Вогнепальна зброя

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем coolzak, 20 тра 2010.

1. coolzak

coolzak Well-Known Member

Яке зараз законодавство на Україні щодо вогнепальної зброї-наприклад в Канаді рушниці карабіни можна після курсів мати любі якщо не автомат і магазин не більше 10 набоїв.Пістолети можна тільки для колекціонування і стрільби в тирі.По цінам СКС наприклад 250 дол а ящик набоїв армійських (1200 куль) 150 дол

• Подобається Подобається x 3
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

пистолеты - нельзя, нарезное оружие можно практически любое кроме автоматов, правда оформление оружия это дело гембельное, но в Украине за бабки можно все сделать красиво и быстро, новая фишка - это обязательный отстрел гильз из всего типа оружия кроме гладкостволок, в том числе травматики и газовые, сам два "шмайсера" отстрелял для того чтоб разрешение продлить а батя скс раньше строка отстрелял ибо разрешитель очень просил ...

• Подобається Подобається x 1
  3. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Вступайте в казаки, у нас разрешение на оружие в удостоверение вписанно... :)

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:))) У нас тоже ;)

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не может быть...у меня такая шняга в ксиве была про табельное оружие когда в МВД были

6. coolzak

А постріляти є де?я тут в клубі з СКС і CZ858 стріляю-до 150 вони ок .хочеться щось купити щоб на 500-800 м метрів пуляти але те що хочу-SAKO TGR42 поки що задорого [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  7. VasMT

Тоді СВД. "Дёшево и сердито"
    І про TGR 42 відгуки не дуже... Віддача сильна.

Останнє редагування: 21 тра 2010
  8. coolzak

СВД в Канаді заборонено-напевно куплю ремінгтон700.Для насправді прицільної стрільби сако дуже добре-до 1200 метрів а СВД до 600.Та і куля для ТГР по 5 баків штука

9. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

шкода що в Калгарі, а то в нас ще призив ніби не закінчився. Можна було би рік задурно постріляти. Нє? :)

• Подобається Подобається x 2
  10. coolzak

ну наскільки я розумію реалії служби в Україні:) я відстрілюю більше набоїв за рік ніж рота української армії

11. Picasso

як котрі, хоча про деякі частини можна і так сказати

12. VasMT

Тут нема чого говорити. Є річні норми, є місячні... Для кожного роду військ свої... Для звірів зі стройбату взагалі не виділяли... Їх і так боялись :)))

• Подобається Подобається x 4
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

майже всі...

coolzak рулить!

14. coolzak

а які норми для прикладу в піхоті для стрільби з АК.Можна саперів теж

15. Domitoroo

Domitoroo New Member

А как вступить ?

16. Чупага

Чупага Well-Known Member

Я б сi лук як у Дж. Рембо вибрав (слабенький мене є), з часом інтерес до стріляня якось сам пройшов. У комп'ютері спокійніше стріляти бо жодного ненавмисно не пораниш.
    Їхати постріляти на дистанцію треба далеко, в спец місце і всьо одно грибника або ягідника можна зачепити.

17. coolzak

прикупив вчора-200 дол

18. Picasso

о_О

19. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Я то же прикупился в своё время,правда не боевое а как коллекция рариков.Документы соответствующие имеются-так что все законно!:)
    Тему лень новую открывать по коллекционированию!;)

20. Templar

Templar Дуже важлива персона

У нас у місті Львів калашнік 8000 гривень
    Файно є, спочатку думав, що тіки спец. підрозділи можуть мати нарізну зброю..
    А виявилось ні...

Во так, 8000 гривень, 25 років у паспорті картка від психолога, взятка, йди на ВРУ =)

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

Блін, яка красота, я вам заздрю!)

а де твій аватар? :)