Хочу зробити сімейний альбом. Є багато цікавих і старих фото. Одне питання... Як правильно зберігати інформацію(на диску мається на увазі в електронному варіанті), головне - на чому, щоб з роками зберігалося. Пишіть, коли в кого є якісь поради... Буду вдячний.:cowboy:
Відповідь: Зберігання інформації не погано зберігаються малюнки на скелях. Деяким екземплярам понад десяток тисяч років. Електронний альбом?
Відповідь: Зберігання інформації Я зберігаю фотки на дівідішках в двох екземплярах, які тримаю в окремих місцях.. На всяк випадок Додано через 1 хвилину З часом будуть нові носії інформації, можна буде просто переписати.. А ще можна завести собі окремий вінчестер, щоб на нього бекапити інфу..
Відповідь: Зберігання інформації Можна попантуватися і купити флешку на 10Гб Або Хард на терабайт. Раджу самсунг.
Відповідь: Зберігання інформації Все це добре, питання не стільки в обємі, скільки в надійності. Як надійно на флешці? як надійно на дівіді? на харді?
Відповідь: Зберігання інформації Ні, абсолютно. Беру найдешевші. Думаю, краще звернути увагу на рекордер.. Від диска вимагається, щоб записати і зчитати, всі диски то можуть, а от рекордер може поламатись, або бути неякісним.. Тоді байдуже якої фірми диск..
Відповідь: Зберігання інформації закину обовязково, як почну робити альбом, але то не є вихід з положення, що до зберігання. Сервер загнувся і.... гаплик.
Відповідь: Зберігання інформації Чомусь не довіряю шлешкам.. Летять частіше за диски.. Та і губляться..
Відповідь: Зберігання інформації рекодер - добрий. але спосіб запису на рекодері і заводський запис - то дві різниці... і має значення фірма, що випускає диски. Є напевно диски для тривалого зберігання.
Відповідь: Зберігання інформації Тоді треба на надійний сервер.. А 100% надійного нічого в неті нема.. Варто перестрахуватись звичайними дисками..
Відповідь: Зберігання інформації Миху, ще років 5 тому, флешка на 1Гб вважалася "понтами". Що буде через років 50 - невідомо. Можна записати на ДВД. Років з 200 прослужить , але не відомо як скоро ми відмовимося від ДВД. Якщо Вам на років 5-10 , то ДВД штампуйте. Або портативний хард. Зара він в районі 200 доларів вартує.
Відповідь: Зберігання інформації у нас зовнішній хард, хоча фото ще додатково записую на двдшки і ховаю в сумку для дисків (у мене більше проблема з зберіганням носіїв інформації від дитини, аніж самої інформації). хочеться каталог ще зробити, аби знати що де лежить
Відповідь: Зберігання інформації Не буду радити, бо користуюсь відносно недавно.. Але поки що мене влаштовує.. Маю онлайн-фотоальбом в Опері. Закидаю туди фотки, щоб на форум постити, та і просто так, щоб мати, людям показати.. Там зручно, бо можна по темах альбоми організовувати.. Іншими онлайн-фотоальбомами не цікавилась..