Почему отошли от Луганска, Краснодона, ушли из Лутугино?Это ведь далеко на север от Иловайска. Иного объяснения, кроме предательства генералов, у меня нет.
Интересно чувак рассуждает: "Это воюет не Украина, это - война против России, которую развязали сами знаете кто. Украинцы, штык в землю и домой, а я буду защищать Россию, продолжать дело деда, воевавшего на Западной Украине с бандеровцами." Чеченці, вірмени, серби, руські, руські євреї убивають громадян України, воюючи тим самим з "самі знаєте с кєм". Одні і ті самі мантри. Якщо ти маєш бажання воювати з "самі знаєтє с кєм", то хай вас пуйло викне з літака не в Україну, а "самі знаєтє гдє", і воюйте там "самі знаєтє с кєм" скільки влізе. Чого пертися на Україну?
Це була єдина недосяжна для мене загадка ватної логіки. Якщо це ваша "свящєнная вайна с пєндосієй", то чому на нашій території і чому нас вбиваєте? Я знайшла відповідь. Для них нас не існує, не існує нашої мови, культури і відповідно України немає. Вони вважають, що це все - росія. Я вже це приводила. Але, можна повторити. Молодий хлопець, який не жив за совка проговорює те, що вони дійсно про нас думають. На 1-40 початок: https://www.youtube.com/watch?v=OodqfbtRReg&feature=youtu.be
Ну хай думають. Ви знаєте, одна з ознак повноцінності і самодостатності - це відсутність інтересу до того, хто про тебе що думає.
Мені все одно, що вони думають, просто намагалася прослідкувати логічний ланцюг. Нехай і ватний. Люблю логіку. В якийсь час мені стало все одно, що думають мої російські друзі. Я перестала їх в чомусь переконувати. Відболіло, вигоріло.
Відболіло, вигорІло, Шось кудись, Пуйло сплило, Відлиняло, відсплиняло, Вродь той хрєні, Й не було...
А я вчора отримав невеличкий психологічний удар. На російському автофорумі в Курилці обговорювали перехід на літній час. Як у Києві, як у Москві, співвідношення із географічним. Я запросив до Києва, тільки щоб їхали по-доброму. Один чувачок відповів, що, мовляв, будемо. Через місяць будемо в Маріуполі. Я порадив почекати місяць, тоді казати "гоп". В лічці. Він же мені в лічці відповів, що, мовляв, він уже був на Донбасі. Він стріляв і попав, а в нього стріляли і не попали. Смайлик відповідний. Отак спілкуєшся з людиною про ближнє світло, про ГРМ, про коврики, а тут бац - а воно "падлюка". Звичайно, я йому через місяць (точніше, в кінці листопада) нагадаю про Маріуполь. Якщо наші не "злиють". Вчора слухав інтерв"ю по російській Свободі з Ірмою Крат. Вона дуже невтішні речі розповідає. Це та, що була в полоні в Слав"янську у сепаратистів разом із Нелею Штепою, якщо пам"ятаєте. Була Ірма на Донбасі на днях, каже, бачила одного бійця в гумових тапочках і носках. В таку вже погоду. Втім, можна послухати самому http://www.svoboda.org/audio/26659306.html Інтерв"ю з Ірмою - з 38 хвилини передачі
Думаю, що рівень моралі в росії загалом дуже низький. Моральних рамок немає. Межа між добром і злом вщент розмита. Ваш візаві не бачить нічого страшного в тому, що він вбивав у чужій країні. Більше того, дозволяє собі цим хизуватися перед співвітчизником вбитих ним людей. Не думаю, що він не розумів, що він тим самим знущається з вас, він це робив навмисне. Ми на своїй шкурі відчули чому казанські татари назвали їх кацапами - живодерами. Страшні люди. ---------- Додано в 08:55 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ---------- Це сьогодні під Маріуполем. Російські фашисти завезли.
Він ще й повідомив мені, що просив у модераторів дозволу відкрити відповідну тему. Тим хватило розуму не дозволити. Там, між іншим, серед модераторів є й мислячі люди. Я викладу, буває, щось таке, у що можна кацапів прямо тикнути мордою. Допис хвилин десять повисить, пару десятків людей встигнуть почитати, потім модери видаляють, але без попередження мені. Я намагаюсь не нахабніти. Стосовно ракети. Якщ не фейк, то сумно. Якщо вже почнуть такою зброєю воювати... Наші, думаю, у випадку чого, також щось відповідне застосують. В США перемагають республіканці. А вони - за надання Україні військової допомоги. Хоча це і не зовсім радує, коли тут розпочнуться серйозні військові дії. Краще було б на деякий час Лугандон відрізати від України, Хай би там потихеньку доходило, що таке "Расія, спасі"