Среди женщин таких, кто способен водить, гораздо меньше, чем среди мужчин. У меня папа водит, у него спросите, к примеру, а впринципе, практически у любого мужчины.
А це тому, що жінок водіів набагато меньше , ніж чоловіків.У мене прабабуся була професійним шофером, любого чоловіка за пасок заткнула б. На мою думку. жінки набагато акуратніше і спокійніше ведуть себе на дорозі(я не говорю про блондинок!).Серед чоловіків багато хамів і просто самовпевнених .
А все таки краще вислухати дві сторони. За моїми спостереженнями, дурнів за кермом вистачає і серед жінок, і серед чоловіків однаково, сьогодні просто на дорозі бульша кількість невпевнених в собі жінок-водіїв, через те, що їздити за кермом жінки почали активно років 5 тому, жінки гірше реагують в критичних читуаціях, але ті ситуації в основному створюють мужчини-водії, а не жінки, в яких манера їзди більш виважена. А долати стереотипи - то справа часу, в нас на то підуть десятиліття...
"Мнєніє" добре висловлювати коли воно є, власне. А в даному випадку це звичайне мавпування і множення чужих стереотипів. Було б ще не зле дати розгорнуту відповідь - які самі спостереження ви проводите, статистично їх підтвердити. В вас в сім"ї хоча б машина є . а мінус за це не мавпуйте чужих дурниць, тим більше, що до водійства це не має жодного відношення. Вживання слів, значення яких не розумієте - не від великого розуму, так само як і категоричність в темах, про які не маєте зеленого поняття.
Рибко. мені багато доводиться їздити автівкою з татом, з Максом їздила, маю багато знайомих з машинами. але ні від кого не чула про негативне ставлення до жінок-водіїв.То все твоя вигадка .Якщо водій нікудишний . то немає різниці якої він статі.Он у мене дядько в Одесі заглох на трамвайних рельсах, так він до того розгубився, що не знав куди дітися.А його дочка. спокійнісінько розлулила ситуацію.Хоча водійського стажу у неї рік, а в нього років 25. Так шо не нада ля-ля)
Хотя бы есть. Уже давно. А это уже я у многих форумчан заметила: как только они не согласны с моим мнением, пишут: ты ничего в этом не понимаешь. Отмазку другую придумать не могут. О том, что я не понимаю, я не пишу. Никогда. Так что эта отмазка не пройдёт. Я пишу по своим собственным наблюдениям, наблюдениям моих родных, знакомых. Может, они отличаются от ваших. Но пишу я то, в чём сама убедилась. И про то, что я обезьянничаю, расскажите кому-то другому.
У мого чоловіка теж нема такого стереотипу, каже, що багато залежить від досвіду за кермом, бо сам їздить лише 3 роки і добре пам`ятає як вчився їздити і як хвилювався постійно в місті. До речі, він мене навчив більше їздити, ніж іструктор з водіння, бо має спокійне ставлення як до жінки за кермом, так і до новачків, а іструктор своїми дурнуватими підколками викликав бажання ніколи більше за кермо не сідати. Легко і ефективно вчитися, коли в тебе хтось вірить.
Так сама переконалась, чи все таки це спостереження рідних і знайомих Та тут і розказувати немає чого, варто просто дописи почитати. До речі ви теж пробуйте їх хоч деколи перечитувати перед тим як постити. Наскільки я зрозуміла Рибка за кермо ніколи в житті не сяде , бо зразу автоматично стане
Рибка себе позиціонує як лідер, тому намагається заручитись підтримкою в чоловіків, в першу чергу, але в даній темі прикро вислуховувати дурнуваті стереотипи від людини, яка не керує автомобілем, я коли їздила теж в основному з батьком, мала схожі з вашими думки, тільки останні декілька років зрозуміла, що їздить він шалено, купу порушень, і образ, бо всі йому заважають, і можу визнати, що то просто брак водійської культури, а в Вас Рибка, ще й просто культури
Порівняно з громадським транспортом - то просто заспокоює, ви не їздили в львівських маршрутках - то не метро
Я ездила в киевских маршрутках. И знаете, что заметила? Именно легковушки создают пробки. Если бы люди чаще пользовались общественным транспортом, пробок было бы гораздо меньше. Я не думаю, что стоит каждый день без особой надобности пользоваться машиной. А так конечно: уже в 14 лет некоторые ухитряются водить - хотят быть модными, крутыми, понимаете.
Та який сенс у мінусах. Я вам просто бажаю, колись сісти за кермо. В нашій Україні, де пошесть власне тих, хто інакше довести, що "він мужик" не вміє, як А то ви зараз живете собі безпечно, то й погляди категоричні. Все чорне й біле. Матимете сім'ю, потому дитину, все само стане, де треба. Експерт у всіх питаннях. І то у 18. Що ж то далі буде.
Гм, зазвичай прослідковується така штука. Коли ти пішохід: Понакуповували тут машин, понаставляли, пройти нема де, їдуть на червоне світло, от-от зіб'ють. За кермом: йой, та ті пішоходи так під колеса і кидаються, переходять на червоне, вискакують. А тоті малолєтки понакупляли батьки машини, права купіл а єздіть не купіл. А маршрутки - то взагалі, зарізають, витискають, зупиняються де не попадя. Коли їдеш в маршрутці: гай-гай, понякупляли собі машин, най їздять громадським транспортом, ато самі пробки. І так жахливо їздять!!! Та пропусти маршрутку, не бачиш, скільки народу їде. При чому все залежить від того, по яку сторону барикад ти в даний час.