Если честно, то не представляю себе, как это выглядит. Арта уничтожила спецназ!! Они сидели в здании, и арта долбанула по зданию в городе?! Так мы вроде не стреляем по жилым кварталам. Они передвигались и арта попала в них?!?! Еще менее вероятно.
Значит они были не в жилом квартале. С одной стороны это сложность их контролировать, с другой это возможность выполнение задач, которые не всегда могут выполнить ВСУ.
Речь про ПС шла, который никуда не входит и не выходит . И при чём тут Бирюков и его команда, при всём к ним уважении, вообще не понятно. Судя по информации у аэропорта был не просто "замес", а маленькая война. Какие добровольцы, о чём мы вообще говорим? Там танки десятками, артиллерия чуть не полками, кадровый спецназ. А вы - "добровольцы такие сякие..." /
Я ще зранку звук з цієї камери слухаю. Бахкає постійно. Часом більше, часом менше. Але за останні пів години, дійсно, валять серйозно.
Комент сподобався під цією статтею MariyaOrlovska, сьогодні, 10:20 А почему Путина не арестуют на каком-то саммите? Санкции это хорошо, но мало! Так выходит,что его просто ругают и штрафуют, а надо словить и казнить! Почему Хуссейна можно было повесить, а мистера ботекса нельзя? Что это за выборочные казни?
Не розімію, чому Ви вчепилися до назви? Мені, наприклад, байдуже, навіть якщо коли викинуть сепаратистів з Донецька, скажуть "Операція Ы завершилась успішно". Мене тішитиме результат, а не назва. Чесній людині немає чого робити в політиці. Ви уявляєте собі гру в шахи, коли гравець каже противнику: Я піду конем на Е5, а якщо ти відійдеш турою з поля с4, я тебе піймаю на вилку слоном, відкривши діагональ А8-Н8 (я - умовно, зі стелі). Або картяра питають, які в нього карти, а він - чесна людина - кладе карти на стіл, хай дивляться. Голий туз, чотири малки в чирвах і так далі. А політика - гра, яка хитріша за шахи чи карти. Там чесним людям нічого робити. Стосовно противника і власної дружини. Згадайте казочку про Язикату Хвеську. View: https://www.youtube.com/watch?v=xzuV606ijX0
Помиляєтесь. Не до назви, а до суті. Дотепер не введено воєнного стану, керівництво не єдине, не закритий кордон... А Ви уявіть собі, що Ваш опонент грає з вами за ширмою, Ви дошки не бачите, ще й він мухлює? Отож...