається x 3
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Та йой, нашо вам та гречка сі здала, ліпше си бульби купіть.

• Подобається Подобається x 1
  7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Так бульба уже почти как гречка стоит!:)

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

так бульба наша,українська.а не оте китайське чудо для худоби яким нас вважає влада.
    Щось мене зовсім не тягне купувати китайську гречку.Вже від пари чоловік чула,що і на смак і на запах вона зовсім інша.Хто варив.не їди.кикинули в сміття.А може балувані,га?

9. Sauer

Sauer Well-Known Member

оно самое :ireful1:

10. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Бульба, гречка. Ешьте макароны, будите здоровы.
    Добрый вечер!
    Как чалдон по вам скучал. Точно-точно, не вру.
    Девушкам, пани. :give_rose::give_rose::give_rose:

Жизнь - мгновенье. Вино - от печали бальзам.
    День прошел беспечально - хвала небесам!
    Будь доволен тебе предназначенной долей,
    Не пытайся ее переделывать сам.

Омар Хайям.

• Подобається Подобається x 8
  11. syavych

syavych копач

А де можна її купити? :) Я шось ніяк не найду ту китайську гречку жеби попробувати. Там на ній написано жи то китайська?

12. Honda

Honda Well-Known Member

Ааааа!! Погода така класна! Ну привіт Весна;)

13. Chaldon

Давно хочу. Но тоже пока не нашёл. Правда, наша начала дешеветь. Рис тоже, а вот другие крупы, дорожают.

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

В сільпо завезли по 14 грн.Можна розрізнити,бо вона якась чорна:sad:

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Пакет вівсяних пластівців який я купувала кілька днів назад по 14 грн.-сьогодні 30 грн.о_О

• Подобається Подобається x 5
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас біло-зелена:scratch_one-s_head:
    Он казали,що вівсянка буде по ціні як гречка.Що це вже робиться у нас в країні?

У нас сьогодні було +18.Ми з Наташкою навіть на річку вибралися трохи пофоткать.бачили ящірок,змію,метеликів і квіти...

16. Chaldon

Дак тоже самое и у нас деятся. :)

17. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Писала я тут ще в суботу,що готуємось до святкування синочкового ДН.Святкування пройшло дуже гарно,але за тим всім я "пропустила" біль десь в районі жовчного/печінки, та той факт,що ходила вже 2 дні з температурою (((-відбула все на ногах.В неділю пізно ввечері сусідка вже мені колола обезболюче,в понеділок на роботу не пішла,відлежувалася,вчора вже було легше,сьогодні вийшла на роботу,але й надалі приймаю обезболююче.На обстеження зможу поїхати тільки з наступного тижня....отаке от життя-як завжди "смугасте"...

• Подобається Подобається x 10
  18. Chaldon

У нас торгуют местной и с Алтая. Китайскую если и завезут, то в какой не будь супермаркет.

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

Люди!!!!Не їжте майонезів,то -трутка,соуси-трутка,смажене-трутка!!!!!!
    Я як не стараюсь нормально харчувати своє сімейство,всерівно ніяк не звикнуть до овочів і фруктів...подавай м"яса,бульбу.борщі.вареники і т.д.
    Чекайте весняних овочів і їжте їх якнайбільше...

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Везе!!!!!............

• Подобається Подобається x 9
  20. Honda

Honda Well-Known Member

Во-во! А шо робити, коли та хімія смакує( я й не про себе зараз говорю), навпаки замість майонезу сметанку даю;)

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

Я вже так хочу прогулятись тихими весняно-теплими вечірніми вуличками Львова....

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)