до першої аварії, ттт Я також була дуже впевнена у своїх силах і завжди думала що проскочу, аж поки мене один дохтір не вперезав збоку. Саме цікаве що він міг загальмувати і уникнути ситуації але він дохтір і сказав що то я вискочила... а мене не було коли складали протокол. Ось і усьо. Зараз я їжджу багато кожного дня і одного разу сама створила ситуацію одному дуже зарозумілому панові на БМВ. Ну бо зараза, бачить що я показала правий поворот і їде так щоб я не могла перейти в праву лінію. І передімною їхав один мудрий, також... то я довго не думаючи, підтягнулась до першого, різко крутнула рулем вправо і підрізала мудрагеля на БМВ. Він так сі взлостив, що я буду швидше за нього... гнав потім і обганяв всі машини, конче хотів мене догнати. А я сховалась між машинами, він повз мене пролетів і навіть не зауважив де я. Але мене особисто деякі жінки на дорозі, дратують. Ну я не розумію такого що як виїде на швидкісну дорогу стане перед тобою в лінію і раптом скидає швидкість бо їй треба конче зараз подзвонити по-телефону. Для таких речей існує правий ряд а лівий нам прошу не займати. в нас Toyota i Honda найпопулярніші з японських і в ціні не падають. Взагалі вони добрі машини але не для мене. Я, так як Брєжнєв, люблю німецькі машини.
Зараз всі авта мають фінансові проблеми.Тойота якраз найменшу. Десь по ТБ показували що продажа Тойот впала щось на 30% , але вони все одно попереду всіх інших компаній.В найгіршому стані - GM , Ford i Chrysler.Ті в мінусах. В нас в сімї дві нові Тойоти - трак і авто.Самі кращі відклики можу про них сказати.
В нас колись була Джетта (VW) , добе авто.Але кілька разів ще як було нове і мало гарантію попсулося.Один раз взимі на гайвею.... Доїздив я на ньому кінець гарантії , продав.І це все.Тепер люблю Тойоти , Субару.
В нас одне Mazda MPV а друге мій солодкий вальцик. Правда механік казав його поміняти на мітсубісі, бо він скоро почне сипатись. А я не хочу. Я його так люблю. Навіть що в ньому п*єц не працює, навіть що воно мені почало трохи масла їсти, навіть що гальма поскрипують, я всеодно зі своїм вальциком хіба з примусу розлучусь. А Мазду не люблю. То машина до самої душі!!! Бо Jetta робиться в Мексіці і вони там її погано складають до купи, нажаль.
Особисто я звичайно більше нім. люблю. За облаштуванням, здається мені, вони дещо програють - в них менше понтів, не такі витіюваті форми всередині приміром, все строго і нічого лишнього, можна сказати по-спартанськи. Зведені до мінімуму. Але надійні. Тим паче після того, як трошки поробив в нім. автоіндустріі і подивився зблизька на організацію праці і особливо на маніакальний, просто на рівні хворобливості, контроль за якістю.
Це як у фiльмi Ерiн Броковiч В нас через снiги такий стан на дорогах що хоч танком їдь, особливо якщо снiг падає саме тодi коли ти їдеш в дорозi. Та то нема сили просто. Я як їду то трясусь вся, в руль вчепилась мертвою хваткою i вже не раз мусiла тормозити до вiдказу щоб машина, їдучу 5 миль на годину, не в'їхала в дупу комусь бо її несе, фактично на рiвному мiсцi. I тiльки но пiкапи з тою штукою що вiдгрiбає снiг їздять як скаженi по заснiжених дорогах i їн нiчово не грИбе. Вони грИбуть снiг, i мали всiх в носi. Нехай це мене ставить в ряд "поганих водiїв" але коли поганi погоднi умови, то я їду дуже повiльно. На другiй швидкостi, чи як там її. В хондi маю D, D3, 2, 1. то з хондою їду на 2й, i на коритi-маздi їду теж на 2 по снiгу. Страшно. А якщо з малою... огого... за мною нехай лiпше нiхто не стає, коли нервiв немає.
ми маємо VW теж, о-о-о-ооооооооо як він ремонтуватись любить , мабуть теж десь тут збирали, мотор 2.8
я ж про це і казю... що механік мого мужа все настроює аби він заміняв мого вальцика на якесь міцубісі.
Ну, не знаю, як де, а в Пн. Америці є така штука, що як перед вами хто ввімкнув поворот і хоче в вашу смугу, то краще пропустити, бо і так впхається. Що найбільше дивує, що вони при цьому ще й пригальмовують.
Гена, їй же треба було з'їжджати з дороги а не йому, чого ж не пропустити??? Не вона його блокувала, а вiн її, якоїсь холєри. Я коли так робиться просто або пришвидчуюсь i проїжджаю кiлька машин наперiд i там влiзаю, або як Лiля спостерiгала приторможую i флаг їм в руки, але менi треба з'їжджати, панове. Я не збираюсь їхати лишнiх 10км до наступного виходу бо велике цабе не хоче мене пропустити. Нехай сигналять... я пальцi теж вмiю показувати. Тiко не на саут-сайд (пiвденнiй частинi Чiкаго) (хе хе хе) я там як їду (дуже рiдко) то дуже тихо, чемно i швидко. Там пальцi страшно показувати, нiколи не знаєш що в людей в бардачку чи збоку на сидiннi лежить...
Ну бо він на BMW. А те що я його б мала пропустити це правило правильно гласить але якби він був людиною... а так ЧІХАТЬ Я ХОТЄЛ НА ВСЄ ПРЄПЯТСТВІЯ!!! А ви мені покажіть тут хоч одного який їздить по-правилах. Вони як бачать людину яка їде спокійно зразу підрізають і створюють їй різні ситуації на дорогах. Так що в Америці діє єдина правило - наглісь друге щастя.
та не підрізаємо ми ) - але наглість справді друге щастя - є пару моментів, коли треба використовувати ситуацію в свою користь. наприклад, я не маю сил й терпіння стояти кілометрові черги на "ремп" (з"їзді з гайвею) - доїжджаю сусіднім рядом майже до розгалуження й потім з наглою посмішкою "по краю мештів" сусідніх машин. Пробач мені, Боже.