Віщі сни.

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем RETORE, 26 бер 2010.

1. RETORE

RETORE миється в бані

Чи снилися Вам коли не будь віщі сни які збувалися в майбутньому?
    Як пояснити механізм їх виникнення?
    Для чого вони нам?
    Хто їх нам посилає?
    Як їх розтлумачити?
    І чи варто те робити?

2. plastic

plastic Well-Known Member

Мені інколи сняться. Вони сняться як попередження.
    Відомо що сни бувають від Бога чи від диявола.
    Написано також що сни бувають при великій кількості турбот.

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

Це вміння від Бога

• Подобається Подобається x 2
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Відкрийте почитайте біблію.
    Для мене це питання залишається відкритим...
    Хоч сни взагалі це викревлена свідомість,намагання розгрузити мозок,але іноді таке сниться...

4. plastic

Думаю треба.

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Колись мені снився дивний сон- Я вибігаю з будинку що горить, і біжу до моря, заходжу в нього і починаю плити. Море все у плаваючих крижинках, але я пливу далі, а нашо пливу, я не знаю. Тут летить ангел, від рятує мене і відносить мене до берега, і каже мені "Радуйся! і т.д, але слів я вже інших не памятаю. І я дійсно відчуваю, що я врятована.
    Цей сон мені снився років 11-14. Я його запамятала, але тоді не зрозуміла. Розуміння того сна прийшло тільки зараз. Через багато років

• Подобається Подобається x 4
  5. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Мені часто сняться сни, події в яких я бачу через певний час. Не знаю, чи це віщі сни, але такі сни доволі часто здійснюються. Інколи сниться таке, що мені аж страшно стає, якщо таке збудеться.

• Подобається Подобається x 6
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

В двох словах.
    Про що думаєте - те й сниться.
    Про що думаєте - тим і займетеся завтра.
    Що сниться - тим і займетеся завтра.
    Таке собі "Дежав'ю" :)

А якщо чесно - бувають дууууже дивні сни. Але то б окрему вітку ;)

7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Снилися і не одноразово, причому збувалися навіть до найменших деталей.
    Інколи, навіть, аж страшно робиться.

• Подобається Подобається x 1
  8. nikolas

nikolas Well-Known Member

Якщо мені сниться сон з четверга на п"ятницю,або з п"ятниці на суботу(під ранок),збувається на 90 - 99%,причому на слідуючий день.Я вже не раз в цьому переконувався і вже навіть трохи почав їх розшифровувати.Не знаю природу снів,але думаю вони нас попереджують про якісь події.В цьому світі взе взаємопов"язане,а людина це частина всесвіту.

9. poetka

Я знаю,що багатьом,бодай раз в житті сниться кінець світу...
    Мені двічі таке снилось,сон скажу я Вам такий був реальний і страшний....Але потім начебто вся земля прокинулась,розквітла,як ніколи до цього....Ось так.Щоб це цікаво означало?

• Подобається Подобається x 6
  10. nikolas

nikolas Well-Known Member

Що колись кінець світу таки буде,будьте певні,але ми ще потягнемо пару років,маю надію.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шо,так довго?:sad:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

до ЄВРО-2012

• Подобається Подобається x 7
  13. poetka

Гумористи Ви:haha:

А насправді,коли мені цей сон снився вся земля була вкрита розкаленою лавою,люди ховались,але вона проникала всюди.навіть в свідомість,і коли цей потік наближався до мене я подумала ,що все,але раптом виглянуло сонце...і поле світле все в квітах.....і люди,до яких потік лави не добрався,щасливі і мені здалось,що начебто оновлені,ось так.
    А другий сон: начебто я увійшла до великої кімнати, і я бачила величезне вікно,крізь яке проглядалась ніч,і вогні,багато вогнів,від швидких машин,таких швидких,яких я до цього не бачила....дороги не схожі на сучасні,все занадто рухливе,як прискорення у фільмі.....а потім у вікні,начебто з далека наближувалось до мене обличчя...а коли наблизилось впритул,..мені подумалось,що це Христос (саме обличчя викликало таку думку), а в цю кімнату(забула дописати) мене завела жінка одягнена в довге з покритою головою....Ото я вже тоді виспалась,потім саме не своя ходила кілька днів,після цього мені такі сни вже не сняться.........(тільки маразми останнім часом:))

• Подобається Подобається x 3
  14. plastic

Можливо це було показано те, що має статися з нашою землею. Частина людей -неправежні і земля буде знищена. А інша частина-будуть врятовані Богом. Вони не помруть, а зміняться коли прийде Христос. І земля перетвориться пізніше(через 1000 років після 2приходу Христа) на рай-з прекрасними квітами, дереавами, без слідів минулого.

---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

Мені саме зараз теж не сняться.
    А раніше- коли мені снився той перший сон приснився і другий.
    у сні я займалася своїми справами, коли підняла очі і побачила, що за мною хтось наблюдає. Я зрозуміла, що це Христос, Він був одягнений у білу одежу. І я почала бігти до Нього. Він на мене дивився трохи сумно, і коли я наблизилась до Нього, Він почав підійматися наверх переді мною.
    Десь рік назад мені приснився ще один сон. Тоді в мене був час випробувань, і я думала, що не зможу далі продовжувати шукати Бога. Я була в ужасній скорботі, і думала що я негідна бути з Христом. Сон був такий- Я йшла у темряві, але несподівано зявився Христос у білому, осліпляючо білому одязі. Він йшов попереду мене. І Його добре було видно в темряві. І я пішла за Ним. Коли я втомлювалася, то зупинялася і Він зупинявся і обертався до мене, а потім ішов далі, а я за Ним.
    Наранок, коли я прокинулася мені здалося, що цей сон тривав цілу ніч. На душі панував спокій і мир, абсолютно неземний. Пізніше
    мені снилося ще декілька дивних снів.

15. Ser tabu

Ser tabu _______________

десь читав не пригадую, де саме, про те що сни які нам сняться - це завжди відображення того, що ми вже бачили в реальному житті.

кажучи інакше - якщо вам сниться хтось кого ви ніколи не бачили, то це є певний знак до чогось.

можливо я не правий, але як на мене, то легше думати таким шляхом. :)

16. sani

sani Well-Known Member

сни не дивлюсь, таку фігню показують

17. Vexler

Vexler Well-Known Member

поідбна тема була) і вроді відповідав))
    Віщі сни в мене були і вони ставали реальністю, тому до цього прислухаюсь...... але ще слід фільтрувати від простих глюків мозку)))

18. zubtexnik

zubtexnik миється в бані

А мені снилось, що я біжу довгим коридором, а ззаду німець зі шмаусера мені у спину рожок випускає але попасти не може, а я втікаю (чесно)!
    Невже німці повернуться?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

То пророчий сон. Означає : Скоро 22 червня.

20. plastic

А може це попередження, щоб ви були обережні і пильнували.
    Німець-це ваш ворог, який хоче вам зробити погано, але в нього не получається?

а де твій аватар? :)