Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Как это уживаются у вас в городе дождь и пух?

• Подобається Подобається x 3
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Это меня и самого поражает. Сегодня дождя нет, так машины-поливалки ходят, один черт весь подоконник в пуху.

• Подобається Подобається x 2
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Купили сьогодні вишень,накрутили компотів.Завтра ще за вишнями треба йти для заморозки і варення.
    Під столом у мене живуть комарі(звідки тільки взялися?).всі ноги покусали,гади!
    Знову одержала коротесенького листа від Макса.Хм...а смс йому написати слабо?Вчора мовчав..знаю,що спеціально..тактика така у нього.Ну нічого ,я пів року чекала,почекаю ще:)

• Подобається Подобається x 15
  4. ovod

ovod Well-Known Member

цікаво........

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та я всі його уловки знаю:))нехай повикобенюється ще:))

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ----------

Зараз рівно в 00:00 вирубиться комп-інтернет закінчиться:)Понадіялась на сестру,що вона заплатить,а треба тільки на себе надіятись.
    Блін,прийдеться зранку йти до терміналу...А можна зателефонувати і попросити,щоб підключили,і заплатити протягом дня.

• Подобається Подобається x 12
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Чоловік переписав в когось диск зі смерфами, сиділи нині з малим пів дня дивилися. А ще купив мені сьогодні хот-дога, про якого я десь зо два тижні мріяла, і поки я залишила його на столі, малий наливав собі пити, та й облив повністю моє лакомство. Завтра вимагатиму свіжого :)

• Подобається Подобається x 13
  7. Sauer

Sauer Well-Known Member

як мало треба для щастя..

• Подобається Подобається x 5
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивні у нас чиновники працюють... де воно вчилося? шо на уроках робило?

Порушив я трохи... хоча питання спірне, але нехай...

подала мене районна адміністрація в госпдарський суд за самовільне будування, щоб знести моє рукоділля. Недочекавшись рішення суду - штрафанули, тобто адмінштраф наложили. Я не став сперечатися - заплатив, тоді вони штрафанули мене ще раз за то саме, я оскаржив у суді, не встиг адмін суд винести рішення, як мене райадміністрація штрафанула втретє за то саме.
    По законах фізики, чим більше пружину стискати, тим потужніше вона віддасть.
    І от, господарський суд неочікувано як для мене, так і для райадміністрації, виносить рішення, що я правий, райадміністрація - не права. Ясно, що юристи райадміністрації, отримавши у свого шефа на горіхи, терміново подали в апеляцію, з надією розтрощити мене в пух і прах. От сьогодні апеляційний суд присудив мені чергову перемогу. І що тепер? Тепер всі три штрафи, включаючи перший, який я сплатив є незаконні, що надіюсь, тепер буде легко довести.

Ех... житуха....

• Подобається Подобається x 17
  9. NorthWind

Вчера сын вернулся из армии. Даже не позвонил, что приехал, сюрприз устроил. Полдня гулял по городу, соскучался. Утром просыпаюсь, его нет. Появляется. Где был? Бегал.
    До чего армия лентяев доводит...

• Подобається Подобається x 15
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху а ви тепер з тих баранів вимагайте всі сплачені штрафи ну і позов до суду особисто на того барана який найбільше мекав за незнання законів, най тепер він заплатить, потвора

• Подобається Подобається x 1
  12. NorthWind

У меня обошлось военной кафедрой и двухмесячными сборами, а сын в Вологде.

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

А Вы где, если не секрет?

• Подобається Подобається x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та тут можна запустити довгограючу платівку. Вигравши суди, написати лист їх начальству про невідповідність займаної посади. А якщо нашкрябати листа в прокуратуру за перевищення службового... тим тільки дай "піщу"... Ну а потім протягнути то все через пресу... мов як простий хлоп поборов корупцію і "проізвол чиновників"... вони таке люблять, а якщо ще підмастити, то ого....

• Подобається Подобається x 10
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Я б скористав таким шансом шоб навчити барана

15. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Як добре, що сьогодні п"ятниця ;)
    Ще тиждень, і відпустка :), але ці останні дні розтягуються неймовірно...:cry:
    Дочку завезла на літо батькам, тепер скучаю...

• Подобається Подобається x 10
  16. olya_d

olya_d Well-Known Member

часом щастя заключається в дрібничках :)

• Подобається Подобається x 7
  17. Sauer

Sauer Well-Known Member

коли той час настане :sad:

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

та чого ви так сумно? треба радіти життю, не чекаючи чогось грандіозного
    а щастя...воно поряд - посмішка дитини, кава в ліжко, зроблена коханим, сонячний безхмарний день, перший сніг...

• Подобається Подобається x 13
  19. NorthWind

Золотые слова. Тихое, маленькое счастье и мир в душе и вокруг. Достаточно.

• Подобається Подобається x 11
  20. hunter

hunter мандрівник

доброго всім ранку ;)
    нарешті піднявся з ліжка

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)