Війна

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ома, 30 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Почему отошли от Луганска, Краснодона, ушли из Лутугино?Это ведь далеко на север от Иловайска. Иного объяснения, кроме предательства генералов, у меня нет.

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви професійний військовий? Якщо ні, то ваша думка ніц не варта.

• Подобається Подобається x 1
  3. MayorMayor

Нет, я не профессиональный военный.

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Наталя Кружко:

• Подобається Подобається x 2
  5. MayorMayor

6. Epcos

Epcos Member

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Интересно чувак рассуждает: "Это воюет не Украина, это - война против России, которую развязали сами знаете кто. Украинцы, штык в землю и домой, а я буду защищать Россию, продолжать дело деда, воевавшего на Западной Украине с бандеровцами."
    Чеченці, вірмени, серби, руські, руські євреї убивають громадян України, воюючи тим самим з "самі знаєте с кєм".
    Одні і ті самі мантри.

Якщо ти маєш бажання воювати з "самі знаєтє с кєм", то хай вас пуйло викне з літака не в Україну, а "самі знаєтє гдє", і воюйте там "самі знаєтє с кєм" скільки влізе. Чого пертися на Україну?

• Подобається Подобається x 6
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

відео певно на лубянці знімали, сценарій одна "топорная работа"..

9. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Сліпий жид - "СНАЙПЕР". Таке можливе?:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це була єдина недосяжна для мене загадка ватної логіки. Якщо це ваша "свящєнная вайна с пєндосієй", то чому на нашій території і чому нас вбиваєте?
    Я знайшла відповідь. Для них нас не існує, не існує нашої мови, культури і відповідно України немає. Вони вважають, що це все - росія. Я вже це приводила. Але, можна повторити. Молодий хлопець, який не жив за совка проговорює те, що вони дійсно про нас думають. На 1-40 початок:

https://www.youtube.com/watch?v=OodqfbtRReg&feature=youtu.be

• Подобається Подобається x 5
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

У нього не оптичне скло в окулярах.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну хай думають. Ви знаєте, одна з ознак повноцінності і самодостатності - це відсутність інтересу до того, хто про тебе що думає.

• Подобається Подобається x 4
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мені все одно, що вони думають, просто намагалася прослідкувати логічний ланцюг. Нехай і ватний. Люблю логіку.
    В якийсь час мені стало все одно, що думають мої російські друзі. Я перестала їх в чомусь переконувати. Відболіло, вигоріло.

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Відболіло, вигорІло,
    Шось кудись,
    Пуйло сплило,
    Відлиняло, відсплиняло,
    Вродь той хрєні,
    Й не було...

15. Gron

Gron тафгай

Мріяте?
    Ну-ну...

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Всьо буде ОК. У підсумку. Я впевнений.

17. medwedo berlogsoni

А я вчора отримав невеличкий психологічний удар. На російському автофорумі в Курилці обговорювали перехід на літній час. Як у Києві, як у Москві, співвідношення із географічним. Я запросив до Києва, тільки щоб їхали по-доброму.
    Один чувачок відповів, що, мовляв, будемо. Через місяць будемо в Маріуполі.
    Я порадив почекати місяць, тоді казати "гоп". В лічці.
    Він же мені в лічці відповів, що, мовляв, він уже був на Донбасі. Він стріляв і попав, а в нього стріляли і не попали. Смайлик відповідний.
    Отак спілкуєшся з людиною про ближнє світло, про ГРМ, про коврики, а тут бац - а воно "падлюка".

Звичайно, я йому через місяць (точніше, в кінці листопада) нагадаю про Маріуполь. Якщо наші не "злиють". Вчора слухав інтерв"ю по російській Свободі з Ірмою Крат. Вона дуже невтішні речі розповідає.
    Це та, що була в полоні в Слав"янську у сепаратистів разом із Нелею Штепою, якщо пам"ятаєте.

Була Ірма на Донбасі на днях, каже, бачила одного бійця в гумових тапочках і носках. В таку вже погоду.
    Втім, можна послухати самому http://www.svoboda.org/audio/26659306.html Інтерв"ю з Ірмою - з 38 хвилини передачі

Останнє редагування: 5 лис 2014
  18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Думаю, що рівень моралі в росії загалом дуже низький. Моральних рамок немає. Межа між добром і злом вщент розмита. Ваш візаві не бачить нічого страшного в тому, що він вбивав у чужій країні. Більше того, дозволяє собі цим хизуватися перед співвітчизником вбитих ним людей. Не думаю, що він не розумів, що він тим самим знущається з вас, він це робив навмисне. Ми на своїй шкурі відчули чому казанські татари назвали їх кацапами - живодерами. Страшні люди.

---------- Додано в 08:55 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ----------

Це сьогодні під Маріуполем. Російські фашисти завезли.

19. medwedo berlogsoni

Він ще й повідомив мені, що просив у модераторів дозволу відкрити відповідну тему. Тим хватило розуму не дозволити.
    Там, між іншим, серед модераторів є й мислячі люди.
    Я викладу, буває, щось таке, у що можна кацапів прямо тикнути мордою. Допис хвилин десять повисить, пару десятків людей встигнуть почитати, потім модери видаляють, але без попередження мені.
    Я намагаюсь не нахабніти.

Стосовно ракети. Якщ не фейк, то сумно. Якщо вже почнуть такою зброєю воювати... Наші, думаю, у випадку чого, також щось відповідне застосують.

В США перемагають республіканці. А вони - за надання Україні військової допомоги. Хоча це і не зовсім радує, коли тут розпочнуться серйозні військові дії. Краще було б на деякий час Лугандон відрізати від України, Хай би там потихеньку доходило, що таке "Расія, спасі"

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не знаю напевне, але новини на сьогодні якісь тривожні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)