ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. rkc

rkc Well-Known Member

До речі, у світлі одесько-румунських подій, хтось цікавився, який максимальний рівень землетрусу спроможний витримати будинок?

2. gonzik

gonzik Well-Known Member

Пару свіжих фото з будови.
    Роблять дорогу і щось по мережах навколо, всередині будинку нічого не роблять. Деякі поверхи взагалі на ключ закриті.

Стан електропідстанції на зараз

Прогрес ніякий...

3. Uganka

Uganka Well-Known Member

Питання:1. Вхідні двері в квартири . Ви писали залишилось десь 30 поставити.Це в 1 під'їзді? Чи в 2? Сьогодні ,коли ви були,чи додались поставлені двері? 2.Робота з котлами йде дуже повільно і на верхніх поверхах. Чи піднімались ви туди,що стверджуєте,що всередені нічого не робиться. 3. Фото №3. Я так розумію,що це вхід в під'їзд і йде консервація будівлі. Чи то мені здається? Розвійте ,будь-ласка, мої сумніви,бо іншого пояснення для таких вхідних дверей не находжу. Дякую.

4. gonzik

gonzik Well-Known Member

1. про 30 дверей то були слова Ігора які я передав після розмови в пятницю. За моїми спостереженнями сьогодні, дверей не вистачає набагато більше.
    2. я власне і піднімався на верхні поверхи. можу стверджувати що з 6 по 9 поверхи закриті на ключ спільні балконні двері ЗЗОВНІ, тобто на цих поверхах ніхто не працював. Принаймі в одному підїзді.
    3. Цілком можливо що це і консервація. Ось фото іншого підїзду. Виглядає як тимчасові деревяні двері. А це вже цікаво, нашо робити такі тимчасові рішення якшо "скоро здача".

• Подобається Подобається x 1
  5. Zabudovnuk

Zabudovnuk Well-Known Member

Добрий вечір.
    У відповідь на численні запитання форумчан стосовно ЖБ «Ювелірний», хочу Вам повідомити наступну інформацію від особи забудовника: технічний паспорт у нас на руках. Документи на отримання Декларації здані 11 листопада 2014 р. Як тільки ми її отримаємо, відразу опублікуємо на сайті для ознайомлення і мешканці зможуть приступити до створення ОСББ.
    Стосовно тимчасової затримки у здачі будинку, повідомляємо, що затримка пов’язана із видачею технічних умов на підключення електроенергії разом із іншою будівельною організацією (по високій стороні від місця підключення до трансформаторної будки, яка знаходиться на нашій території). Роботи будуть проводитись на протязі 3- х місяців. Решта робіт будуть проведені швидше. Вже кінці лютого на початку березня всі мешканці зможуть приступити до ремонтів своїх помешкань, після проведення яких, ми вдруге пофарбуємо коридори. Звичайно, ми могли б здати будинок швидше, але в цьому випадку електроенергія була б підключена по тимчасовій схемі, таким чином форсування подій може призвести до погіршення якості будівництва. Ми маємо надію, що через рік ніхто із Вас, шановні мешканці, не згадає про тимчасову затримку (3-4 місяці) в здачі будинку, якщо не буде претензій по якості. На разі, все, що ми пообіцяли людям стосовно якісного будівництва, ми доводимо до логічного завершення: забито понад 280 паль (оскільки м. Львів знаходиться у зоні підвищеної сейсмічності, близько 8 балів шкалою Ріхтера), всі перекриття між поверхами будинку не менше 20 см. ( в той час як у недоброякісних конкурентів до 15см., недолив перекриття на 3 см, дає економію біля 3 млн. грн.), всі зовнішні вікна виготовлені з німецького профілю, з енергозберігаючим склопакетом, німецькою фурнітурою та гумками. В кожному під’їзді є по два ліфти в хорошій комплектації з німецькими двигунами, не дивлячись на те, що податкова інспекція оштрафувала нашу фірму на суму 5000$ за несвоєчасне ввезення на митну територію України комплектуючих до вантажних ліфтів до 1000 кг в зв’язку з недостатністю коштів на момент ввезення. Будинок зроблений із польського газоблоку Prefabet з верхнім шаром мінеральної вати. Чим краще газоблок від цегли? Щілини між цеглою становить 1 см., а щілини між газоблоками мінімальні, що в поєднанні із мінеральною ватою є ідеальним утеплювачем. В кожній квартирі ( в кухні та ванній кімнаті) зроблений підігрів підлоги. В зв’язку з вищевказаним Ми гарантуємо Вам мінімальні теплові втрати у будинку та відповідно невелику оплату за газ. Що стосується вирівнювання площини стін пінопластом, то згідно до державних будівельних норм, стіна може «гуляти» в межах одного поверху не більше ніж на 20 мм. та бетонні стояки, спочатку вкладаються пінопластом і закриваються мінеральною ватою. «Якщо ви вдягнете під норкову шубу тілогрійку, вам не буде від того холодніше». Дах виготовляється вже понад 3 місяці надзвичайно професійно і гарантія на нього буде становити 10 років, що свідчить про його якість. Фасад будинку виготовлений із екологічно чистих дихаючих матеріалів і теж не буде турбувати Вас в найближчі 10-15 років. Всі двері виготовляться на замовлення шириною 110 см., така ширина згідно державних будівельних норм регламентована тільки для лікарень. Димохідна система виготовлена із фольги товщиною 0,8 мм відповідно до норм Унії Європейської, що призводить до подорожчання системи на 15 000 у.о. на відміну від інших недобросовісних конкурентів, які використовують фольгу 0,5 мм.
    Також хочемо підкреслити, що прибудинкова територія має велику кількість парко-місць та знаходиться під охороною, тому Ви спокійно зможете відпустити своїх дітей на прогулянку.
    Ми докладемо усіх зусиль, щоб мешканці в’їхали в придбані квартири до кінця березня. Принаймні, ще раз хочемо зазначити, не потрібно форсувати справу дешевими і неякісними матеріалами, ми доведемо до логічного завершення все, що почали. Ви маєте право перевірити вищезазначену інформацію, запросивши будь-якого незалежного експерта. Ми відповідаємо за свої слова, з такими якісними характеристиками і при невисокій ціновій політиці небагато пропозицій на ринку Львова. Ми маємо надію, що Вам не буде соромно за свій будинок.
    З повагою, Адміністрація.

6. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

Запустити майстрів на початку березня????????

7. rkc

rkc Well-Known Member

Чи означає це, що роботи усередині будинку будуть зупинені, а сам будинок - законсервовано? Якщо так, то коли чекати продовження?

8. kritikm

kritikm Well-Known Member

Шановний Забудовник Ви розясніть нам будь-ласка всім конкретно що Ви на даний момент зробили по квартирах і в якій кількості? що буде робитися зимою в квартирах, якщо буде ???

9. rkc

rkc Well-Known Member

Ще раз звертаюсь до особи :) архітектора Дмитра Завражина, який розмовляє з нами від особи :) забудовника Валентини Чеснокової:

1. Чи завершили штукатурити квартири у секції А (друга половина номерів квартир)? Якщо ні, то чи буде продовжуватись ця робота зимою?

2. Чи завершили встановлення зовнішніх дверей у секції Б (перша половина квартир)? Якщо ні, то чи будуть це робити взимку?

3. Про двері у секції А, думаю, навіть не варто питати!

4. Чи буде зимою здійснюватись монтаж систем опалення включно з трубами підігріву підлог? Про стяжку теж, напевно, не варто запитувати! Дехто з нас вирішив ставити екструзійний пінополістирол під стяжку. Чи варто його придбавати вже зараз чи це почекає до весни?

5. Повноцінної консервації будинку не буде? Усередині будуть продовжуватись незначні роботи незначною кількістю робітників, бо решту генпідрядник, щоб зекономити, розпустить, якщо вже не розпустив? Треба ж створити видимість продовження буд.робіт, щоб була можливість показувати решту квартир іншим можливим покупцям!

10. promisto

promisto Well-Known Member

:facepalm:

11. Дмитро Завражин

Дмитро Завражин Well-Known Member

РКЦ, я розмовляю на форумі виключно від своєї особи, і виключно з волонтерською метою консультацій майбутніх мешканців і спростування непрофесійних і часто безглуздих стверджень, які ви тут полюбляєте транслювати.
    Тому питання, які стосуються термінів і порядку виконання робіт адресуйте будь ласка безпосередньо тому, з ким у вас є угода, кому ви зрештою заплатили гроші.
    :uanew:

12. zvirilka

zvirilka Active Member

то чекаємо відповідь від забудовника в цю тему раз він вже тут є

13. rkc

rkc Well-Known Member

Знаєте, Дмитро, це вже навіть не смішно, сміливості не вистачає? ... А інвесторам хочу зауважити: дочекались? вони навіть на наші запитання не хочуть відповідати!!!

14. Uganka

Uganka Well-Known Member

То о чем вы второй месяц кричите,можна было спрогнозировать еще летом. Лично для меня здесь новостей нет. И истерить я не собираюсь.Лично мне ответили на 99% моих вопросов. Может не так задаёте?Или вас с вашей пустыни не могут услышать. Конкретно,какие у вас предложения?

15. rkc

rkc Well-Known Member

Что ж, давайте каждый исподтишка выпытывать то, что ему нужно, ведь именно этого (нашей разъединенности) хотят они. И еще нам очень поможет, если мы будем ссориться друг с другом ...

Если каждый за себя, то какие могут быть предложения!? Ах, да, не "истерить", не "паниковать" и не "вносить негатив" на форум. И тогда все будет хорошо ... для застройщика и генподрядчика!

16. Uganka

Uganka Well-Known Member

А вы хотели,чтоб я сначала станцевала с вами ваш любимый танец,а потом под ручку пошла вопросы задавать? Во-первых, у меня нет привычки делать что-то исподтишка, во-вторых, я не выпытываю ,а задаю конкретные вопросы и требую конкретных ответов. А в-третьих, я от вас так и не услышала конкретных предложений. В-четвертых,ссориться с вами у меня в планах не было,надеюсь и не появится.

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Сусіди, не сваріться :) Нам ще жити під одним дахом, на який гарантія 10 років :)))

Ось інфа від Забудовника, яка була мною останнього разу (11 листопада) отримана:
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2872692&postcount=1046
    По плану чекаємо декларацію про завершення будівництва.

18. gonzik

gonzik Well-Known Member

Шановний rks, я не зовсім розумію чого ви намагаєтесь добитись тут на форумі...
    з Вашими зауваженнями що справи погані згідні абсолютно всі тут (крім забудовника), але при цьому Ви звинувачуєте всіх по нашу сторону в бездіяльності і називаєте всіх "контингентом"... це якось не сприяє співпраці
    Ви закликаєте до саморганізації, а що таке саморганізація у Вашому розумінні?
    Судячи з Вашої активності на форумі, Ви відноситесь до ініціативних інвесторів. Тому нескромне питання, чим Ви можете помогти КОНКРЕТНО громаді (консультація юриста, оформлення ОСББ, знайомі в БТІ), крім нарікань що все погано...?

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Якщо спокійно і тверезо порівняти дві попередні картинки (1, 2) то по них можна зробити висновок, що будівельник монтує тимчасові двері в два під’їзди у зв’язку з настанням холодної пори року.
    Тобто, в моєму розумінні це не є зупинка робіт всередині будинку ("консервація"). А просто утеплення входу і захист від снігу.
    Чому ж не можна в будинку протягнути в холодну пору комунікації, батареї порозвішувати, двері довставляти? Цілком реально.
    Чекаємо коментаря когось, хто дотичний до будівництва цього будинку.

Останнє редагування: 26 лис 2014
  20. Takamine

Takamine Well-Known Member

Я думаю теж. що встановлюють тимчасові, щоб було "комфортніше працювати" бригаді. Вчора була на будівництві новобудови, де ми придбали квартиру, то там де ще не встановили вікна і роблять внутрішні роботи. будівельники закрили віконні пройоми клейонкою. Так хоч не дує.

а де твій аватар? :)