а кто по-вашему НЕ чмо? Кравчук начал грабить Кучма продолжил Ющ - ваще гнида Янук - зечара и предатель Порошенко - урод. вот скажите мне пан Василий, - не тяжел ли груз негатива, столько лет таскать за спиной?
Привык за столько-то лет. Больше всего кумарит то, что на манеже все те же. При этом не в первый раз. При этом, что и в прошлые разы от их руления толку не было. Грабли, грабли, грабли...
Памятаю як під час початку кримської заварушки ви мене звинуватили в "бажанні наставити березових хрестів", хоча я явно не страждаю надмірною войовничістю. Тепер "чмо здало Крим без пострілів".
А в чому я не правий? Пригадайте, я ж не закликав починати бойові дії, а тільки блокувати зелених туристів силою армії. Оточити в три ряди ВР Криму, перекрити Керченську протоку, оточити блокпости на Кримському перешийку... Одним словом показати Пуцькіну, хто в домі хазяїн (як зробив Кучма на Тузлі). А цей В.О. запхав голову в пісок і з корєшами ділив владу, поки, ой, Криму не стало. І навіть після цього, коли почались дії на Донбасі, він не зреагував, не почав діяти, хоч і старий есбеушнік, а чекав поки не россосеться. І навіть після того, як почався захват територій, не хватило духу почати навіть АТО, не кажучи про військовий стан та повномасштабні бойові дії. Так що так, Хулігане. (Я маю добру пам'ять і не колєблюсь согласно рєшеній партії)
а я не считаю что это грабли. это нормальный путь становления государства. в некоторых других странах было намного хуже. я просто не представляю как можно жить когда вокруг все идиоты наступающие на грабли
Да очень просто. Я тоже в этой толпе. Один из многих. И тоже наступал на грабли. Но больше не желаю. Ни одного из бывших во власти видеть не желаю.
Незнаю навіть куди це приткнути, нехай буде тут США открыты для улучшения отношений с Беларусью - Нуланд Бацька теж кажись щось там заливав про амерський ринок...Обложують таки Расіюшку? Не довго мішке скакать???
Початок зроблено. Чи вам не здається, що нормалізація відносин з Кубою саме тепер не випадкова? По-перше, американці памятають кризу 1961 року, коли не набагато розумніший від Пуйла Нікітушка мало не розпочав ядерну війну. А, по-друге, Куба ще має симпатиків в Латинській Америці. Так що ще один кусочоко від Раші обрубується. Ну а бацька не такий вже дурний...
Ця війна - це наша ганьба. Моя ганьба. Наша ганьба. Загинули мої друзі, мої родичі. Через мене, бо мені не вистачило розуму в певний час. Суки і гівно сидять при владі, продовжують війну нашою кровю, за наші гроші. І я не знаю, що робити, і як далі жити, кути бігти і кого впи**ти. Ненавиджу їх всіх
Покращення відносин з Кубою відбувалось з того часу коли Фідель Кастро відійшов в тінь. Дуже повільно щоправда. Тому це скорше продовження політики США яке безвідносне до подій в Европі. Фідель навіть комуністом насправді не був. Але був маніакальним диктатором. А от спроба покращення відносин з Білоруссю це нове і має пряме відношення до російських вибриків.
Не карайте себе особисто. Навряд чи Ви в чомусь винні. Але мушу сказати тут і зараз: конкретно винні особисто ті, хто у 2010 році зайняв зручну позицію "противсіх" ("у сортах лайна не розбираюся"). Дякуємо вам, "противсіхи". У реалі я змінив своє ставлення до таких "поцреотів" і як показало життя - правильно зробив.
Криза мінЄт папізже? Мы поддерживаем проведение встречи между Путиным и Порошенко, - Белый Дом ---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:47 ---------- http://zik.ua/ua/news/2014/12/18/80...t_lyshe_z_avtomatamy_biytsi_tse_pastka_550340
Мій давній товариш Орест К. поїхав туди вже вдруге. В першу "поїздку" отримав контузію. Бачились перед його відправкою. Шкода, що із ним зв'язатись зараз не можливо. ---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ---------- Як гадаєте, Хулігане, головнокомандувач про це в курсі?
Хтозна, хтозна... Якби ювт тоді перемогла, де б ми зараз були... може в ше глибшій дупі з мобільного через tapatalk
ЮВТ є надзвичайно поганим лідером але на відміну від Йолопа вона не була абсолютним дурнем. Усі українські президенти були нечесними особами. Але тільки Йолоп був гопником в якого був тільки один інстинкт це грабувати. І повна відсутність розуму. ЮВТ б ніколи не підпала під вплив Пуйла таким чином як підпав Йолоп. Країна не була б настільки ослаблена щоб стали легкою жертвою аґресії. Обрання Йолопа був фатальною помилкою це слід визнати.
Если это правда, то це не пастка, это сдача аэропорта ценой жизни этих ребят. Чтобы была отмазка, типа, не просто так покинули АП, а проявляя невероятные героизм и патриотизм, сражаясь до последнего патрона, удерживая под натиском врага сакральный для всех патриотов донецкий АП,... Героям слава! Мы отомстим, победа будет за нами!
Записки військового. Дуже талановито написане. Практично література: http://petrimazepa.com/ua/spiderman.html
Айдар с самого начала "несчастливый" батальон. Несёт самые большие потери в пленных и невосполнимых . Складывается ощущение, что в их составе с самого начала предатели имеются.