Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Значить, хто до чого звик... :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Daisy

Daisy Well-Known Member

:haha:Якщо навчитесь водити машину, то вже не буде мати значення яка її марка.

• Подобається Подобається x 8
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

до першої аварії, ттт:give_rose:

Я також була дуже впевнена у своїх силах і завжди думала що проскочу, аж поки мене один дохтір не вперезав збоку. Саме цікаве що він міг загальмувати і уникнути ситуації але він дохтір і сказав що то я вискочила... а мене не було коли складали протокол. Ось і усьо.:dntknw:

Зараз я їжджу багато кожного дня і одного разу сама створила ситуацію одному дуже зарозумілому панові на БМВ. Ну бо зараза, бачить що я показала правий поворот і їде так щоб я не могла перейти в праву лінію. І передімною їхав один мудрий, також... то я довго не думаючи, підтягнулась до першого, різко крутнула рулем вправо і підрізала мудрагеля на БМВ.:blush: Він так сі взлостив, що я буду швидше за нього... гнав потім і обганяв всі машини, конче хотів мене догнати. А я сховалась між машинами, він повз мене пролетів і навіть не зауважив де я. :tongue:
    Але мене особисто деякі жінки на дорозі, дратують. Ну я не розумію такого що як виїде на швидкісну дорогу стане перед тобою в лінію і раптом скидає швидкість бо їй треба конче зараз подзвонити по-телефону. Для таких речей існує правий ряд а лівий нам прошу не займати.:)))

в нас Toyota i Honda найпопулярніші з японських і в ціні не падають. Взагалі вони добрі машини але не для мене. Я, так як Брєжнєв, люблю німецькі машини. :haha:

Останнє редагування модератором: 12 січ 2009
    • Подобається Подобається x 11
  4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Зараз всі авта мають фінансові проблеми.Тойота якраз найменшу. Десь по ТБ показували що продажа Тойот впала щось на 30% , але вони все одно попереду всіх інших компаній.В найгіршому стані - GM , Ford i Chrysler.Ті в мінусах.
    В нас в сімї дві нові Тойоти - трак і авто.Самі кращі відклики можу про них сказати.

• Подобається Подобається x 7
  5. Liliyah Romanova

У нас Гонда. Тільки я все одно поважаю німецькі машини більше.

• Подобається Подобається x 8
  6. Patrick

В нас колись була Джетта (VW) , добе авто.Але кілька разів ще як було нове і мало гарантію попсулося.Один раз взимі на гайвею....
    Доїздив я на ньому кінець гарантії , продав.І це все.Тепер люблю Тойоти , Субару.

• Подобається Подобається x 5
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В нас одне Mazda MPV а друге мій солодкий вальцик. Правда механік казав його поміняти на мітсубісі, бо він скоро почне сипатись. А я не хочу. Я його так люблю. Навіть що в ньому п*єц не працює, навіть що воно мені почало трохи масла їсти, навіть що гальма поскрипують, я всеодно зі своїм вальциком хіба з примусу розлучусь.
    А Мазду не люблю. То машина до самої душі!!!

Бо Jetta робиться в Мексіці і вони там її погано складають до купи, нажаль.:sad:

Останнє редагування модератором: 12 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  8. Patrick

Та була з Бразилії.

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Особисто я звичайно більше нім. люблю. За облаштуванням, здається мені, вони дещо програють - в них менше понтів, не такі витіюваті форми всередині приміром, все строго і нічого лишнього, можна сказати по-спартанськи. Зведені до мінімуму. Але надійні.

Тим паче після того, як трошки поробив в нім. автоіндустріі і подивився зблизька на організацію праці і особливо на маніакальний, просто на рівні хворобливості, контроль за якістю.

10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Це як у фiльмi Ерiн Броковiч :)

В нас через снiги такий стан на дорогах що хоч танком їдь, особливо якщо снiг падає саме тодi коли ти їдеш в дорозi. Та то нема сили просто. Я як їду то трясусь вся, в руль вчепилась мертвою хваткою i вже не раз мусiла тормозити до вiдказу щоб машина, їдучу 5 миль на годину, не в'їхала в дупу комусь бо її несе, фактично на рiвному мiсцi.
    I тiльки но пiкапи з тою штукою що вiдгрiбає снiг їздять як скаженi по заснiжених дорогах i їн нiчово не грИбе. Вони грИбуть снiг, i мали всiх в носi.
    Нехай це мене ставить в ряд "поганих водiїв" але коли поганi погоднi умови, то я їду дуже повiльно. На другiй швидкостi, чи як там її. В хондi маю D, D3, 2, 1. то з хондою їду на 2й, i на коритi-маздi їду теж на 2 по снiгу. Страшно. А якщо з малою... огого... за мною нехай лiпше нiхто не стає, коли нервiв немає.

Останнє редагування модератором: 13 січ 2009
    • Подобається Подобається x 10
  11. Daisy

Daisy Well-Known Member

ми маємо VW теж, о-о-о-ооооооооо як він ремонтуватись любить :crazy:, мабуть теж десь тут збирали, мотор 2.8:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

я ж про це і казю... що механік мого мужа все настроює аби він заміняв мого вальцика на якесь міцубісі. :cry:

13. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ми вже підшукуємо заміну:)

14. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Ну, вообще-то не он вас слгдасно правилам должен был прокускать, а вы. Так шо...

15. Liliyah Romanova

Ну, не знаю, як де, а в Пн. Америці є така штука, що як перед вами хто ввімкнув поворот і хоче в вашу смугу, то краще пропустити, бо і так впхається. :))) Що найбільше дивує, що вони при цьому ще й пригальмовують.

16. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Есть такое правило... помехи справа... в Америке оно тож действует;)

17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Гена, їй же треба було з'їжджати з дороги а не йому, чого ж не пропустити??? Не вона його блокувала, а вiн її, якоїсь холєри.
    Я коли так робиться просто або пришвидчуюсь i проїжджаю кiлька машин наперiд i там влiзаю, або як Лiля спостерiгала приторможую i флаг їм в руки, але менi треба з'їжджати, панове. Я не збираюсь їхати лишнiх 10км до наступного виходу бо велике цабе не хоче мене пропустити. Нехай сигналять... я пальцi теж вмiю показувати.
    Тiко не на саут-сайд (пiвденнiй частинi Чiкаго) (хе хе хе) я там як їду (дуже рiдко) то дуже тихо, чемно i швидко. Там пальцi страшно показувати, нiколи не знаєш що в людей в бардачку чи збоку на сидiннi лежить...

• Подобається Подобається x 6
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну бо він на BMW. А те що я його б мала пропустити це правило правильно гласить але якби він був людиною... а так ЧІХАТЬ Я ХОТЄЛ НА ВСЄ ПРЄПЯТСТВІЯ!!!

А ви мені покажіть тут хоч одного який їздить по-правилах. Вони як бачать людину яка їде спокійно зразу підрізають і створюють їй різні ситуації на дорогах. Так що в Америці діє єдина правило - наглісь друге щастя.:tongue:

Останнє редагування модератором: 16 січ 2009
    • Подобається Подобається x 4
  19. mavka

mavka Well-Known Member

та не підрізаємо ми :)) - але наглість справді друге щастя - є пару моментів, коли треба використовувати ситуацію в свою користь. наприклад, я не маю сил й терпіння стояти кілометрові черги на "ремп" (з"їзді з гайвею) - доїжджаю сусіднім рядом майже до розгалуження й потім з наглою посмішкою "по краю мештів" сусідніх машин. Пробач мені, Боже. :)

Останнє редагування: 16 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  20. Daisy

Daisy Well-Known Member

А я так на міст;), з сусіднього ряду ,а не впустити не можуть бо треба машину впоперек ставити:haha:

а де твій аватар? :)