Допустимо, введено воєнний стан. Значить, є війна. Війна з ким? Виходить, що з Росією. І Росія каже: "Украинская хунта объявила нам, самому миролюбивому в мире государству, войну. Мы вызов принимаем и будем бить врага на его же территории". І полетіли російські бомбардувальники аж на Стрий. Ні. Це - не війна, а антитерористична операція. По знищенню терористів всіма засобами на власній території. Україна ні з ким не воює, а наводить конституційний порядок.
Цікаво, чому мені з Латиніною ніхто лайків не наставив? Адже Латиніна описала, а я - процитував аналогічний випадок в історії воєн. Вимушений повторитися. І далі Латиніна пише Якщо мені хтось відповість чим відрізняються ці два підходи в пояснені поразки тодішніх китайців і теперішніх росіян, буду дуже вдячний
Все дуже просто, не забувайте про козаків-характерників (командування тільки-но почало їх збирати та відновлювати їхні здібності на секретних полігана США)... отже покищо - ніякої магії
З картинкою можна погодитись, але лише частково. Зараз іде значне скорочення працівників прокуратури. Тисяч п"ять мають скоротити по Україні. Значно урізано зарплати прокурорам, суддям, держслужбовцям, що отримували великі гроші. Зарплата має в 2015 році не перевищувати 7 мін.зарплат на місяць. Це - вісім з чимось тисяч гривень Закон від 28.12.2014 № 76-VIII Статья 10. 10. Установити, що у 2015 році максимальний місячний розмір заробітної плати (грошового забезпечення) народних депутатів України, членів Кабінету Міністрів України, прокурорів, працівників державних органів (крім Національного антикорупційного бюро та Національного агентства з питань запобігання корупції) та інших бюджетних установ, працівників Національного банку України, суддівської винагороди обмежується 7 розмірами мінімальної заробітної плати, Подивимося за результатами січня, як це буде виконуватися. Нагадаю, що раніше Янукович встановив суддям такі винагороди (замість зарплат), шоб я так жив... Крім того, є мобілізовані і з таких організацій, як суди і прокуратури.
у меня тетка в Донецке. прямой связи с ней нет, через ее сына. вроде инфа о штурме (кого, куда и зачем не понятно) подтверждается. сейчас спрашивал: в центре города действительно падают снаряды и мины. в Киевском р-не очень много трупов на улицах. отакэ.....
Канєшна. Обстрілами Донецького аеропорту, що знаходиться за умовною лінією розмежування, вони не були обєспокоєні, а це - крайнє обєспокойство дошкуляє. Тут хтось вище вже цитував якогось диванного аналітика, і я погоджуюсь, що скоріш за все обстріли Донецька були погоджені з союзниками України.
Гесєсєсєр! Ау, дохтор! Де Ви там! Що там си діє? Хоча Ви і в Луганську, згідно з легендою, але мусите щось повісти.
В даному випадку жоден лайк недоречний, тому словесно висловлюю сподівання, що все йде в потрібному руслі. Загиблих і поранених, звичайно, шкода.
С донфорума: "Это только детям выходной, сотрудников ждут на работе, т.к. на неделе будут проверки из МОН дыры, "...убирать укр.символику и все надписи на украинском языке..." Ну поскорей бы уже им гаплык..." Похоже наши таки фигачат по .. установленным за время перемирия ну уж очень активным точкам... и на первой очереди тудой де наши "братья сидять".. ЗЫ. Ну и, .. авдрух: "Моторола 200-ый! Подтверждено": http://q99.it/nILvJ1p http://elise.com.ua/?p=74380
Зрозуміло, яких. Адже напевне випадково загинули і нормальні люди, які просто йшли вулицею. Але, на жаль, без цього не буває. А стосовно Моторолєра, у якого об"єм уже 200 кубиків, то бажано було б раму в студію.
Тут собі подумалось: Росія завжди провадила свої підлі наступальні дії під час релігійних свят. Щось, мабуть, замишлялось і на Водохреща (згадаймо минулорічний Майдан). Але, здається, наше комадування іде на випередження. Донецький екзорцизм, таксказать. Ну, та побачимо. Не будемо забігати наперед.