РЕС в ріспублікє. Гниди. ---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ---------- Все одно, іноземці.
Райелектросеть. А як з ним поводитись, як воно чучмек чучмеком і ще якусь новососію від когось захищає. Ніяк, кадрові тихенькі. Місцеві сепари, правда, їх бєшеними називають. ---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ---------- Звичайно ні, то кадрові руські.
Так вона вже російською пояснила. Купа людей, в тому числі і воєнних із окупаційних частин України перебувають у госпіталях у Львові та інших містах, де попри заборону далі роблять феєрверки. Саме тому вона попросила людей цього не робити.
Греко-татарське. Ні, я не з Гранітного, але Новоазовський і Тельманівський райони часто все робили разом -ми росли разом, багато хто ходив в одні школи. Ми ближче до моря. В Гранітному буваю раз на тиждень. Настрої? Більшість би розстріляла, але українці звідси мало виїжджали, ми всі тут. Тут виникало у декого питання( моя донька дуже пишається таким значком Укропа) - хто пішов і з ким зв'язок? Одного чудового? серпневого дня ми прокинулись, а військові ЗНИКЛИ, блокпости пусті... А після 12-тої уже входила колона легкових машин і два! БТРи дировців. О третій годині - 5 танків. Все здали "бєз шума і пилі" і без жодного пострілу. ---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ---------- А якути в Тельманово, там де рєспубліка. І в Новоазовську, там таке саме г..
Я поняла. У нас кажуть - я свой, я бандЄра. Тому і говорю з вами, як українка, а не дончанка. Те, що для мене очевидне, для вас важко. Вибачте, за такий сумбур. У нас уже введений між собою розподіл - ваші-наші за місцем проживання, а не за поглядами. Дзвонимо в Гранітне і говоримо - наші танки рвонули на полігон, скоріше управляйтесь. Звідтам дзвонять нам - по матрьошкам! наши вийшли на позицію, щас ми вас раздолбім... З Мирного також дзвонять, коли в підвал пора йти. ---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ---------- Є волонтер там. Вибачте, але мало хто з нас скаже, де точно живе. Ні, нас не пресують і всі знають хто українець, а хто ні. Але слідкують і не слабо. Телефонна розмова з другими областями прослуховується. По нашій області - ні, а зі Львовом і Києвом точно.
Кошмар!!! Лучше бы полигон устроили б где-нибудь восточнее Донбасса. Зачем так далеко тех якутов возить на "учения"? Надыбала сегодня на фрагмент интервью еще 2012 года... https://www.youtube.com/watch?v=pDHI2vE_81Y
Важко Вам там... Я три рази перечитав цей допис, перш ніж зрозумів, про що мова. Ваші - це не ваші, а "ваші". Ну, як у побуті: Марійко, можеш сьогодні спокійно виспатися - "твого" міліція сьогодні п"яного в витверезник забрала.
Свадьба в Маліновкє отдихаєт! Бо як ми будемо казати на українців - наші, а живемо не при наших, тоді не зрозуміємо, з я кого боку прилетить снаряд
Ми не приховували. А як приховаєш, як кругом всі один одного знають, а ти на блокпосту з варениками. Той, хто з колєблющіхся, той свої погляди не видає і дотепер. Спочатку страшнувато було - чистки. Тепер звикли. Зновуж таки - всі свої і ніхто не впевнений - ану як вернеться Україна, а вони нас здали МГБ. Самі сепари кажуть - что у вас за насєлєніє, стучат на всєх.