Відповідь: Все це було... комуністи.Вірніше ВКП(б).За німецькі гроші.Але.гроші,як відомо не пахнуть.Значить ВКП(б).А ЧК - то їхній пістолєт
Відповідь: Все це було... Цікава "філософія"... Чекісти були чесні і справедливі. Правда, на руках кров тисяч людей, але хто сі з тим рахує... Працюючи в Львові, серед моїх пацієнтів був один рецидивіст. Теж "чудова людина" - регулярно добре розплачувався, можна було поговорити на всі теми. Але що було "по той бік" я не знав. Хоча як лікаря, згідно етичних законів мене і не повинно то було цікавити.
Відповідь: Все це було... І в фільмі "12" Міхалков "позичив" сценарій з американського 1957р. " 12 Angry Men " .... і "Весёлые ребята" - типічний Бродвейський мюзікл ; і "Небесный тихоход" - теж має відповідник в Голлівуді, і ще купу можна нарити. І з архітектури - будівлі Університету ім.Ломоносова , МИДу мають відповідників в Нью Йорку , а автомобілебудування то взагалі копія , причому невдала і халтурна з Форда , GM ..
Відповідь: Все це було... Додайте до автомобілебудування вивезені з окупованої Німеччини документацію й обладнання і картина буде повною)
Відповідь: Все це було... З завойованої країни, яка знищила стільки наших людей вивезти було не гріх. Так завжди було - переможець забирає все. Німці також наш чорнозем вивозили, не кажучи про людську робочу силу. Додано через 1 хвилину Питання не у крові. Каральні органи є у кожній країні. Інше питання, які завдання перед ними ставить політичне керівництво.
Відповідь: Все це було... ...з якої багато хто вдячний їм за це до гроба і які тікали сотнями з "зідлюнґів" на американо-анг. територію, лише щоб не попастися на очі совєцкій комісії, яка приходила переписувати "наших"... Знаю таких десятки, багато досі живуть, сам їздю вже пару літ мерседесом, купленим в одного остарбайтера... Але це так, мимоходом, не звертайте увагу - продовжуйте...
Відповідь: Все це було... У кожній структурі, як і у кожному суспільстві є свої покидьки, а є звичайні люди. Не можна судити про усіх співробітників цих органів за діяльністю окремих їх представників. Тим більше, яка проводилась вже понад півстоліття тому.
Відповідь: Все це було... Коли структура є покидьком, там не може бути нормальних людей. Особливо коли ця структура була організована суперпокидьками (Лєнін, Дзержинський). І такі ж покидьки була керували нею на протязі її історії (Ягода-Берія-Андропов-Путін).
Відповідь: Все це було... Педро! Я искренне сопереживаю Вам. Понимаю ваше негодование... Только ваша русофобия и ненависть к коммунистическому прошлому ничего не имеет общего с реалиями, которые происходили во времена Советского Союза... Так что превед Австралии
Відповідь: Все це було... ГУЛАГ. Евфросиния Керсновская. http://forum.od.ua/showpost.php?p=2767145&postcount=134
Відповідь: Все це було... 24 червня виповниться 60 років з початком совєтскої блокади Берліну , яка з успіхом провалилася 11травня 1949р. завдяки ефективному "повітряному мосту" , який був організований американцями і бритійцями. Блокада тривала майже рік і була знята совєтами після того як США і Великобританія доказали про повноцінну можливість підтримувати блоковане місто всім необхідним повітряним шляхом. деякі фото. http://www.trumanlibrary.org/whistlestop/BERLIN_A/PHOTOLIS.HTM
Відповідь: Все це було... Фильм, о советском общечеловеке. Террор Ленина и последствия. http://forum.od.ua/showpost.php?p=2763697&postcount=132
Відповідь: Все це було... На вашей ссылке нет звука, а вот если на оригинальную пойти, то там есть. И название не совсем верно. Там только "Террор Ленина и последствия". И судя по всему это Говорухин. Что-то мне смутно вспоминается, это было полностью показано по ТВ, по моему в начале 90-х. "Россия, которую мы потеряли", по моему. Вообще, по моему, если я правильно помню он, Говорухин говорит о геноциде народа России, так как убит и уничтожен цвет интеллигенции. Собственно, этого никто уже и не оправдывает. Речь уже идет, о тех, кто оправдывает нечто похожее, но чуть позднее произошедшее. Революционеры, они все примерно одинаково себя ведут, стремясь к власти и убирая несогласных и несознательных и слабо стремящихся к тому, что они оправдывают счастьем народа, (или его независимостью), а реально к личной власти. Додано через 26 хвилин Сейчас видимо на более поздние материалы о террорах - цензура. Ну по крайне мере на Общеукраинских каналах. Сейчас модно только о московском терроре говорить.
Відповідь: Все це було... С чем могу согласиться, так это с тем, что приведенная статья не создает ощущения объективности, так как есть описание единичных случаев недостаточно для обобщения происходящих событий в то время. В отношении источника, как нацистского, то согласится не могу. Видимо у вас нет понимания, что такое нацизм, для вас это просто бранное слово. С другой стороны, я ж читаю всякое дерьмо, по ссылкам на "Спражнем лице РОссии", да и на других ветках. И ничего. А если я скажу как вы, то меня все время спрашивают, а по сути статьи можете чего сказать ? Иногда отвечаю. А можно вас спросить тоже самое ? Додано через 1 годину 16 хвилин Кстати, а что тут нацистского с той ветки ? Никакого «гуманизма» Телевизор не дает, Лишь в угоду атеизму Он и пляшет, и поет. Всяки новшества и моды Вредоносны для детей. Люди стали как уроды Под влиянием страстей. Появились наркоманы, Удалившись от Христа, Опустели их карманы, И душа у них пуста. Для святой беседы с Богом Был священный уголок. Телевизор своим рогом Все иконы уволок. Уж не теплится лампада, Как в былые времена, Этот идол — слуга ада — Злые сеет семена.